Vreaus a imi hranesc papagalul cu spaghete e bine?
Care e cel mai amuzant de pe aici?
Eu zic să facem o campanie împotriva lui mhn24! E rău, şi se dă mare şi mă face să plâng.De când sunt pe site, vine mereu la întrebările mele si face mişto de mine. El de fapt e un analfabet...? (mai mult)
Deci... Dau funda si voturi la toti(care imi dau un rasp. de folos, bineinteles)! Pur si simplu... vreau sa rad cu lacrimi. dati-mi cele mai amuzante filmulete, bacuri care se pot asculta, false. orice? (mai mult)
Cate casute are plasa unei porti de fotbal? sa va vad
Esti un corp suspendat sau sprijinit? De ce? T/A
eu sunt Miruna! Si as vrea foarte mult un cod webkinz deoarece nu am destui kinzkash si nu am multe lucruri sau macar sa-mi trimiteti obiecte. Numele meu de utilizator este elin24. Sper ca ma puteti...? (mai mult)
Când începe la Cartoon Network noua serie Bakugan: Invadatorii Gundalieni?
Ieri la romanii au talent au fost 3 oameni:unul imbracat ca o fata, un politist si un hot.Imi puteti da linkul sau ceva asemanator unde pot sa il revad? Cine imi da are funditee :*
Hai sa facem si noi un episod din Robotzi :D Fiecare sa spuna cate o replica. Daca se poate, sa folositi replicile deja intalnite in episoadele anterioare. Sa vedem daca iese ceva :-? :)) Mo...? (mai mult)
Un medic a iesit la plimbare si a vazut o babuta stand pe o banca fumand o tigara.Medicul i-a spus: "E imposibil sa nu observ fericirea de pe chipul dumneavoasta. Care este secretul dvs? " Ea ii raspunse: "Sunt...? (mai mult)
Am o problema. Imi e foame. Pur si simplu mor de foame, dar nu pot merge sa mananc, pentru ca la noi in bucatarie, povestind cu mama e femeia aia sinistra din vecini care daca ma vede iar ma...? (mai mult)
Știați că Cretaker mănancă copii? Chiar în drum spre casă l-am văzut râgâind un papuc, papuc, fără șiret.
Cat face 1+1? P. S:T/A Funda pentru cel mai amuzant raspuns...
Cunoașteți pe cineva nascut de 1 aprilie?:-?
Vreau sa pun intrebarea:ziceti dupa voi ce s-ar intampla diseara la in puii mei!(nu trebuie sa fie corect, ci amuzant)
Spuneti-mi un banc cu emo!
De ce crede toata lumea ca blondele sunt cu capu pe alta planeta ( specific ca si eu sunt blonda). Adica uitati-va la Daniela Crudu n-am vazut in viata mea un asemenea specimen.
Pe cine NU ai vrea sa vezi in colanti?
Ce bancuri cu prostii stiti? Ca de-astea nu prea stiu...:)
vreau sa`mi cumpar o motocositoare/drujba sa o ambalez in garaj sa creda lumea ca mi-am luat motocicleta. ce model imi recomandati?
Tie ce iti spun vocile?
Aveti prieten imaginar? Si daca da, atunci descrieti-l :*
Sunteti credinciosi, credeti in D-zeu? Eu una sunt certata cu credinta :| Nu cred in miracole, biblie, nu am credinta in D-zeu etc. Nu vreau sa zic ca mi se pare o prostie, dar pur si simplu nu-mi...? (mai mult)
Pana la urma nu-i o idee asa rea http://www.tpu.ro/voluntariat-ecologie/eu-as-zice-sa-organizam-o-campanie-in-ce-consta-va-explic-imediat-vom-strange-cat-mai-multi-membri-apoi-sa-organizam/
Vreti sa muriti de ras? Priviti videoul asta. E facut de mine...Lolz.Pana si mie mi se pare stupid...
Ce parere aveti despre http://brooxie.files.wordpress.com/2009/12/shane-3.jpg? :X:X:X
Intrebare stupida: cui ii place sa foloseasa cuvantul Mda?
The day... starts and ends. http://i.imgur.com/oCf0I.jpg
Sall smecherilor am o intrebare trebuie sa precizez trei masuri de protectie si combatare a poluarii solului ma puteti ajuta?
Cati hemoroizi ai?
Care e episodul vostru preferat din RObotzi?
Buna am un catelus pe nume York si l-am inscris pe un site si va rog puteti sa dati si voi un VOT? scrie-i www.cateicufite.ro si dati la prima si cauti sus in dreapta concurs si cautati un catelus pe nume...? (mai mult)
Daca ai avea sansa sa faci o petrecere in pijamale (pe TPU) pe cine ai invita? Si ce ati face? P. s: T\A
Care sunt cuplurile de pe TPU?:))
Cum arata prietenul tau imaginar?
In genul romanului original: -te bagi in seama si te alegi cu un papuc in gura... http://i.imgur.com/yX2bR.png
Ghici! Este un animal (acvatic, terestru, sau zburator)care are penisul de 2, 4 M maxim. Ce animal este acela?
Cine imi zice cele mai noi bancuri primeste FUNDA + VOT:x
Deci nu inteleg un lucru profu de geogra a sp ca diferenta intre noi si animale e ca noi gandim si eu m-am gandit ca e prost fiindca unii din noi nu gandesc
Cine vrea sa il omoare pe Giustin Biberon? http://www.dailyfreegames.com/flash/shooting-games/call-of-bieber.html
Am si eu o intrebare:ce culoare au chilotii tai azi? daca au zi mode si mai bine ce model au? hai ca la cel mai amuzat dau funta
Uite: VREAU RASPUNS OBLIGATORIU /ce culoare imi daruiesti? ♥ Negru=Te urasc ♥ Violet=Esti special/a ♥ Rosu=Te iubesc ♥ Maro=Esti nebun/a ♥ Galben=Esti sexy ♥ Gri=puiut mic ♥ Albastru=Esti...? (mai mult)
Rachiu simpatic cu ogjele de mazg. Arati ca dracu da te mai simti bolnav?
Maaa cimbarlescoc! Ce mai zici?
SIntr-o zi frumoasa cu soare am mancat o turta cu cartofi prajiti, ce s-a intamplat dupa?
OK deci vreau sa scap de o tema.In fiecare sambata mama mea ma pune sa citesc o opera si sa ii fac rezumatul.(bine, e de fapt pentru scoala dar am la dispozitie un semestru intreg ca sa termin) Cum...? (mai mult)
Credeam ca e altceva :)))) http://www.youtube.com/watch?v=XAWPEnG0TXo&feature=related
Dati-mi si mie un link in care sa pot downloada Notebook 10 SMART dar fara sa completez cu numele meu, id meu de Email si fara sa dau bani! FUNDA!
Deschid TPU si imi apare, deacum cu o agresivitate crescinda, reclama oriflame, ceva cu alaturate ecchipei de vreo citeva ori cu toate ca ii dau clic si o inchid de vreo citeva ori.Sa ne asteptam sa-l...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat