Ce varsta aveti si ce varsta vreti sa aveti?
E greu sa fii original? Nu prea. Aia care nu s-au prins din prima, tot nu s-au prins. Cine nu e de acord, inseamna ca nu s-a prins din prima. http://i.imgur.com/eFAuW.png
Hei T/A~!~As vrea sa am(spuneti voi) sa (spuneti voi)cu(spuneti voi) si sa (spuneti voi) ca daca nu as (spuneti voi) as fi (spuneti voi) in (spuneti voi) la (spuneti voi) cu (spuneti voi) in gura!
Cine e de acord cu mine ca Justin Bieber e un mare cantarez, e dragut, canta bine si nu numai? App. Spuneti ce i-ati face daca la-ti prinde in camera voastra.Cel mai bun lucru ia funda!:))
Buna TPU.Vreau sa stiu ce intamplari ati avut vara asta. Unde ati fost? Vi s-a intamplat ceva amuzant,distractiv? Dau funda, dar sa fie reale.
Http://i.imgur.com/SRmk2.png ma ajutati va rog :)? si 2 :) pentru trivia nu vroiam sa fac 2 intrebari Cati ani aveti
Mama ce cratima are mama ta. www.youtube.com/watch?v=uT_VBIoFeVk
Daca ai avea un melc ca animal de casa, tu ce nume i-ai pune? #numedemelci
Salutare... am castigat la un concurs o tricicleta cu 4 roti dar nu avea portbagaj. De cate ori pe saptamana se ajusteaza unitatea? A, da si vreau sa stiu daca spitzele le pot face triunghiulare...
Este normal ca prietenul meu cel mai bun sa fie iepurasul roz fara un ochi care alearga pe curcubeul de la coltul blocului?
Va plac robotzii? FO si MOCA
A plecat psycho de la t/a?:( de ce?:((((
Cica acum cativa ani americanii erau curiosi sa afle cu traiau stramosii lor.Ce s au gandit ei sa faca....Au sapat 100 de m in pamant nimic au mai sapat 100 si au dat de cablu telefonic si atunci au realizat...? (mai mult)
Doi melci se inntalnesc... Ce cauti ma in soarele asta, nu vezi ca eu ies cand e doar ploaie? -Serios...si atunci
Maine voi primi un peste si imi trebuie un nume va rog dati-mi cateva idei? Cel mai frumos nume primeste nume!
Ce ați alege un vampir sau un vârcolac? Ceva care are colți și poate ieși doar noaptea, sau o bestie care îi arată formă să doar la luna prima și ziua se transformă în om? De ce ați alege?...? (mai mult)
Dai pe google, dai pe imagini si scrie AikkoxD sh daca iti gasesti poza de la avatar nu?:)
Salut baieti v-a fost dor de mine? http://i.imgur.com/SNigL.png
Ce mai face TPU? Am si eu o intrebare pentru prietenul meu, TPU: Am de dus la scoala o poza cu Cetateanul turmentat si nu gasesc. Scrieti voi, pentru mine, pe Google Imagini "cetateanul turmentat"....? (mai mult)
Cum v-ar arata orasul perfect
De ce barbatii sunt excitati cand vad o femeie goala?
Ce inseamna "dnd"? Rog seriozitate.
Hi TPU! Voi ce meniu la McDonalds ati inventa? Mc... Ce?
vreau sa va dau o fraza pe care voi tr s- o terminati, cel mai amuzant raspuns primeste funda "Cand ma uit la luna imi zic ca e minunata, cand ma uit la stele imi zic ca sunt fabuloase, cand...? (mai mult)
Vreau să fiu utilizatorul Marţi (Dacă aş concura cu ăia care au cerut să fie votaţi "utilizatorul luni", sigur aş câştiga- sunt agramaţi. Mie îmi plac provocările.)! Se...? (mai mult)
Buna TPU. Imi puteti spune niste bancuri/glume? Funda pentru cele mai amuzante...
Cum arata Basescu? (Descrieti-l in cel mai amuzant mod).
Uita-te in spatele tau. Ce vezi?
De la ce farmacie vin acum?
Ce ati face daca l-ati intalni pe strada pe justin bieber?
Ce reacție ai când te uiți în oglindă?
As vrea sa va bubui creierul cu ceva intrebare ciudata :). Ok, eu ma intorc in timp si il omor pe Dan, da? Cand ma intorc inapoi in prezent, Dan a disparut. Deci Dan nu a existat niciodata! ...? (mai mult)
Mergi pe strada si gasesti doi saci: unu cu minte si unu cu bani pe care il ei?
Ca tot vine scoala vreau si eu cele mai amuzante intamplari din clasa voastra eu am sa va dau pe a mea: Profesoara:exista unele cuvinte care cate o data se scriu cu cratima alta data fara cratima, Giurgescu,...? (mai mult)
De ce sa bei si sa conduci, cand poti sa fumezi si sa zbori?
Rai sau Iad? Rau sau Bun? Iarba sau Tutun? Fericit sau Roman? Sclav sau Stapan? Geniu sau Nebun?
mi se pare mie sau intrebarile de la trivia/amuzante nu sunt deloc amuzante? :|
Deci nu mai suport x( Hitler imi fura Nutella de 2 saptamani :(( cum sa fac sa nu o mai faca? va rog fiindca cred ca mor daca nu mai manac nutella
Cine este "lipitOarea" (asa este logata) de pe TPU?
Voi ce utilizator al lunii ati ales? eu Diana :)
Ce mai face TPU? Vrea TPU sa ia un ceai cu mine?
Ce ti-ai dorii sa faci mult, dar nu poti:))?
Care a fost cea mai stupida/amuzanta faza a voastra cand ati fost singuri acasa/sau oriunde? Dau funda la cea mai tare
Care este diferenta dintre p.l.m si pnm?
Ce mai faceti, puișorilor? :->
Bendeac e un actor foarte bun, isi merita banii, si respectul meu, nu oricine poate interpreta asa de bine un personaj. Fuego e chiar un om calm, pasnic, numic nu- l supara, iar bunatatea lui l- a facut...? (mai mult)
TPU e urgent! Mi- a disparut tomberonul de la romprest... si cred ca l- au rapit gunoaiele care se supara cand le arunc fratii acolo. Din cate am vazut la o reclama la Romprest, le place gunoaielor in...? (mai mult)
Fuego l-a dat in judecata pe Bendeac? Vorbesc serios acum.
Când mă uit la vechile mele întrebări îmi vine să mor... CUM AM PUTUT POSTA AȘA CEVA?! Mai sunt persoane care simt același lucru?
Http://dreptlatinta.kanald.ro/Noutati/POVESTE-ULUITOARE-femeie-ani-crede-Maria-Magdalena-sustine-fiul-este-Iisus-VIDEO/ Ce fumezi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.