Cine a fost primul? Oul sal gaina? EU zic embrionu voi?
Buna TPU spuneti-mi si mie niste intamplari amuzante de la scoala.Cea mai reusita primeste funda!:)
Daca elfii nu exista :( cine il ajuta pe Mos Craciun sa faca jucarii?
Dacă aşa glume face Youtube-ul în octombrie, nu vreau să ştiu de 1 aprilie... http://i.imgur.com/ZgxOM.jpg Voi ce ciudăţenii aveţi în sugestii?
De ce am ochii rosii? o.O :-s.
Wforweirdo e o manelistă infectă. Se dă ea mare rockeriţă pe-aici, dar din boxe se aud manele în timp ce scrie răspunsuri despre rock. Sunt primul care află asta?
Chuck norris vs Nokia 3310, cine castiga?
Hai,sa vad lista nepopularilor din scoala, va e frica sa vorbiti? B-)
Nu gasesc bancuri scurte si amuzante. Ma puteti ajuta?
O caramida costa 1leu si jumatate de caramida. cat costa 3 caramizi? Explicati-mi raspunsul.
Esti jenat ca ai facut pe tine? Alegeti: -Da -Nu
Am o intrebare despre engleza car=masina men=barbat carmen=transformers? :))))
Le-am spus bunicilor ca sunt ateu.Preotul e pe drum sa ma exorcizeze! Cu ce ripostez? Spatula sau lingura?
Ce-a mai perfersa melodie :))) http://www.youtube.com/watch?v=re7yp15QniU&feature=related
Daca o fata ii tot zice la un baiat sa aleaga intre ea si fotbal inseamna ca vrea sa se desparta de el, nu?
Oare ce poate sa fie? Nu stiu daca a mai fost postata nu am stat sa ma uit.http://www.tpu.ro/dragoste- si- sex/ce- este- obiectul- din- nasul- femei- https- www- facebook- com- photo- php- fbid- 477980555554562-...? (mai mult)
Sti bancul cu guma, stergeo, nu e tare? =)
Ce trebuie sa fac ca sa imi creasca coadă?
Stiti gluma cu,, patrula"? patru la unu pentru Olanda :))))))))))
Daca beau fanta sunt fantastic? :D
Cat de adanca este Marea Britanie?
Du-te pe google Romania si scrie "do a" vezi ce se intampla? Stiai?
Du- te pe google translate si scrie textul : pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk da din germana in germana si bucura- te de beat- ...? (mai mult)
Buna TPU :), v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste bancuri, vreau unele care sa fie foarte, foarte amuzante nu chiar lungi :) P.S Dau fundita :)
Al câtelea episod din suleyman magnificul a fost azi?
If you get with me you will be (Mg, Fe)7Si8O22(OH)2. Got it?
Nu va place de Justin Bieber? Nici mie! Scuze pentru cei care il plac! Du-te pe google si cauta "50 most popular women" Da pe link-ul 3 si dupa uita-te la numarul 7! Ai râs?
X. vaaa roog dati-mi si mie poza in care este Fuego pe W.C si zice aeriseste mama casa plzz! Fudooii mare mare mare :o3
=)) care-i "rostul" fetei la piaţă :>
TPU! Am gasit ceva foarte interesant! Stiti ce inseamna cocarda? Cocarda = Funda ce se poarta de obicei la nunti, botezuri sau evenimente. De ce, , COCARDA" nu poate sa fie funda? E adevarat sau...? (mai mult)
Sexul oral facut de persoana potrivita, in locul potrivit si la momentul potrivit poatefi romantic. De acord?
Eu sun clasa a doua va rog sa nu glumiti va rog sa imi scrieti si ghicitori despre animale de la campie, multumesc.
Ce se intampla daca Felix Baumgartner cadea pe langa pamant?
Intr-un apartament sunt 3 persoane:2fii,2tati si un bunic. E posibil? DAU FUNDAA!
Aseara la dus:"De ce exist eu pe aceasta planeta? Ce rol am eu pe pamant?" Inainte sa adorm:"Cred ca tocmai am descoperit misterul Atlantidei." Azi la scoala:"2+2=7?" De ce, creiere, de ce?!
Cel mai nou banc cu Bula?
Intr-un acvariu sunt 10 pesti, 3 se ineaca. Cati pesti raman in acvariu?
*mode serious on* Pe voi nu va enerveaza acele site- uri de ca**t care fac screen- shot la intrebarile "stupide" de pe TPU categoria T/A si pun la descriptii "ce prosti sunt unii", si la comentarii se...? (mai mult)
De ce a trecut bomba nucleara care ar putea distruge jumatate din universul existent, distrugand rasa umana din prima secunda strada?
Spuneti-mi o gluma despre ratoni!
De ce este viata asa de grea?
Cel mai tare banc pe care il stiti?
Cine e in spatele meu?
Cum trebuie sa procedati atunci cand o fata zice "imi este frig"?
Un elefant, se legăna, pe o pânza...NUUUU! Un Cangur, se legăna, pe o pânza de paianjăn şi pentru că, nu se rupea, a mai venit un Cangur... După 3 zile... 12543265 de Canguri, ...? (mai mult)
Buna TPU :*. Vreau si eu niste farse pentru un fel de mini tabara. O sa dormim o noapte la o vila si vreau cat mai multe farse .Funda..catt mai multeeee va rog :*.
Spuneti aici cele mai tari bancuri pe care le-ati auzit dau funda!
Salut TPU, voi ce parere aveti despre cheloo la xfactor? Eu zic ca xfactorul a devenit mai "interesant" de cand e el in juriu cel putin asta e parerea mea. Xfactorul a devenit mai haios cu el :)), eu ...? (mai mult)
Cine a inventat-o pe Derpina?
De ce e frigul rece? o.O
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!