Deci,la ce va ganditi cand faceti baie?
Ghicitori de perspicacitate. Dau fundoi! 1) La care intrebare nu poate raspunde nimeni? 2)Cine este sfarsirul spatiului, sfarsitul timpului si inceputul infinitului? 3)Ce este si in casa si afara? ...? (mai mult)
Ok, deci vreau sa imi scrieti raspunsuri in care sa intersectati afirmatii idioate, dar sa fie ceva asa amuzant, incat voi da FUNDA doar daca voi rade cu lacrimi.
TPU,am o problema foarte mare:trebuie neaparat sa stiu cat e ora?!
De ce nu pot raspunde la unele intrebari!? Zice sa ma loghez si cand ma loghez ma da la pagina de editare sau la oracol si dupa face la fel! Ce pot face sa numai faca asa?
Cum iese un cal alb din MArea Neagra? Care e raspunsul? Pls Fundaa
Uitati, am un var intr-a 5-a.El seamana 80%cu...ghiciti?:D Justin Biberon! Si cand il vad imi vine sa ii zic Justin... What i can do? Fundita:*
1) 2 mame si 2 fiice isi cumpara 3 pisici, fara ca cineva sa ramana fara pisica. E posibil? 2) Ma uit in mar si sunt mere. Scutur marul. In mar nu sunt mere, pe jos nu sunt mere. Cate mare au fost ...? (mai mult)
Voua nu vi se pare ca numele Musique este un nume straniu?
Ce sport de iarna ati inventa? Pentru putina inspiratie: http://imgur.com/coSN0
Nu îmi aduc aminte când am ieşit ultima oară din casă. Ce să fac?
Va plac bomboanele?:x
OK, deci am făcut un mic joc pentru voi :> pentru că vă iubesc! :)) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=309580929145952&set=a.292478520856193.55262.251012528336126&type=1&theater Lăsaţi coment...? (mai mult)
Heyyy! Am inceput sa am numai vise amuzate.Dar hai sa va explic mai intai ceva ca sa intelegeti visul meu.Noi avem o profa de romana f rea si tot timpul zice 2 fraze interesante:Eu is Toma Necredinciosu...? (mai mult)
Are obrajii putin rosii... Iai termperatura... Da are febra..Continuati voi.
Cum se spune Mos Craciun pe spaniola?
Care a fost cea mai amuzanta intamplare care s-a petrecut la scoala/liceul la care mergeti?
80% din cei ce citesc asta nu pot sa-si atinga cu limba buza de sus si sa respire foarte tare ( Cainele nu-si musca niciodata mana care il hraneste. ) Acum latra putin!=))
Ce e mic si tare si atarna intre picoare, te patrunde arzator si daca te nimereste esti facut praf? PS:Nu e la ce va ganditi voi!:))
Voua va place Craciunul?
Deci cred ca am avut cel mai amuzant vis din lume... Eram acasa si citeam nu stiu ce carte dar ciudat ca era de colorat! Si intra peste mine Chuck Norris cu FUEGO! Chuck Noriss statea cuminte...? (mai mult)
De ce voi,baietii, faceti mozoale la fete?
Cine stie ceva jocuri din astea inteligente? Gen gandeste-te la un numar, nu stiu ce. Spuneti cat mai multe va rog :).
In ca tara ti-ai dori sa te fi nascut sau ai vrea sa pleci? De ce? Da-mi 3 motive! ***FUNDA***
Colorata maine-i gata. Bunica bramburica e pe drum. Cand plecati spre punctul de intersectie?
Si... voi cat timp petreceti, zilnic, la toilet? Habar n-am daca a mai pus cineva intrebarea dar chiar mor de plictiseala... -_-
,,Măgarița i-a spus lui Balaam"!? http://www.youtube.com/watch?v=IFjLlRYWnlw
Hei tepepepeunostilorr! Aceasta intrebare este cat se poate de amuzanta: Deci ieri noapte il asteptam pe Mos Nicolae cu nuiaua si cand intra sa vezi...m- a bombardat cu un Nokia 3310 si AM SUPRAVIETUIT!...? (mai mult)
Si...da... cine mi- a mancat castravetii care miroseau acum cateva zile? Ce, vi s- a facut pofta si v- ati decis sa ii mancati pe ai mei? La voi nu exista magazine sau ce? :@ Hai ca deja imi scade glicemia...? (mai mult)
Hei TPU vreau bancuri noi funda
Ce faci atunci cand nu au ce face?
Stie cineva vreun canal pe mirc cu trivia in romana? :) va rog mult
Este un banc cu maria si on in care maria ii spune lu ion sai spuna ceva dulce la care ion ii spune zahar.Care stie unde gasesc poza? prima data am vazut- o pe pozeface.com dar nu mai stiu cum se cheama....? (mai mult)
Helău. Trebuie să vă povestesc un true story... Să începem: eu am o prietenă bună şi acum ceva timp ieşim seara pe afară, moment în care îmi mărturiseşte fata că simte o atracţie incredibil...? (mai mult)
Oase din (sau cu' cum vreti voi) samburi in Jamaica, Jamaicaaaaaaa*Voce De Nebun*
2Baieti nu au avut ce face in ora de sociologie si au trimis un bilet cu urmatorul joc: ZIUA NASTERII 1- Am fost 2- M- am culcat 3- Am cantat 4- Am dansat 5- Am mancat 6- M- am batut 7- Am facut...? (mai mult)
M- am uitat la scoala la un video la ora de franceza, si nu stiu unde sa- l gasesc. Deci video- ul era o animatie, cu un cantec pe fundal, cu un mos care taia lemne si i se clatina capul ca si...? (mai mult)
Nu, acum intrebarea asta e chiar pusa la serios fara nici o caterinca, dar pusa la categoria asta pentru ca are un inteles si o poveste mai amuzanta.:)) Deci, mama mea cu taticul mieu iubit :)) ma tot...? (mai mult)
IceTeaFoot bini di tat! Iarasi pica netu'.
Care e diferenta dintre Twix-ul drept si cel stang?
Cum Dumniyezao imi sterg oligofrenele alea de raspunsuri de cand eram mai ciumpalac si jucam primituvu' ala de joc Metin2? Serios acum, cum Sfintele Paste sa nu- ti fie rusine cand ai jucat un joc in...? (mai mult)
Ce ziceti de replica Manelele E Viata Mea? fratiiii melei
Dau funda fundoasa celui care da raspuns raspunsos. :D Nu ii bini di tat?
Cinci purcei si- un magarus Stau pe treptele de scara, Iar in fata lor, Ioana Care azi e profesoara: - Sunteti sase, deci, va rog, Numarati urechile Si sa- mi spuneti cate sunt La un loc perechile? ...? (mai mult)
Cine da 10 lei la mamica?:)) Mi-am pierdut banii pe drum si da... :|
DAU FUNDA FUNDA FUNDA va rog urgent spuneti- mi 2 - 3 bancuri va rog am un concurs cu glume maine la scoala plzzz dar sa nu fie bancuri urate cuvinte urate cu blonde cu betivi cu de astea mersi mult ...? (mai mult)
Voi ce credeti despre noul clip ( " gagnam style " http://www.youtube.com/watch?v=3MaQ2qgzmzM ) eu zic ca e faina si soada :)))!
Nu înțeleg farsa cu,, Vă merge frigiderul?" Cine îmi spune foarte detaliat dau FUNDOII
OK! Merci pentru cei care mi- au raspuns la intrebarea " cum sa ma las de dulciuri :)) ". Dar acum are mama o problema serioasa. nu stie cum sa se lase de tigari :)). sper sa ma ajutati va rog! FUNDA +...? (mai mult)
Dragostea se face minim în doi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?