Deci ţi-am mai spus să nu-l serveşti sec, deci ţi-am mai spus : cu puţină apă măcar sub formă de gheaţă. Deci ţi-am repetat că ardeiul în vodcă nu e cocktail.
Şi de ce ţipi după apă când ai berea lângă tine?
Eram in fata unui ou de Pterodactil radioactiv si din el a iesit o sticla de apa minerala radioacriva, contaminata cu teraxonaida de la explozia din Japonia...
Deci.faza e veche!
continui eu :
Eram cu c*r*l ope scaun in fata pc si- mi serveam a 12 -a cafeade dimineata ca sa stau treaza toata noapte sa ma joc sau s ma uit la TV cand am pus a 12-a cafea pe suportul ar de la fierbinteala celorlalte am dat cu pumnu' in masa cand am vazut ca eram la ultimu;' nivel si mi-am pierdut ultima viata din cauza ca am atzipit 1 sec. dupa 8 ore asta noapte de maraton cu filme politziste si cu ink cateva comedii si filme de groaza. atunci s-a rasturnat cafeau pe tastatura incinsa de atata batut si a facut scurt circuit m-am electrocutat usor si am inceput sa curatz. cand am terminat am aruncat carp uda peste unitaste pec care era retu de cafea din ipric( era atat de infierbintata uniatatea centrala incat cafea fierbea0 si a mai facu un scurt circuit si a luart foc totul intr-un minut acum.cu ultimele puteri ale procesorului scriu aceste mesaj de adio paaa! Ajutoo...
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: