Sora-mea mi-a stricat viata.De 7 ani. Dragalasenia ei e inimaginabila, e clar trimisa Satanei pe Terra.
Mi-a distrus poster-ul cu Hanna Montana.Cea mai urata zi din viata mea.I-am facut poster-ului un mormant in fata blocului da toti cainii se caca pe el (pe buna dreptate)-_-
Pentru mine, întrebarea poate fi:
"Vouă ce stricăciuni v-au făcut verii/fraţii/surorile/animalele de companie?"
Cățelul mi-a ros testul la istorie
Cu ce sa incep? Varul meu parca e oaia neagra a familiei. Am primit de ziua mea un iphone 4. Totul bun pana aici. La ziua mea a venit si el. Eu mi-am lasata iphone-ul in camera mea, si varu-meo s-o dus tiptil si mi-a luat telefonul si l-a scapat cica. A vrut sa-l repare, fara sa-mi spuna si a luat ciocanu si a dat in el pana l-a distrus. Nici acum nu am terminat ratele la iphone-ul ala
. Si cel mai rau lucru e ca l-a distrus la cateva ore dupa ce l-am primit. *incepe sa injure in toata casa*
Ce sa faca...a luat un bolovan si mi la aruncat in cap ![]()
Mi s-a facut un cucui in varful capului, si dupa toate astea, lui ii ziceau sa nu-si faca griji ca el ii mic, si i-a dat dulciurile mele ![]()
Un pisoias foarte frumos si bland, Dumnezeu sa-l ierte, s-a ca.cat de vreo 2 ori in casa, fix in colturile unde era mai greu de curatat (avea diaree)
Acum cativa ani aveam o catea. Ma duc pana la alimentara sa iau nu stiu ce si cand ma intorc il vad pe frate-miu ca a lipit cateaua cu scoci pe geam si o farda pe coada. Atunci am purtat o conversatie ceva de genul:
Eu: -Ce dracu faci?
El: -Ma plictisesc.
Eu: DACA NU LASI FARDURILE ALEA JOS ITI SMULG MAXILARUL!
Multe...Mi-a turnat lapte in geanta si mi-a strivit banane acolo. Am spalat-o de 3 ori dar tot pute. Am si aruncat-o mirosea si in casa ![]()
Sau cand mi-a desfigurat papusa Nenuco, a tuns-o cheala si i-a facut tatuaj pe cap. Ia scos ochii si a violat-o a fost oribil.
Adică sora mea. -_-
A pus o floare peste PREŢIOASA mea cutie Hannah Montana şi când a udat-o a curs apă în cutie. A mai rămas doar o revistă intactă. -_-
Varumiu` de la sat a facut laba in mijlocul drumului.si nu, nu glumesc
si are 8 ani
s-a pisat pe scoala.
a vrut sa **** cainele.etc![]()
*true story
*
1.Vară-mea mi-a distrus frumosul meu caiet de literatura. Lua-o-ar dracii o![]()
2. Sora-mea mi-a distrus CD cu poze din clasele 5-7
3. Tot sor-mea (care-mi distruge viata zi de zi) a rasturnat un pahar cu apa pe tema de la mate, care 1-mi-a luat tot weekend-ul sa o fac; 2- mi-a luat 6 coli fata-verso![]()
Cum poa` o fetita de 10 ani sa-ti distruga viata ~x(. Cu toate astea cand am spart geamul am zis "Adelina e de vina" ![]()
Mai am. dar daca continui incep sa o si injur pe sor-mea
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: