Numa la mine profesori rag cam așa : http://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU?
Ce inveti mai intai cand mergi prima zi la scoala? raspuns corect=fundiiiita!
Un cocos face un ou pe un deal pe ce parte se va rostogoli oul? Dau funda. .p.s.Fi atent la intrebare!
Spuneti-mi cel mai tare banc sec pe care il stiti!
Cum sa ma arunc de la balcon? Funda la cel mai bun raspuns :)
Cred ca am gasit viitorul presedinte al Romaniei. http://www.youtube.com/watch?v=Y2lZpUIQBSM&feature=youtube_gdata_player
Nu prea stiu ce sa mai scriu la asta... http://www.youtube.com/watch?v=KOVgGdCT33k&feature=youtube_gdata_player
Ce faceti daca il vedeti pe Base?
Http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=vA5WL2Z3I9Y&feature=endscreen jacocks =)) cea mai tare pariodie
Dați - mi și mie link - ul de la niște întrebări foarte foarte idioate care să te facă să râzi foarte foarte tare! Dacă nu aveți link scriețimi - le și poate și răspunsuri...? (mai mult)
Devine enervanta chestia asta, uitati-va -> http://i.imgur.com/OFJzf.png
Sunt la 5 metri de la o bara cu 10 ciori.Impusc 5.Cate mai raman? funditaaa!
Ce sa fac daca cainele meu nu are maniere si tot timpul trage parturi chiar in fata mea? :o3 Cel mai amuzant raspuns → nepretuita funda :)))
Ș-atunci i-am spus : Fracția e ORDINARĂ! :)) Huiuiuiui.
Hallw =))) TPU. ma plictisesc de mor ziceti- mi si mie ce sa fac prin casa sunt singura pentru cateva ore. casa mea e bantuita si nu pot face ceva prin ea. ajutati- ma! VAD LENEA SI PLICTISEALA CUM CURGE...? (mai mult)
Heii! :)) Ieri seara m- am jucat impreuna cu fratele meu de- a mama si tata.Si ne- am prefacut ca ne sarutam si chiar ne- am sarutat si ne- a placut. Ce sa fac? :)))))) T/A.Cel mai amuzant...? (mai mult)
Cum să mă arunc de la balcon, dacă nu am papuci? T/A
Pretenaș, de ce am o gaură în calorifer? T/A
Cum se pun intrebari pe TPU?
Cum scapatii de plictiseala
Mi-am luat o tabletă, dau de 10 ore cu ea de pereți, dar tot nu găsesc butoanele. Ce să fac?
Oare cand elefantii iau apa cu trompa, cand o beau isi mananca si mucii?
Cum se foloseste tastatura?
Sunt foarte plictisit am pc stricat la tv nimic nou, jocuri n-am idei de ceva sa-mi mai omoare timpu? Fundita:D
Leano, vino maică la Costel că te aşteaptă săracu` de săptamâna trecută...e disperat Aşa şi dacă - l vezi pe popa sa- i zici că trebuie` să vină să- mi înmormânteze pisica ...stă în...? (mai mult)
Dimineata are 4 picioare, la amiaza are 2picioare, si seara are 3 picioare.ce e? FUNDAAAAA!
Cine poate manca fierul? ghicesti, ai o funda!
Ai o vaca.nu vrea sa manance iarba.ce faci? amizant=fuuundiiiitaaaa!
Am 2 oposumi in casa si nu pot sa scap de ei:)) Ce sa fac? Daca nu scap de ei urgent o sa se imperecheze cu sobolanii si o sa iasa mai puternici,mai rapizi, mai buni:))
Madarfacar,Sac MAI Dic bici:))
Vreau sa jucam un joc. Cine vrea? Bine ok. Completati spatile libere notate cu "()". M- am dus la piata si am (). M- am intalnit cu (). El era (). O fata si () s- au() la (). Nu ma mai () ca...? (mai mult)
Cine ghiceste care a fost idolul meu înainte de JB primește un FUNDOII! FUNDOII
L- a văzut cineva pe Vasile? Dacă îl vedeți, puteți vă rog să- l întrebați dacă execută coșciuge de lemn de levănțică și capac de cireș la comandă? Dacă îl întâlniți și e cumva...? (mai mult)
Care dintre voi, rataților mi - a folosit deodorantul? Hai recunoașteți, nu fiți timizi!
Care este cel mai tare banc pe care il stiti? Vreau unul si bun nu 5 proase!
Spune- mi o ghicitoare amuzanta cu tot cu raspuns. Funda va primi cel care imi va scrie cea mai amuzanta ghicitoare. Ce sta cocotat pe cap, Vrand sa iasa dar nu poate, A luat foc de la teza de la...? (mai mult)
E rotunda si e tare, la mijloc o gaura are, toate femeile o doresc si dupa ea tanjesc, ce este?
:))) daca ma ustura ochii la cate prostii am citit ce ar trebui sa fac?:)) sa- mi pun ochelari sau sa inchid TPU?:))) tin sa precizez ca am citit intrebari de la rubrica dragoste si sex :))) BHAAA DE ...? (mai mult)
Te crezi poet spune-mi o poezie amuzanta dar nu de pe net. Funda pentru cea mai funny poezie.
Costele! Imi mai vinzi ma lemnele alea? Mi-a inghetat lopata de cand astept!
Esti blocat/a in toaleta cu cel mai mare dusman al tau :D Ce faci? Vreau raspunsuri amuzante :)) Funda;)
Cine are 400kg dimineata, 200kg la pranz, si 1kg seara? Dau funda! Ps: va puteti da batuti.
Cineva iti da sa mananci niste jeleuri, Dar, se dovedeste ca erau de fapt rame(viermi de pamant):)) Cum procedezi?
Unde ma aflu?
Heiiiiiiiiii TPU: Stie cineva un banc tare...Cel mai tare banc primeste funda
De ce se zice ca femeia se hraneste cu zilele barbatului?:))
Vi se pare urât complimentul făcut de mine iubitei mele, după faza asta s.a despărţitt de mine : :( "Tatăl tău e pădurar? Că atunci când te văd mi se face buştean". Oare avea motive de despartire...? (mai mult)
De ce putem găsi un loc de parcare pentru handicapaţi in faţa patinuarelor?
Voi ce ati face daca ati fi singuri acasa timp de 7 ore? :)) Eu stiu,ma dezbrac si incept sa alerg prin casa, beau o bere light si ma uit la filme cu Mr.Bean.O da.So bad ass.
Ce sa fac cand mi.e somn?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!