| Pufuletica98 a întrebat:

Acusi voi implini 14 ani! Voi ce ati facut cand ati implinit 14 ani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buletinul. A, si am mancat inghetata toata ziua. Si am raspuns la telefoane de la oameni care nu ma suna decat de doua-trei ori pe an si behaie urari de bine.
Dar nu cred ca te ajut prea mult...

25 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Am mâncat tort. thinking
În rest a fost o zi obișnuită.

| Elvina a răspuns:

Am fost la o pizza cu prietenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.

| Frunziix3 a răspuns:

Mi-am cumparat un rujulet cu capsuni si 100 de abtibilde cu zane straight face
(Erau la reducere)

| BogdaneluluI a răspuns:

De unde stii ca avem deja 14 ani?

| Pufuletica98 explică (pentru BogdaneluluI):

Pai eu ii intreb pe cei ce au implinit deja 14 ani.Restul nu au ce cauta la aceasta intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu pe ea sau ea pe tine?

| BogdaneluluI a răspuns (pentru Pufuletica98):

Deci faci discriminari?
Huoo! Huoo! Criminalule! Banditule! Incompatibilule! Jos stef!
De unde vine "stef", din numele tau? De la Stefanel sau de la... altceva?

| Pufuletica98 explică (pentru anonim_4396):

? Cum adica? Gata cu comvorbirea!

| Pufuletica98 explică (pentru BogdaneluluI):

1.Sunt fata!
2.Nu fac discriminari dar daca te uiti mai atent la intrebare iti vei da seama ca eu vreau sa stiu cu este sa ai 14 ani si nu cred ca cei mai mici de 14 ani pot sa imi raspunda.
3, Sunt impotriva rasismului!

| BogdaneluluI a răspuns (pentru Pufuletica98):

? Discriminare=rasism?
De unde le scoateti?
Vezi c-ai gresit categoria.

| cuvuliuc a răspuns:

Da in cateva zile voi inplini si eu 14 ani eu am mers deja la un fil de ziua mea asta ti-as recomanda si tie mergi la un film cu un coleg sau cu mama tata verisoru etc evident trebuie sa mergi la politie pentru buletin te poti duce la o cofetarie sau comanzi o pizza daca ti-e lene sa mergi eu deksemplu voi dona la un metin2 tim si imi voi lua niste casti sau ceva electronic depinde acum mama va face un tort probabil ca vom merge la tara sa facem un gratar cu rudele sau vine varmiu la mine acasa iar la 14 ani cea mai importanta parte ma duc seara cu bicicleta prin oras gandinduma la cum a trecut vremea apoi ma intorc acasa iau papagalu meu la mine in kamera si ma joc la calculator asta mai spre seara dar eu voi face toate astea sambata asta nu joia cndd e ziua mea atunci voi fi singur acasa caci fac petrecerea si toate aste sambata oricum sper ca am ajutat si sper sa imi dai o funduta laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Pufuletica98):

Cum adica ce?
pur si simplu nimic.
bai bogdanelule, asa sunt toti.straight face

| BogdaneluluI a răspuns (pentru anonim_4396):

Toti sunt tonti (poate ca de la asta vine TPU-Tonti pentru unu).

| DarkBlood32 a răspuns:

Aaa
n-am implibit icawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BogdaneluluI):

Si chiar cand credeam ca sunt tot mai putini tonti...

| umbrax a răspuns:

Nimic o zii obisnuita ca toate celelalte

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Am stat

| MMihai a răspuns:

Cred că am dus niște bomboane, la școală, că așa era obiceiul, pe atunci.

După ziua mea, am fost la miliție, să îmi iau / ridic buletinul.
Omul mi-au spus, că ne vor aduna pe mai mulți, să ne dea buletinele „în cadru oficial", și după asta, un milițian l-a sunat pe tata și i-a zis că să merg la miliție și să îmi ridic buletinul, că au renunțat, din lipsă de bani, la „cadru oficial ".
Am fost la aceiași persoană și l-am întrebat, care fusese treaba „cu cadru oficial ".
Mi -a explicat că ei, trebuiau să primească niște prime și ei ș-au zis să adune mai mulți copii și să ne cumpere niște prăjituri și șeful lor, să ne țină un discurs, că suntem deja „oameni mari", că avem buletin.
Că prăjiturile, erau din banii lor, dar că nu au primit acele prime, și au renunțat.
Astfel mi-am ridicat buletinul, cu a întârziere de o zi sau 2, și fără un discurs „ că sunt deja, un om mare, cu buletin ".

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Am primit ''Multa multa sanatate, sa ai o aniversare fericita si multa sanatate.'' Si buletinul.

| LaNaibaa a răspuns:

Am mancat semintewinking

| leftside a răspuns:

Am jefuit o banca.

| Lucinca a răspuns:

M-am facut de ras. La propriu.happy

| Pufuletica98 explică (pentru Lucinca):

Cum?happy

| Lucinca a răspuns (pentru Pufuletica98):

Pai, am fost la o colega ca nu mi-am facut ziua, ca acolo era si un baiat de care imi placea. ma roglaughing. si prietena mea mi-a luat un tort de ziua mea drept cadou, si cand sa mi-l aduca sa impiedicat de covor si a scapat toru exact in capu meuhappy... eram plina de tortlaughing)vaii x_X, am inceput sa planglaughing