Hey TPU! Maine e Ziua pacalelilor=p~ Va rog dati`mi idei e farse. Dar lasati`ma cu alea de pe net ceva original! Va rog am pus cu cineva un pariu cu speriatu`[in fine daca vreti sa stiti intrebati`ma...? (mai mult)
Imi da-ti va rog niste replici SUPER ironice si usturatoare(nu injuraturi)! Multumesc!
Va place acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=snObHI6Y4zM
Maine este 1 aprile :)) ca farsa am putea face la profi cea mai traznita idee primeste funda:d
Ştiţi că mâine e 1 aprilie... Am nevoie de câteva farse pentru.profesori... Stiţi câteva? Dau fundă pentru. cele mai interesante.:)
Am intrat pe la magazin si am vazut noua promotie! Chipsuri cu aroma de... Continuati voi. Si remeber T/A guys!
Maine e 1 aprilie... vreau niste farse bune pentru colegi si profesori, rude si prieteni sau.de ce nu? chiar si pentru parinti;))
Baa nu vad nimic! Mi-o vazuti carieva ochilari?
Http://woow-raluk-mylyfe.blogspot.com/ Va place? spuneti sincer chiar daca am pus la t/a
Marmota mea era in cada.Care mi-a pus-o in acvariu?
Ce farse as putea sa ii fac mustei mele?
Cine stie bancuri mai bune? Incep eu: Je m\'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu\' Mon amie sarise gardu\'...? (mai mult)
As vrea sa aud cel mai bun banc care l-am auzit vreodata... uimiti-ma!
Spuneti-mi si mie cum sa scap de ziua de 1 aprilie, adica fara sa ma fac de ras.
Ce farse i-as putea face prietenului meu?:D astfel incat sa nu se supere. Multumesc>:D
Mai mergem la scoala sau nu?
Care e pluralul substantivului "telecomanda"?
Ce ati face daca ati putea avea 99 de miliarde de lire sterline? P. S. stiu ca nu e posibil dar sunt curios de raspunsurile voastre.
Care-i diferenta intre WC si frigider?
Sall ce parere aveti despre serialul mo si foca? multe raspunsuri :D
Ce plantam in gradina azi?
Ce zici bagam 3 beri la pahar si un wisky?
Am băut un litru de peşte azi dimineaţă. Ce pot păţi?
Ce senzatie ai cand iti bagi degetul in...nas?
Ai lov tu stei pă TPU. Du iu?
Domnisoara @LizyFaceStreptease iti multumesc foarte mult pentru stupida intrebare cu mine. Din cauza ta, toata lumea zice ca suntem una si aceeasi persoana.Sa stii ca ma doare in pix daca cineva de pe...? (mai mult)
Este o melodie mai noua acum si canta la refren saratoga.stie cineva cum se numeste?
Nu ma simt bine http://www.tpu.ro/utilizator/axazs/
Http://www.youtube.com/watch?v=uY3LAFJbKyY Cum mă plictisesc îngrozitor, vă urez noapte bună. P. S. NOBODY, I still love you.
Ce simti cand mesteci noua guma 'faiv'? :]] t/a
Tu ce ai face daca ai fi Presedinte?
Voua de ce user va place de pe TPU?
Care stiti intrebari de cultura generala?:-?
Vreau si eu fb lui TUdy (a lu oana=))) plzz:o3:o3
Daca intarzie profii in clasa voi ce faceti?
M-am saturat. Plec de pe TPU. In ultima vreme nimeni nu mai face campanii, revolte, razboaie. Nimeni nu mai injura admini si nimeni nu mai e dispus sa isi dea contul pentru niste caterinca. *sad face*...? (mai mult)
Care sunt cele mai noi melodii?
Whei ce mancam azi la cantina?(La cina)Ai apropo cine vrea sa stea cu mine la masa? :> (La cantina TPU) P. s: Va zis sa nu va duceti maine la categora Dragoste si sex. ca e aia nebuna cu mopu dupa voi!...? (mai mult)
Ba! Cine o facut Pipi in Ciorba meaa?
Cel mai tare banc pe care l`am auzit pana acu: el: nu crezi ca a venit timpul sa o facem si noi? el: urla hormonii in mine de nerabdare ea: vreau sa aud doar doua cuvinte magice si sunt a ta! el: stai...? (mai mult)
Oare Cereal Guy se va casatori cu mine? :-s.
Daca ai vrea sa mergi undeva cu un user cu ce user ai merge si unde v-ati duce? Apropo si ce ati face?
We can dance if we want to...
Copii.nu am mai fost pe TPU demult.si sa fiu sincera nici nu vroiam sa ma intorc. dar sunt intr-o situatie delicata :((! -bunica mea are 6 degete la picioare ce ma faac? si acum adevarata intrebare. -un...? (mai mult)
Ce facety voi chiar acum?
La ce ora adormi?
Cum se mesteca apa?
Esti pilot. La bucuresti urca 7 pasageri, la Budapesta mai urca 5 iar la Paris coboara 9. Cati ani are pilotul? Argumenteaza`ti raspunsul. Funda :)).
Ce scuza ca nu v-ati facut tema folositi? :)) Inafara de cea cu uitatul caietului acasa :D Iar cei care isi fac temele mereu ii rog sa pastreze acest lucru pentru ei. pe mine unul nu ma ajuta ca ei lucreaza...? (mai mult)
Ba Care vine cu mine si cu NOBODY la o bere? ah ah?:>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
ZeulMuschilor întreabă:
Adi1987 întreabă:
Nicoletaralucas întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!