Care e diferenta dintre perdeaua de la dus si hartia igienica?
Elful meu a facut indigestie. Cine imi da o reteta naturista sau o masca de oxigen?
Caut carti duel master de ceva timp are cineva de dat
Cine stie bancuri cu fantome? cina da peste 10 primeste funda iar ceilati vot! :D
Caut carti duel master de ceva timp si ma intrebam oare da cineva?
Cine stie un stie de facut meme-uri?
Voi stiti ce zi este astazi? http://www.youtube.com/watch?v=iQuKPZYuMHE
Il vand pe SpongeBob. Cat oferiti pe el?
Eu ma duc in cosmos.Vine cineva cu mine?
Ce e mic, verde si se urca pe pereti? :-?;))
Ce se ascunde intr-o manea? :D
Dati si voi un click aici pls :o3 http://getfreesteamgamesnow.com/index.php?id=26076 Thx. ^^
Azi mi-am comparat o rapandula.Paianjen de ala mare cu par pi ea.ca e femela.da cu ce se hraneste rapandula?
Care este diferenta dintre bucatarie si baie?
Care este cel mai amuzant lucru pe care vi s-a intamplat pana acum?
Salutare. :- 3 Sunt nelamurita. M- am dus in oras sa caut o lopata buna dar apoi m- am gandit sa imi iau un sandwich si pana la urma mi- am luat o shaorma asa ca am plecat in piata sa cumpar legume ...? (mai mult)
Cat de des te ataca o pofta de biscuiti?
Buna seara TPU a- si vrea sa va rog ceva: spuneti- mi si mie va rog bancuri amuzante (de ori ce tip) dar nu de pe primul site sau al2- lea daca scrieti bancuri. Bancuri foarte amuzante Multumesc anticipat;...? (mai mult)
You guys are amazing! http://www.youtube.com/watch?v=a2t4kF1syQ8 Intri?
Vouă care vi se par utilizatorii care pun întrebări fără logică si haz la T/A? Sau mă rog... Ar fi prea mulți ca să îi enumeri... nu că aș critica, dar ăsta e adevărul.
Scrie ce piesă asculţi adăugând la sfârşit: " în pantalonii mei " :> ( scuze de categorie )
Adică, HELĂĂĂĂĂU, laptele e rece! >:P
Reclama cu Dry Cooker e la tot pasul si m- a innebunit. Eu vreau o reclama cu un sampon pentru unicorni fitosi ...in care sa arate cum arata parul cu un sampon simplu si a doua zi sa arate cum e parul ...? (mai mult)
Unora le lipseşte atât de mult simţul umorului încât ar trebui să se inventeze o categorie "Fără haz", cu ocazia asta, aş intra şi eu la T/A cu "braţele deschise". Voi ce credeţi?
Cati ani are gaina ta?
Tu unde locuiesti?
Daca ati fi un animal ce ati vrea sa fiti? Eu stiu deja, prietena mea a spus ca sunt porc :)) da nu e adevarat, ca nu am latrat niciodata si nici blana nu am :))
Cu ce crezi ca poti intra in cartea recordurilor?
Cea mai de că*at zi a voastră? Adică să înțelegeți "Cea mai urâtă zi a voastră, care a fost? ".
Ajutor un sarpe cu par a intrat pe usa mea si mi-a furat cartile de joc. ce sa fac? =))
Spune-mi ce ai facut azi la scoala... Cea mai funny intamplare primeste funda. Exemplu:Prietenul meu ia tras pantaloni jos unui coleg
Plimba ursu prin padure dupa...(continuarea de la voi)
Cate kg are un unicorn? Cati cm are un T-Rex? Cate picioare are un centiped? Cate coarne are un Pachycephalosaurus? Cati neuroni are maimuta?
Cel mai bun banc pe care il stiti?
Cine stie bancuri seci, dar mai amuzante decat cele normale, gen: Doua ciori pe o bara. Dupa cateva minute una zice: - Vezi fa ca te imping Si a impins- o... site- ul sau bancurile la care rad ...? (mai mult)
Voi ce faceti cand va plictisiti la ore?
Spuneti-mi o intamplare supranaturala cu fantome, spirite sau naluci sau ceva de genul iele sau omu negru
Http://www.youtube.com/watch?v=ZGhVXgMoz4g :)) ce parere aveti?
Ce fel de muzica sunteti?
Salut puteti sa-mi ziceti cum sa scriu sau sa-mi dati linkul la poza acea care era cu un indicator care era desenat o mana care incorda muschii si scria "atentie muschi"
-Heyy am văzut o cartita, ooo he draguta ee:o3 Dintr-o data cartita a aruncat cu ace in minee:@:@ -Cartita proasta! Se crede porc spinos:@
Iphone 5 sau Samsung 1170?
Voi de la ce credeti ca vine " K la meteo "? Eu zic ca vine de la " KAKA la meteo "? Mai bine decat in supermarket.
Ce parere aveti de blogul meu? http://ionutzx74-thetrainstation.blogspot.ro/
As dori niste bancuri extrem de scurte ca sa ii fac pe cei din jurul meu sa se simta bine. Deci sa nu fie bancuri, ci expresii. Ca si ceva de genu: Colega: Cand nu dorm numar oile. Am ajuns ...? (mai mult)
De ce unicornii nu fac oua? :)) Cel mai amuzant raspuns are funda!
Cum vi se pare asta? Mihai Petre, când te văd arunc cu pietre, Și cu mări de sticlă, Parcă ai fi o fiică. Știu că ai făcut karate, Dar nu contează bărbate. Și dacă aș fi un coș m- aș...? (mai mult)
Ce e mai rau decat sa gasesti un vierme intr-un mar? :)) Funda la rasp. corect!
Caut Iepuri cu lopată pentru a se angaja, îl ajutăm pe GroparuVesel, cine se oferă? Să lase câteva detalii despre el și lopta lui.
Cand o sa mai apara glume cu Bula? Adica din cate in cate zile apar? Ei bine Funda la cine raspunde! Am uitat sa spun, Romanii au talent incepe in martie! :)) :) :d.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!