Bun venit la stirile T/A.Pentru inceput: - Lucifer sau cum il cheama si- a piedut creionu` de la tableta. SWAT- ul ii cauta creionu` inca de la ora 25. - Datorita unor defectiuni tehnice, comicul meu...? (mai mult)
Ce-i chestia aia de pe capul tau?
Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=333144746738541&set=s.344201622290561&type=1&relevant_count=1
Salutare :*..cine stie niste bancuri misto? cele mai haioase primesc funda :P
Anunţ neimportant. Abia mâine postez comicu' că azi pierdusem creionu' de la tabletă.
Dansam un Brad Dance?: http://www.tpu.ro/muzica/vreau-niste-melodii-pe-care-se-poate-dansa-brad-dance-funda/
Mai nou mi-am găsit o nouă vocație... Dau sfaturi pe D/S. Voi ce mai faceți? Cineva mort? Cineva viu?
Care dintre voi retardatilor si-a spart capul de peretele meu?
Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?
Vreau sa mi cumpar un bumerang.Cum pot scapa de cel vechi?
Ai zis ca nu erai asa beat/a! Cum se face ca mi-ai luat hamsterul, l-ai aruncat pe geam si ai zis : Pikachu, te aleg!
Cum poate avea ratoiul Donald nepoti daca el nu avea farati sau surori?
Să zicem că printr-un miracol ești regele lumii și poți face orice dorești cu ea. Cum ai schimba viața pe pâmânt? În bine sau în rău?
Ce iubesti cel mai mult?
Cine s-a costumat gen Omu'Subtire in fata casei mele?! Era sa lesin, ca mi-a omorat pisica :(.
A fost careva la nunta? http://demotival.ro/wp-content/uploads/2012/02/Proaspat-casatoriti.jpg
Felicitari, ati reusit sa ma uimiti din nou! Intra omul pe TPU dupa o partida de s*x binemeritata si gaseste 20 de intrebari din care 18 intrebari sunt lipsite de cel mai mic semn de umor! La mai...? (mai mult)
Stiu ce ai facut aseara! Si te spun;;).
Am revenit (cu doua zile mai devreme). Ce s-a mai intamplat pe aici?
M-am apucat de comic. O să aibă vreo şepte părţi ş-o să fie lungi, acum dacă îmi aduc aminte despre ce erau.
Zi primul site care iti trece in minte oricare ar fi
Cine m-a strigat la poarta? Era sa cad de pe scaun.
Cine mi-a furat scaunul?
Mai sti unde ma-i cunoscut prima oara?
Ce faceai ieri seara cu borcanul ala cu sperma?
Iar ai baut spirt?
Am gatit spaghete.Cine vrea?
Mi-am pierdut casa...A-ti vazut-o? Eu nu. ma ajutati sa o caut?
Mi-am pierdut cainele! L-ati vazut?
V-ati lasa iubita pentru mine?!=))
Scrie primul cuvant\replica care iti vine in cap!
Mult prea mulţi pupincurişti pe lumea asta?!
Miracolul vietii e cam scarbos, nu vi se pare?
ce ziceti de un fel de concurs cu bancuri.Bancuri cu....Alinutza.Aveti 15 minute Succes Dau FUNDA pentru cea mai buna!
Mi-a vazut cineva vaca?
Ok...deci am o noua inclinatie:psihologia. Deci...cine vrea sa-l consult?;))
Ok prunci deci am nevoie de ajutor.Acum jumătate de oră am fost în pădurice să exorcizez o veveriță bestială scăpată de sub control. Când am ajuns la destinație m- a cuprins frica și ce credeți...? (mai mult)
A vazut-o cineva pe Emma Watson azi? Era vorba ca reparam televizoarele...
De ce ascult continuu Aqua - Barbie Girl? (T/A)
De ce ma simt de parca am un glont in cap?
Ati incercat dieta lui Chuck Norris? Daca vrei sa incerci aceasta dieta, trebuie sa manaci numai raze de soare.
Voi ce persoana de de pe T/A ati lua la Bataie?
Care au fost cele mai ciudate discutii pe care le-ati avut cu un profesor? Sau cele mai ciudate lucruri pe care le-ati spus...
Serios? http://www.tpu.ro/adolescenti/cat-inseamna-in-lei-969-68-ron-funda/
Link-uri gen : http://nocturno.nsk.pt/otherpages/funny/flash/drag_and_go_back_spezial.swf ; 3
Asta este pentru voi poate e un inceput Pentru voi am facut tot ce am putut Pentru toti cei care m- au ajutat in trecut Lupt sa realizez ceva maret sa ma mandresc Asta e pentru cei care au stat cu...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=L2uxhGfw4gs Cum e?
Unde sunteti orcii mei Uruk-hai? Parca trebuia sa ma ajutati sa vopsesc gardul azi?
Ba! Care mi-a luat Unicubeul din fata curtii? Si care m-a injurat ma ca am dat cu capu' de masa!?
Stie careva cum se numeste melodia lui puya si don baxter -Baga bani? si cine o canta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cupă_Daniel_1992 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului