Ce misto =)) uitati-va si voi. Pentru mine e chiar funny =)). http://www.youtube.com/watch?v=0BR0v7eXlcM&feature=related
Va rog cele mai amuzante bancuri care le stiti dar nu loate de pe net:P dau funda pentru cele mai amuzante!:*
Http://www.youtube.com/watch?v=JpT6zKSSVfE nu stiu daca e "pe bune" faza, dar e genialaa=))
Cine stie statusuri faine la mess? fundita NO1
Stie cineva cum pot sa fac credits(credite)la jocul wild ones de pe facebook? va rog care stie sa imi zica si mie dau funda :X:X:X:X:XXXX
:X:X imi dati cateva ideei de pacaleli de 1 aprilie?:X:X: ele mai buna primeste fundita:X:X:X:X
Pentru cei care stiu de jocul barbuddy! Cum pot pune mesaje de alea.Cand imi uda cineva plantele sa le multumesc.Sau, cand imi omoara gandacii sa zic cvea?
Daca nu promit funda mai raspunzi? Funda!* doua puncte x *da, nu promit.
Cola sau pepsi?
Cu care mana scrii?
Care este cel mai mare nr de goluri marcate vreodata intr-un meci de fotbal?
=)))))))))) http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/2010/09/cele-mai-urate-10-fete.html! Sper sa va faca sa zambiti! App despre ce ati mai vrea sa fac topuri?
Care au fost cele mai penibile momente din viata ta? dar cele mai funny? :)) dau funditaaa
Care stie niste bancuri faine? postatile si cel mai amuzant ia o funda!
Care este cel mai mare numar natural cunoscut de om( cum se numeste el si clasa acelui numar)
Despre ce este vorba in discutie dintre tata si fiu despre abline si pasarele?;;)
Pana la urma moartea ce e? femeie sau barbat :) ca nici popa nu a stiut sa-mi raspunda! Sa va vad pe voi acum:D!
ce parere aveti despre asta? dau si funda daca vreti. http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
Am o plaga profunda linga hipotalamusul toracelui drept in partea dreapta a gambei piciorului sting. Ce-i de facut?
Unde pot sa gasesc jocuri pentru mp4? dati-mi va rog siteuri
Care stie ceva "scheme"(coduri) la Barn Buddy p hi5? dau funda:D...Ms
Ce parere aveti despre aceasta melodie? http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY Eu acum nu por sa mi-o mai scot din cap. =]]
"Un zambet este contagios ca şi gripa. Păstrează-ti zambetul! La sfîrşit toată lumea va zambi!" Care ar fi 3 lucruri care te fac sa zambesti?
Care a fost cea mai amuzanta intamplare din viata ta? Ce lucruri amuzante vi s-au intamplat in aceasta saptamana de scoala? Ce parere aveti despre profesori? :)) Cele mai amuzante faze primesc fundita;...? (mai mult)
Daca ar fi sa vina sfarsitul lumii, cum ai alege sa fie? Ku fok sau cu apa;))? stiu ca e o intrebare grea. dar sunt kurioasa:P
Imaginile. gif pot fi puse ca avatar la profil?
Hey:). Stie cineva ceva de emisiune "Vampirita"? Cand incepe? Pe ce post? detalii vreau:p. bineinteles. funda:x
Cum ii chema pe cei 7 pitici ai cenusaresei?
Iata ce am auzit spus intr-o romaneasca destul de veche intr-o anumita regiune; "-Mi-a chicat o perja printr-o borta din bagdadie si mi-a murdarit prostirea la oghiala, "Haideti sa ajutam domnul sa-si scoata...? (mai mult)
Este cineva care porecla i Puka?
In ce luna te-ai nascut? Daca te-ai nascut in aceeasi luna ca mine primesti funda;)
Tu tu ru tu tu tu! Adunare generala.Toti JBieber-i de pe TPU sunt rugati sa il descrie pe justin bieber in cel mai dulce mod.sa ma faceti si pe mine sa inteleg odata ce vedeti la el.plz 1)P. S.:nu prea...? (mai mult)
Hai sa mai glumim un pic.Eu prima :D : 3 lilieci stau la un loc primul vede o turm a de oi, se duce la ea, vine si zice:"vedeti turma aia de oi(asa e bancul)? eu am mancat-o" al doilea vede o cireada,...? (mai mult)
Care intra intr-un camp de fifa 2007? cu fisier de 2011 (robiniho, ibrahimovik la ac milan) dati-mi add la davidiniho@yaoo.com
Ce nazbatii ati mai facut pe la scoala?;))Ce mai e amuzant pe la voi prin scoala?:]]xD
Ce parere aveti despre noua moda pentru baieti? http://motruinfo.ro/fashion/cu-cucu-la-vedere-noua-moda-baieti-trebuie-sa-fiti-in-pas-cu-moda/
Intreb din curiozitate.Care este cel mai mic la varsta utilizator TPU? Dar cel mai mare? Va rog raspundeti! Fundita!
Daca nu bei, nu fumezi, nu f. i, la ce pana mea sa mai traiesti 100 de ani?
Unde pot sa gasesc jocuri pentru mp4? fundita
intrebare pentru cei care se joaca fantage. daca ati vazut au pus o noua misiune pe care eu nu pot sa o fac. va rog sa imi ziceti si mie cum l-ati facut si pasii pe care i-ati parcurs. mersi mult...? (mai mult)
Vreti sa ne imprietenim? ca eu vrea sa fiu prieten cu voi sin realitate ca pe chat toti fac misto de mine deci vreti? dau si fundita la toti
Am nevoie de statusuri. dau funda
Care au fost cele mai nebune ideei ale voastre?:)):)) fundita pentru cea mai trasnita:):D
Esti sofer pe autobuz! in prima cursa ai 120 de pasageri, in a doua 50, in a treia pleaca 100 si mai vin 10 dar la 2 li se fac rau si se dau jos! in a patra si ultima cursa mai vin 3 persoane si apoi...? (mai mult)
Intrebare pusa din pura curiozitate si pentru amuzament: Voi cum salutati? De ce? Ce replici va caracterizeaza?
In prima zi de scoala, a venit in clasa la noi un tip si a inceput sa rada mai ceva ca asta:)) http://www.youtube.com/watch?v=zkXnGyAn36E& feature=related =)) Astazi in ora de mate, dintr-o data mi-am...? (mai mult)
Pitzipoancele stiu matematica?! Astept raspunsuri cu argumente! :) Mersi
Ce faceti in momentul asta?:)
Care este surpriza toamnei?
Cum se citeste 13.000.000 E? creierul meu nu poate asimila o asemenea informatie. ps: aceasta suma este salariul anual al lui C.Ronaldo.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.