| Rainbow757 a întrebat:

Urasc TPU. In seara asta fiind hotarat sa acced spre prima mea funda, site-ul, pur si simplu, imi sta impotriva actiunii mele hotaratoare si nu ma lasa sa confirm raspunsul. S-a mai intalnit cineva cu problema aceasta pe site? Destinul imi joaca feste sau este o problema in sistemul de control al site-ului?

7 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Te referi la o funda primita sau o funda oferita?

Vrei sa postezi un raspuns si nu poti? Iti apare un mesaj de eroare sau ceva? Daca nu iti apare un raspuns pe care l-ai postat imediat, mai asteapta putin, va aparea in cele din urma.

Probleme nu cred ca sunt avand in vedere ca, din cate vezi, eu pot posta. Daca vrei sa dai o funda cuiva si nu merge, e cam acelasi lucru. Nu se intampla instant uneori. Daca primesti mesaje de eroare ar fi bine sa ni le spui.

Sa fie din cauza ca ai un cont nou... Hm, nu mai tin minte daca pe TPU se obisnuieste ca intrebarile si raspunsurile conturilor noi sa fie confirmate de admini, totusi ma indoiesc de asta.

Poate e doar o mica intarziere.

Daca ai scris un raspuns si nu-l poti confirma verifica gramatica si ca nu cumva sa ai vreun cuvant obscen scris acolo.

| sierra1 a răspuns:

"Destinul imi joaca feste sau?"

mda, și eu cred că planetele nu sunt corect aliniate

| PeeWee96 a răspuns:

Mie imi sterg întrebările, sper să fie o problemă cu sistemul altfel bag piciorul in el site?

| Lioana a răspuns:

Se mai intampla uneori sa nu funcționeze butonul "Raspunde". Trebuie sa dai copiere la ce ai scris, sa dai refresh la pagina, paste in campul de raspuns si sa incerci din nou. Uneori e nevoie de mai multe refresh-uri ca sa ia raspunsul.

| Catrice a răspuns:

Mercur e retrograd. laughing

| ℓαυяα a răspuns:

Am pățit și eu. Dai refresh la pagina și o sa meargă.

| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Imi poti detalia putin? Mai exact ce s-a intamplat? Imi poti raspunde si in privat daca doresti.

Zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro