| anonimg a întrebat:

Stiati ca in Israelul din vechime era obiceiul ca de sarbatori sa se elibereze un intemnitat?
"La fiecare praznic al Pastilor, dregatorul avea obicei sa sloboada norodului un intemnitat pe care-l voiau ei." (Matei.27:15)

Astfel dar propun ridicarea restrictiilor utilizatorilor avertizati, suspendati sau cum or mai fi ei restrictionati pe site. A tuturor. Si cu cat mai mult a acelora care chiar in postura in care se afla, ei inca frecventeaza site-ul acesta si ofera raspunsuri bune.
Pana si legislatia tarii ofera gratiere. Deci de ce sa nu ne bucuram de un astfel de obicei si aici pe TPU?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Nu sta in puterea noastra sa ridicam restrictiile celor avertizati dar am putea sterge cate o persoana dintre cele ignorate.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, dar chiar pe dragnea?

| RAY a răspuns:

Am oferit eu, anul trecut.si ce crezi? omul nu se schimba niciodata, nu uita, doar unul dintre cei condamnati primeau asta dupa ce multimea alegea asta

| anonimg explică (pentru RAY):

Poate ca nu se vor schimba toti; dar macar pentru unul, si tot conteaza efortul.

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Slabe sanse, cei banati sunt useri vechi cu conturi noi sau troli

| anonimg explică (pentru RAY):

Sunt unii care inca gasesc placere sa ofere raspunsuri bune. Se merita macar pentru acestia.

Cei care fac asta nu sunt acolo

Sa nu fac spam =dar de ce crestini care ma ignora nu-mi dau stop ignore, eu nu ignor, ei da, e frumos, de craciun sa isi urasti aproapele?

| Steregoi a răspuns:

Mai e pana la pasti. Si atunci numai unul dintre cei mai putin rauscriitori pe TPU. Nu toti rauscriitorii. rolling on the floor

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu ai tu grija, se elibereaza singuri!
Cunosc cazuri in care cei averizati /suspendati si-au facut conturi noi!

| darrio2007 a răspuns:

Esti rudă cu Dragnea?