Buna :-*! Stiti bancul cu Hapsanii?
Mie mi se tot raporteaza intrebarile! Are ceva, cineva, cu mine! Ma gandesc sa plec! De ce tot primesc stupid, nefolositor, chiar are cineva ceva cu mine?
Imi dati comicuri? Vreau sa imi vina idei de comic! Intrebarea asta e pentru expert in comicuri! Va rog! Funda! Dati-mi comicuri!
OFER FUNDA LA CELE MAI MULTE! Cine stie glume, bancuri si poezii foarte amuzante?
Care stie bancuri bune cu Bula? Cel mai bun ia funda.
Am şi eu o mică întrebare. De ce pe din ce în ce mai multe site-uri pe care intru, şi site-uri serioase chipurile gen Youtube, Trilulilu, şi multe altele, apare această minunată "reclamă":...? (mai mult)
Sa presupunem ca va luati iubita la un meci de fotbal. La un moment dat va intreaba: "Cei ce nu au mingea, de ce fug?" Ce i-ati raspunde?
Intrebari stupide puse de niste copii la fel ca intrebarile :">: Buna TPU, vreau sa fiu superman, credeti ca am vreo sansa? Buna TPU, ce culoare credeti ca au sosetele mele? Buna TPU, pot sa ma...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti si mie niste jocuri pc cu zombi sa impusti cu cerinte care sa aiba 1.8 Ghz, 128 video? Dar in afara de Left4Dead. dau funda.
Sooo... Deea [adica eu] se retrage de pe acest site care mi-a placut foarte mult [ adica i-a placut.:P] Probabil pana maine intrebarea va fi raportata... deci. Daca vreti sa imi spuneti ceva imi trimiteti? (mai mult)
Cand aproximati ca ati citit ultimul roman si cum credeti ca se numea? Orice indiciu e binevenit.
Bona`TPU.;* As avea nevoie de niste ideei de jocuri. Nu pe internet, gen fazan, sau altele. Cat mai interesante. Funda cel mai distractiv+vot; Restul vot. Msk`:*
Bai astia care dau "raport" si "stupid si "neinteligent sau spam" voi nu aveti altceva de facut?, pe bune acum, sunteti enervati!, noi nu dam la intrebarile voaste stupide, dar voi da, ce copii, voi...? (mai mult)
Ce intamplari haioase sau penibile ati mai avut in ultimul timp?:))
Bai stiti ce explicati-mi si mie care e faza! Stiti, cu plecatul, sustincampaniaX, ce se intampla? Da ca la bebelusi ca la trivia mai mult m-am ametit!
Sunt eu visul oricarei femei, credeti ca sunt sexi? Va ganditi la mine in momentul de fata?
Sufar de o boala psihica. Pot sa dau stupid si sa raportez? Sunt stupid si nu stiu sa rad, fundita?
Eu cred ca sunt multi depresivi pe site-ul asta care nu stiu ce e aia o gluma, sau sa rada.Si intrebarea mea este:mi-am rupt o unghie, am nevoie de operatie?
In viata mea na-am vazut asa ceva nu mia raportati daca nu va place intrebarea. Alegeti alta si abtinetiva. Bravo ati distrus...? (mai mult)
Care spune cele mai amunzate intamplaile lui amuzante funda! res voturi
Ce se intampla daca mananci gaini crude? www.hai6.net/2011/01/fast-food/
Se poate asigura locuinta impotriva mascatilor? ca la cum gresesc astia adresa.
Stiu, intrebarea mea va fi raportata de smecheri; ). reveniti-va! La o simpla intrebare a lui Loome, a fost raportata, deci automat stearsa. Ganditi-va dragii mei inainte sa raportati o intrebare! Sa...? (mai mult)
Vreau sa faceti un comic mare in care sa apar si eu si Cretaker dau o mare funda.
Spuneti-mi si mie vedete nascute in luna Octombrie! Dau funnndaa!
