Ce's cu atatia perversi de pe chatroulette? Nu mai zic de pe omegle =)) Table flip => (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
Http://www.youtube.com/watch?v=fY-uI-QkVOo TIL ca (,) cannabis-ul e medicament pentru cancer.
Cine spune ca este nebun sau tampit in cel mai amuzant mod primeste fundita:P Vreti funda? ...noh raspundeti la intrebare.
Cum inveti o capra sa gindeasca ca un om?
Era un videoclip pus pe youtube cu niste nebuni ce ziceau ca merg la CAMI si f*teau frigideru, vreau sa pun acel videoclip pe facebook dar nu il mai gasesc imi dati link-u va rog. FUNDA
Rasfoiam youtube si am gasit ceva legat de festivalul luminii(dafuq cei ala?) Ma baga si pe mine cineva in paine? Dam foc la caiete? Sau aruncam foc in aer? Ca tot nu m-am prins? Si de ce e la 17:30(braila)?...? (mai mult)
Hey! Random question: Cum vi se pare Jenna Marbles :))? Eu una o ador pe tipa aia.
Luati ultima melodie ascultata si adaugati,, in my ass,,...ce a iesit? *idee luata de pe net ..recunosc,dar sunt curios ce iese *
Scuzati-ma ca nu e timpul potrivit (a trecut Pastele)! Daca de Craciun Fuego canta Impodobeste mama,bradul,atunci de Paste trebuie Vopseste,mama,ouale, am dreptate?
De ce vreau ceva si nu stiu cum sa ajung acolo?
Care este cea mai turbo mamaie pe care o stiti?
Jucam adevar sau provocare? Sa fie amuzante :D
Cum putem afla,pentru fiecare utilizator,daca este baiat sau fata? Nu vreau metoda generala(cea de la "Prieteni",), atfel nu postam la T/A.Fiti originali.
De ce ma mananca sfarcurile? D:
Un cowboy ajunge intr-un oras din Wild West intr-o zi calduroasa din anul 1878, intr-o zi, pe Vineri sa fi fost. Sta doar 3 zile si pleaca tot pe Vineri. E posibil?
Http://www.youtube.com/watch?v=PkpWX3D1L9E& feature=related "Cata apa o beiut!" :)) Imi aduc aminte cand, ii faceam la mâță zvant, si zbura ca pasarea si cadea ca mazarea de pe casa in jos! :)) Nu-i...? (mai mult)
Care din voi ați fost la pshiholog și crede-ți că ați dat bani în risipă?
Romanii se sustin reciproc....Dovada:http://i.imgur.com/juC3t.png Pacat ca e doar virtual:D
Ce cuvinte folositi zilnic cel mai des? :-"
Asta dovedeste cat de smecher e Cheloo:) http://i.imgur.com/9v1bK.png
HAI SA ZICEM GLUME :) : Un american vine in vizita la Bucuresti, se urca intr-un taxi si ii cere soferului sa ii arate orasul. Mergand prin Bucuresti americanul vede palatul cotroceni si il intreaba pe...? (mai mult)
Cum poti intrerupe sarcina unei gaini?
Care e cea mai interesanta/ciudata caracteristica a noastra(adica a fetelor)?
Care vi s-a parut cea mai amuzanta intamplare petrcuta pana acum?
Care este cel mai trasnit pe care l-ai facut vreodata?
Buna copii! Care este, dupa parerea voastra, cel mai bun film educativ pentru copilasii de gradinita? Eu merg pe Seria Saw. Voi?
Cine traduce asta, stie in ce limba si din ce opera face parte primeste funda! "Apa fopost opodapotapa capa-n popoveepeştipi, Apa fopost capa nipicipiopodapatapa. Dipin rupudepe maparipi ipimpaparapatepeştipi,...? (mai mult)
Unde dispare mâncărimea când te scarpini?
Când mama este la serviciu şi eu rămân dimineaţa acasă merg să mă spăl. Felul în care mă sună mama: - de 5 ori pe fix - de 3 ori pe mobil - o dată pe fix - de două ori la 112. Cam...? (mai mult)
De ce politistii dorm mereu cu fata spre nord?
Pentru ca tu te-ai gandit la raspuns, eu, m-am gandit la intrebare! sa fim egali, sa fim ceea ce pare. deci? :-? (vreau sa vad, cel putin un inteligent care s-a prins, dar vezi sa nu te scapi) :)) :D
Cine raspunde corect si rapid primeste funda. Unde au fost inventate (tara) pastele cu sos si de cine, de ce? :D
Spuneti-mi niste scuze pentru ca ai intarziat sau nu tiai facut tema pentru scoala:))
Oare putem noi ca oameni, sa facem TPU ce a fost odata?
Oare exista vreun motiv pentru care categoria asta nu mai e amuzanta?
Olteansuntolteanimizice intreaba: Sunt curios sa vad care dintre voi ma urmariti, fac apel la fanii mei sa se abtina deoarece nu vreau sa par un fitos, unde ati auzit sau unde ati citit urmatorul text...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste intaplari amuzante de cand erati mici cea mai amuzanta primeste funda
Cine e mai tare, chuck norris sau fuego?
Urmăriţi acest reportaj: http://www.youtube.com/watch?v=UVkoWkttqNM, memoraţi numele prezente, şi căutaţi-le pe Facebook: Alexandru Andrei Chirivila şi Aurora Chirivilă.
Ce faci cand nu ai ce face?
Niciodata nu e prea tarziu pentru...?
Am si eu o intrebare intrebatoare, oare se poate sa ai o intrebare intrebatoare prin care intrebarea intrebatoare sa fie cat mai intrebatoare?
Dati-mi niste bancuri foarte amuzante plz,
Ati copiat vreodata la teza :)) si daca da cum ati rezolvat pentru cel mai comic rasp dau funda:))
Daca e adevarat ca inotul te ajuta sa slabesti, atunci unde gresesc balenele?=))))
De ce nu primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
Cel mai greu cuvant rosit de voi la o materie? La mine cred ca ar fi heterogametangiogamie si foraminifere.
Http://www.goagal.ro/ va place
Salutare TPU dati-mi si mie niste site-uri cu poezii foarte haioase care sa mori de ras noi 2012-2011 dau funda!(Multumesc anticipat!)
Era un serial cu cinci vampiri care traiau intr-un liceu sau ceva de genu :) imi poate spune si mie careva cum se numeste acest serial? Scuze de categorie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice