Facem o intrebare care sa aiba mai mult de 100 de raspunsuri? daca da atunci facem revolutie in Piata Sfatului!
Ma uitam atent la ceasul de la calculator si deodata s-a miscat!, de la 21:35 la 21:36! Am puteri paranormale? Va rog ajutati-ma!
TPU stirile de seara: Nu exista stiri? Aveti idei de stiri? Dati-mi niste stiri!
N'seara :"> Aseara m- am culcat la 20:00 :O, si inainte sa ma culc, am facut o plimbare cu poneiul meu ( Rainbow desh! ) e albastru cu cosite curcubete si are un zambet marsav :> :"> Nimic neobisnuit...? (mai mult)
Bai,deci...Speed voia sa ma cloneze, da' l-am aranjat eu...Plus ca, il avea inchis in toaleta pe J.B si l-am impuscat >:) (la j.b ma refer) Nu am facut un lucru grozav? >:)
Hey guyyys! Ce faceti? Cum v- ati petrecut ziua? Eu am mers cu o foarte buna prietena si un coleg la casa bantuita din localitate, dupa am mers la o cascada si am aruncat cu pietre si am mers pe strada...? (mai mult)
Care este gluma ta preferata? Funda.
Eu va dau funda, dar spuneti-mi de ce ati merita-o :P Cele mai tari argumente chiar vor primi funda :P
Mi-a venit deodata un chef de bancuri, am cautat pe internet, dar nu erau asa bune. Stiti macar cateva bancuri bune?
Afara ploua. cine ploua?
Care este femininul cuvantului ``cuc``?
Am auzit la TV melodia apa si am luat o galeata de apa si- am aruncat- o pe televizor si loredana tot cere apa.Pe ce cale sa ii dau apa ca ii este tare sete? Pe alt canal canta mi- e sete de tine si nici...? (mai mult)
Ce intra in femeie si incepe cu litera P?
Ce intra de in femeie si incepe cu litera P?
Câte farse aţi făcut pe 1 aprilie (2013)? Eu vreo 15-20!
Are cineva miei coloraţi de vînzare? (ştiu că era un utilizator cu o oaie colorată la poză)
Am vazut ca pe Google a aparut :Google Nas. De exemplu scriam "fursecuri" si dadeam pe Google Nas. Zicea sa apropii nasul cat mai aproape de monitor. Si era un buton pe care scria" Incepe sa ...? (mai mult)
Ce farse sa fac astazi?
Cine imi poate da si mie comics-urile alea? Alea cu sediul TPU,cu Cretaker,etc. Am chef de ele, sincer.
Vreau si eu niste bancuri, glume etc ceva care sa ma amuze. Funda...:*
1 aprilie si saptamana altfel, cum ati sarbatorit ziua asta?
Vecina de 1 tona danseaza gangam style...Ce fac?
Dau FUNDA! Am nevoie neaparat de niste idei de farse de 1 aprilie. Sa nu fie ceva prea exagerat, dar nici prea usor, ok? Cine ma poate ajuta? Multumesc mult anticipat!
Ceva idei de 1 aprilie? Dau funda la cea mai buna farsa!
Heei! Ceva farse de 1 aprilie, stie cineva?
Salut ce pacaleala sa-i fac sotiei mele de 1 aprilie
Bunaaa! Peste 6 minute e 1 aprilie, repede, ziceti-mi niste farse funny dar originale, pe care nu le stie toata lumea!
Niste farse de 1 aprilie?
stiti cu totii ca maine este 1 aprilie(ziua farselor)si vreau sa imi dati niste idei pentru niste pacaleli super.Va multumesc!
Cine stie cele mai tari bancuri? Dau funda cand se fac 10 raspunsuri cu bancuri!
Ce farse amuzante de 1 aprilie stiti?
M- am decis sa incepem o activitate practica. Vreti sa jucam adevar sau provocare? Primele 4 pers.care comenteaza se joaca! Eu provoc la inceput, apoi primul' care a comentat, al- 2- lea, al- 3- lea ...? (mai mult)
Dau funda la cel(a) care imi zice niste rime care nu le-am auzit pana acum dar fara prostii! FUNDA
:D Maine este 1 aprilie si am nevoie URGENT de cateva farse telefonice bune. Dau funda celei mai bune farse! :D Multumesc!
Ceva ce pot face la scoala de 1 aprilie :D, funda!
O problema de matematica in scoala mea: Andreea (adica eu) cumpara 10 kg de mere si mananca 3 kg. cate kg de mere ii raman? - - - cand toti se holbeaza la mine ca si cum as fi implicata in vanzarea...? (mai mult)
Buna, voi deschide un subiect putin indiscret, poate parea putin jenant pentru unii asa ca daca te simti stingher... hai sa vorbim despre budinca.- sta daca o pui in forma cand e rece O_O tu ce crezi?...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cateva farse tari pentru maine 1 aprilie? Dau funda pentru cele mai tari;) :>
Heii! Ei bine maine e ziua pacalelilor dupa cum stiti :)) Ce replici/farse as putea sa le fac colegilor/prietenilor? Vreau sa rad =]] - Funda :)
Idei de farse pentru maine?
Salutare all :) Dau funda pentru niste rime amuzanteee :D =]
Unde e mai bine: la scoala sau in puscarie?
Am inteles ca pe 13.13. 2013 va fi sfarsitul lumii, plantele se vor alinia si vom crapa, asa no zis diriga la gradi.voi ce parere aveti credeti ca va fi sf lumii? imi este frica de ceea ce va urma. admini/moderatorii...? (mai mult)
Daca am 10 bomboane si dau prietenelor mele 4 bomboan, mie cate imi raman? Va spun eu : 0. Vreau ca voi sa-mi spuneti de ce.
Uitati ce comic am gasit pe internet 3:) : http://i.imgur.com/ZZDanu6.jpg Acolo zicea ca se cheama Cosmarul. Incepe din stanga si apoi in dreapta. Stanga- dreapta, stanga- dreapta...AcceptA orice ...? (mai mult)
Daca as punea mintea ta la capra ai paste pe asfalt?
Cine vrea plictiseala la borcan? o dau la un pret beton!
Dupa cum prea bine stiti, vine 1 aprilie si vreau sa fiu pregatita cu cateva farse. Aveti vreo idee? Am in clasa o colega care nu o suport fiindca imi face zile fripte iar acest sentiment e reciproc.Stiu...? (mai mult)
Vreau glume de 1 aprilie rapid! Funda-cele mai multe glume
Buna TPU ce farse de 1 aprilie credeti ca as putea face prietenilor? Funda cele mai multe raspunsuri!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?