Ei bine TPU, Kenny va pleca. Azi e ultima zi cand mai stau pe acest TFD ( Toti Facem Dezastru ) si mai pierdeti un user. O sa mai intru ocazional, odata la cateva luni sa vad daca s-a rezolvat ceva. Eu...? (mai mult)
Am revenit cu alte 10 intrebari stupide! 1)Cine l-a inventat pe Dumnezeu? 2)Cum il cheama pe tatal lui Ke$a?(sa va vad:)) ) 3)Care este cea mai inteligenta replica?(gen:poftim cultura!) 4)Pentru...? (mai mult)
Ai 10 lei? Daca da, ce ai face cu ei?:))
Daca mi-a zis Cleverbot ca sunt urata asta inseamna ca e adevarat?=))
Garcea sau Bendeac? "Bai minitehnicus" sau "Nu stiu :|"
Mai, de ce naiba crede toata lumea ca sunt iustinel? Chiar nu sunt!
Incerc de cateva zile sa instalez Sims 2 si mereu cand vreau sa intru in joc (dupa ce l-am instalat) imi cere un CD. Unde pot sa gasesc Sims 2 fara sa imi ceara CD-ul?
Buna TPU am un club de dans hip-hop, krump, tutting, breackdance dar nu stiu ce nume sa ii pun. Ajutorrr:p funda:p
O parere despre video? :> http://www.youtube.com/watch?v=dOh_NaO6Vow Enjoy;)
Buna cum se numeste acel messenger pe care intri cu doua id-uri messeneger multiplu? asa am auzit! As dori un raspuns multumesc
Care este radioul vostru preferat? Dar program TV:D? Care este animalul vostru preferat? Care este mancarea ta favorita? Iti place sa dormi:)? Care e numele tau? [doar prenumele gen Ingrid:))]
Draga @Bya132 eu cred ca ai dreptate! Si anume conversatia : Mesaj pentru cei care raporteaza: Dragi useri, Ce vreti? Sa puneti pe jar acest site?! Pai, comunitatea se scufunda din ce in ce...? (mai mult)
Doamne fereşte! De când cu plecarea lui Loome, a început o revoltă totală pe site.Peste tot în trivia/amuzante găseşti întrebări de genu' : "Unde eşti Stela?" sau "Nu a fost vina lui Loome,...? (mai mult)
Totul a luat'o razna cu campania asta! De ce raportati atatea intrebari?! N'avem voie sa mai glumim pe site?! Deja multi au plecat, inclusiv Loome. De ce i'ati raportat intrebarea in care se gandea daca...? (mai mult)
Pe voi nu va enerveaza oamenii care clefaie la masa sau alea care le imita pe fetele de la emisiuni(cum dau din cap si fac cu mainile ca in shake it up)? Mama, cand ii ascult sau cand ii vad. da ma mai...? (mai mult)
Cleverbot este un robot sau o persoana reala? Ieri cand am vorbit cu ea zicea ca ea e reala si eu sunt robot.
Deja incepe acel lucru de care ma temeam. Ilove s-a lasat de TPU... Bastet nu mai intra cateva zile [sau saptamani... sau luni.] si asa mai departe. De ce faceti asta? 1. Dece raportati intrebarile?? (mai mult)
Pst, pst, @MrNumePublic, dormi?
Ce se`ntampla daca scapi sapunu` pe jos in dusul unei puscarii?
Ne tragem din maimute sau e specimen unicat? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5051737017&ownerId=530578930&albumId=412520111
Stiu ca e cam ciudat da`.:))asa deci cand eram mica ma jucam un joc p pc la care nu ii stiu numele as vrea sa mi`l dati voi mentionand faptul ca se termina c o vrajitoare intr-un castel sau ceva in...? (mai mult)
Justin bieber e gay sau doar travestit! { cea mai amuzada primeste funda }!
Pentru fanele lui Justin biberon cu puta de bibelo. daaaar asigurate ca esti singura in camera si ca nu se aude pana in camera de langa. si daca manci... nu-i bai manca in continuare. http://www.youtube.com/watch?v=v1Y7nLryXkY? (mai mult)
Chestionar facut sa te scoata din sarite : 1)- Exista carte fara cuvinte? 2)- Daca esti in apa esti de fapt ud? 3)Daca sunt trei pisoi ei sunt de fapt chiar trei? 4) Mai sunt multe intrebari? 5) Daca...? (mai mult)
Va propun un joculet. Un jucator pune o intrebare care sa inceapa obligatoriu cu Ce faci daca?, iar urmatorul care posteaza raspunde la intrebare, dupa care formuleaza o alta intrebare pe aceeasi structura,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!