Bestial![]()
![]()
![]()
Sa ii zici unui tip ca e tralala si sa se apuce sa cante.
Ma intreb daca functioneaza si la altii sau e caz particular
Înregistrează-l şi dă-i să asculte...la mine a funcţionat, n-am mai cântat vreodată în public! Mai recidivez câteodată la duş, dar rar, foarte rar, faianţa crăpată se înlocuieşte greu...
Adevarul este dureros dar mai e si sanatos.Pentru binele lui sa nu ajunga sa fie "huiduit pe scena lui imaginara", mai bine i-ai spune ca viata are alte asteptari de la el.Pacaleste-l cu o acadea
poate intelege. Oricum e tare.Numai bine
Doamne, saracuta de tine![]()
Zi-i adevarul, ii trece oricum
Pana la anul, sigur![]()
![]()
Bafta>
Eu una nu inteleg de ce i-ai zis tu ca e "tralala" si el a inteles ca trebuie sa se apuce de cantat la chitara? Poate el isi dorea asta mai demult si nu ti dai tu seama, mai ales ca zdrangane ore intregi, nu doar cateva minute zilnic. Partea cu talentul nu sunt inca sigura ca nu are fiindca dureaza aproximativ un an sa poti canta cat de cat bine la chitara si asta cu antrenament destul de serios. Oricum eu il felicit pentru ca si-a gasit o pasiune
.
Doamne m-ai facut sa-mi aduc aminte de fostul meu
))))))
Pe ala il rupea talentu de fiecare data cand se plictisea. Si culmea se plictisea si de noul talent cand gasea altul.
S-a apucat el la un mom dat de calculatoare. S-a plictisit ca era prea obositor. Dupa aia au dat afacerile in el. Dar cum nu era genul care sa aiba papagal a facut caca maca, in final si-a luat orga si imi facea capu calendar in fiecare zi.
Pana i-am zis : "Auzi ma, stii ce ...eu ti-am suportat tie toate rahaturile astea 3 ani si nu ti-am zis nimic. Da tu de fapt esti un bou cu basca care nu stie nici afaceri si nici muzica. Asa ca impusca-te".
Tin minte ca a belit niste ochi de am zis ca ma lipeste de perete
)))
Dar nu m-am mai putut abtine.
ce chiestie. spune-i usor pe ocolite. si odata o sa inteleaga el
sau sa se duca la lectii de chitara
Poi cel mai bine ar fi sa ii spui ca inca nu e destul de bun si ca inca nu iti place
Nu ii spune sa se lase, ci pur si simplu sa repete singur o vreme pana devine mai bun. Nu poti spune ca nu are talent pana nu trece un timp...intr-o luna nu inveti mare lucru la chitara. In plus gandeste-te ca o sa devina mai experimentat la un moment dat... poate o sa ajunga sa iti placa
.
LisaJulie întreabă: