"Voturile tale nu mi-au trezit nici interesul, nici intelegerea." - Posibil, insa poate nu iti sunt adresate(doar) tie.
In fine... eu nu am avut si nici nu o am intentia sa te conving, eu doar m-am aparat, am incercat sa-mi justific "actiunea", pentru ca, afirmatiile tale, pe mine(cel putin), m-au atins. Daca voturile sunt inutile, eu de ce votez? Sunt doar un copil cu mofturi, am capiat? Ma intelegi!
Daca vrei sa ma convingi pe TPU, vorbeste-mi, asa cum faci acum.
Daca-mi dai un vot sau nu, mai nimeni n-o sa stie pentru ca nimeni nu ma cauta pe mine de voturi, intelegi, oamenii sunt aici sa vorbeasca, sa discute, nu sa-si numere punctele alea.
Voturile sunt inutile. Daca vrei sa te exprimi votand, fa-o, de ce nu? Eu insa nu sunt interesata de voturi, drept pentru care vreau sa ma scape de bara aia pentru voturi.
Nu prea am motive sa te conving, interventia mea a fost(si este) mai mult pentru a arata si o alta varianta cititorilor. Dar... hai ca incerc... altfel.
O mare parte din informatia detinuta de om, nu este vazuta si experimentata de el, ea este adoptata din exterior, si tot in functie de exterior se regleaza(corecteaza), adica si in functie de exterior ne este determinata siguranta in convingere. Ne influentam reciproc. Nici voturile de aici nu se abat de la aceasta regula, tot din "exterior" fac parte, nu pot fi trecute la inexistent, ele sunt aspecte subtile ce influenteaza persoana, atat pe cea votata cat si pe cea care le vede. Multe decizii se iau prin vot, la orice nivel. Eu, prin votul acordat, ori ii intaresc convingerea, ori i-o diminuez. Votul(meu) conteaza!
O zi buna.
MareleBigBang întreabă:
LisaJulie întreabă: