- Alo, iubito, ce-ti plac mai mult? Bananele sau portocalele? :) - Awww dragule, esti la piata?:x - Nu draga, la farmacie! :]
Sa-ti fie de bine...
Scrieti ceva referitor la aceasta postare: un banc, o ghicitoare, o poveste, un fapt divers, sau orice altceva care sa merite o funda. P.S: Sa nu fie nimic copiat de pe internet. Ganditi- va cu ce ...? (mai mult)
E mai greu sa minti o persoana fata de care te simti atras sexual, arata studiile!?
Intr-un acvariu sunt 10 pesti.5 se ineaca.Cati mai raman?
Îmi spuneti si mie glume cu intrebari sau culmi ex: culmea culmilor: ar fi culmea sa o mai stiu si pe asta
Se duce un peste cu maica- sa la restaurant si intreaba pe ospatar:Aveti rame cu viermus? Barmanu spune:cum sa nu, costa 2 scoici. Femeia:hai ia, adumi mai repede. Ajunge ospatarul cu mancarea ii ...? (mai mult)
Care mi-ai furat fesu'?
Pestii se ineaca?
Comedii vechi şi de calitate. Distraţi-vă... http://www.youtube.com/watch?v=X11RYHLSE7E
Doua intrebari: -De ce poarta fetele decolteu? -De ce poarta batranele fusta mini?
Cum stiti ca un barbat are SIDA?
Care este deosebirea dintre sotie si amanta?
Cum iti dai seama ca esti in Romania?
Voi ati vazut femei cu par pe Piept?:))))))
Vreau să merg în Cosmos. Care vine cu mine?
Unde au femeile cel mai cret par?
De ce zambeste un porc in Ajun de Craciun?
Spuneti-mi si mie un banc. Funda la cel mai tare banc!
Ce bancuri stiti? Cel mai haios primeste funda!
Di şe o murit vaca?
Cum spargi un LACAT?
De ce se inghesuie babele sa ia aghiasma? Keep calm si asteapta-ti randul la aghiazma :|.? De ce?
Eu îs rea? Că Vasâle aşa o zâs
Cum omori o blonda?
Facem o tranzactie de leustean?
In ce nu trebuie sa nu ai incredere niciodata?:))
Voi ce credeti? e fake? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=488346071203993&set=a.166108363427767.28994.138926556145948&type=1&theater
Definiti sex-ul.Cel mai amuzant raspuns ia FUNDA
De ce nu se inteleg Bosschetarii cu Aorolacii?
Destept sa fi, Ghinion sa ai! E adevarat?
Cine are pisica neagra pe nume Mica?
Mereu m-am intrebat ce iese dintr-un cal si o camila?
Hei,TPU! Sa vad cat de buni sunteti la spus/scris bancuri! Cel mai amuzant banc primeste funda! :)
Caut si eu o rima de pus drept topic pe un site cu piese auto... ceva de genu cand treaba devine nasoala... nu stiu ca sarim in ajutor! siteul se numeste EvidentAuto! multumesc
Eu sunt mare cocalar Banii toti pe mine sar, Ca ii fac usor mai frate Ca imi place pe la spate! Hai vino nu- ti fie frica, Ca nu iti dau hepatita Vreau sa te sarut un pic Acolo jos sub buric! ...? (mai mult)
Ce poza amuzanta sa imi pun ca coperta pe facebook? Dau funda celei mai bune poze.
Cu ce se barbereau oamenii in Evul Mediu? Eu cred ca cu sabia, nu stiu:))
O blonda lipseste de acasa 3 zile. Sotul innebunit o cauta, o cauta, dar nimic. A treia zi apare tipa: - Unde ai fost, nevasta? - Aoleu, ce- am patit! M- au prins unii si m- au violat o saptamana. ...? (mai mult)
-Iubitule, de ce alergi mereu la geam cand cant? -Ca sa nu creada vecinii ca te bat.
Daca,cazi intr-o Canalizare patesti ceva?
Dati-mi niste motive pentru care sa nu bem Bere sau Suc de Portocale de la straini?
Daca ai fi un hamster,ce animal ai vrea sa fi? daca ai fi animalul care ai vrea sa fi,daca ai fi hamster,ce masina ai vrea sa fi? :))dau funda, la cel mai amuzant-ciudat raspuns!
Spuneti ce va trece prin minte cat mai amuzant. Fuuuuuuunda!
Caut si eu o naratiune cu intamplari amuzante cu un spiridus... ma puteti ajuta si pe mine. va rog eu mult... macar cateva idei. DAU FUNDA!
Oare fantomele cred in oameni?
Ce e tare, lunga, rotunda la un capat, cu par la un capat si o bagi si o scoti din gura?
Imi place de fratele iubitei mele, cum il conving sa facem sex?
O blonda ii povesteste unei prietene: - Am sa- ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamana, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine...? (mai mult)
Ce faci acum? cel mai amuzant raspuns ia fundoi :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?