Cum vi se pere:Un ascultator intreaba la Radio Erevan: − Pisica neagra aduce sau nu ghinion? Raspuns: − Depinde ce esti: om sau soarece.:)):D
Eu nu mai pot de ras http://www.youtube.com/watch?v=4J7t3KV-wF8&feature=related voi ce credeti?
Azi ati zambit? Ce te-a facut sa zambesti? http://bebesmen.blogspot.com/2010/04/intrebari-destepte-raspunsuri-si-mai.html#more
Salut, am si eu un telefon LG KP500 Cookie, la care am primit si cd cu LG PC Suite si l-am instala.Problema e ca nu mi merge decat sa iau muzica...eu am la mod conexiune USB, , Stocare in masa, , Va? (mai mult)
Cum se numeste actorul din noua reclama Lipton?
Daca fluturii gusta cu ajutorul picioarelor, mustele cu ce miros?
I sa va vad acum... Trei barbati se duc la un hotel unde tariful este de 30 euroi camera pe noapte. Fiecare barbat plateste cate 10 euroi. Receptionera realizeaza ca o camera costa doar 25 euroi, asa? (mai mult)
Joi sunt invitata la opera, adeseori cand ma duc la un spectacol trebuie sa manance si gura mea ceva, ce imi pot lua de mancare la mine?:D
Ce emoticon va place cel mai mult? Ce emoticon ati vrea sa se mai faca...ma refer la mess.:) Dau funditza...la cel mai amuzant raspuns;))
Ce pot scrie in albumele colegilor? Nu vreau sa le scriu texte rasuflate vreau ceva mai amuzant.Va rog help! Dau fundita
Hey. As dori sa-mi spuneti daca aveti membru pandanda. Puteti sa-mi dati si mie? Dau fundita :)
Cine a castigat premiul de popularitate la densez pentru tine?
Nu stiu, sa rad, sa plang...priviti si voi! http://www.trilulilu.ro/Alinossu/99b4c9986d1017
Ce film(comedie/animatie) imi recomandati? :D
In jurul manastirii Cozia circula un tren cu viteza luminii.Stefan cel Mare a vrut sa se duca sa se inchine pentu moldoveni sa castige luptele...Cum face Stefan cel Mare sa treaca de tren?
Care e ce-a mai tare farsă care vi s-a facut vreodată, să rîdem împreună.
Aveti rabdare pan' la capat! Tocmai am vazut o intrebare despre droguri! http://www.youtube.com/watch?v=-zXVw-oFGSs nu ca-s adevarate versurile;))? astept raspunsuri sincere!
Cum împaci un cîine cu o pisică?
http://forum.cs.tuiasi.ro/lofiversion/index.php/t60380.html cititi ce spune -=Je=- =))) cel care nu se simte jignit si se amuza are FUNDA de la mine
Ciinele meu are matreata. Cum imi scap ciinele de matreata. Si matreata e contagioasa? Pentru ca pina si puricii din blana lui au facut matreata
Http://www.youtube.com/watch?v=feksbL840Go Ador melodia asta.Nu e adevarat ce spune?
Once you kill a cow, you gotta make a burger De acord?
Credeţi că aş fi mai cool cu un implant masiv de păr cârlionţat şi negru pe piept? Şi un lanţ gros de culoare galbenă în jurul gâtului? Dacă aş adăuga şi nişte ochelari de soare pentru...? (mai mult)
De ce e atât de greu să ieşim separat : ea la o bere cu fetele iar eu la o bârfă cu baieţii?
aveti cateva videoclipuri, bancuri sau poze haioase pe care le pot adauga pe blog?
Batran 86 ani: "ma urmareste fratioare o gagica si nu pot sa scap, eu as lua-o im brate insa are..." CE?
Ce ai face daca in timp ce ai viziona un film de groaza, cu fantome, ai auzi niste zgomote ciudate in casa sau daca te-ai trezi cu o persoana langa tine, brusc?
Mariti poza si zambiti :D http://funnyblog.ro/asa-arata-europa-pentru-romani/. Stiti ceva despre romani mai funny decat atat?
Am fost prin padure sa vanez niste caprioare, insa am dat peste un ren, l-am ciopartit imediat, mai mult mi-au placut coastele, se poate sa ma ingras de la ele?;))
Varul cumnatei mele este var din frati cu mama vitrega a unchiului meu. Ce grad de rudenie este intre mine si el? =))
Deci, pana la urma cine este primul om care a pasit pe luna?
Este o gluma, nu? http://www.lovendal.net/wp52/apostolii-din-cina-cea-de-taina-din-ce-in-ce-mai-grasi/
am o poveste! Am o prietena foarte buna, ma inteleg bine cu ea.Doar ca mereu eu ii indeplinesc dorintele, iuau inghetata sau chipsuri si pentru ea.Doar ca ea uneori nu vrea sa-mi indeplineasca...? (mai mult)
26 de oameni au murit ieri la Bacau cind doua convoaie de masini funerale sau ciocnit pe drumul national bacau/iasi, , Politia a anuntat ca lista catastrofei nu-i include pe cei doi oameni Care erau deja...? (mai mult)
Ce lăcaşe de cult şi monumente dispărute din bucuresti stiti?
Ce parere aveti de bucuresteanul ce a fost arestat ieri la prinz In timp ce incerca sa faca un depozit neautorizat la o banca de sperma din oras?
pentru pitzipoance: Fetele de la liceu invatau doar 2 litere si 2 cifre A4 si X5 la facultate invatau alte 2 litere si 2 cifre Q7 si X6 din cauza crizei financiare incepand cu anul acesta vor trebui...? (mai mult)
Banc comunist: Un militian prinde o pereche facând dragoste într-un boschet. Îi duce la sectie si, de aici, în fata tribunalului. La proces, fata e felicitata pentru patriotism si baiatul pentru...? (mai mult)
Ai putea bea cu placere lapte batut?
Daca un om a innebunit, isi mai pune intrebarea : "Oare sunt nebun?" Caci de cateva zile meditez la aceasta intrebare "Oare am innebunit?"
Ati scapat vreun vant in fata partenerului/ei? Ce reactie a avut? :)))
M-as angaja scafandru, la marina in brasov.se poate? ma puteti ajuta? se castiga multi bani?
Http://www.youtube.com/watch?v=Z2i9QYWzKGU&feature=player_embedded Don't cha!
ATENTIE, DAU FUNDITA! As vrea si eu sa descarc StrongDC, dar nu stiu cum si de unde! Ii rog frumos pe cei care stiu sa imi spuna de unde il pot lua si cum, va rog mult, chiar il vreau! Va astept!
ATENTIE, DAU FUNDITA! De unde pot descarca StrongDC? Cine stie il rog foarte frumos sa imi spuna si mie de unde pot sa-l iau si cum!
Sallz! Imi puteti spune va rog cum poate fi invatatul mai amuzant?
La ce site pot copia jocul Hannah Montana The Sims 3? Vreau sa-l copiez pe cel mai usor program!
DAU FUNDITA; )) Profesoara a prins elevii ca nu si-au invatat lectia si i-a pus pe fiecare sa scrie ce au avut de facut de nu au putut invata! Unul scrie ca a lucrat ceva pana tarziu si dupa a mancat si...? (mai mult)
În perioada asta de criză este bine ca înainte de a-ţi număra economiile să te îmbeţi. Ştiţi de ce, nu?
De ce se spune despre un tip posac că tot îi ninge şi îi plouă? Cum se împacă una cu alta? Sau e vorba de lapoviţă? :-?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?