| Bya132 a întrebat:

Am avut o surpriză. Nu aveam desenul, dar nişte acuarele mi-au rămas în geantă. Carnetul de note îl pierdusem, eram pregătită să iau altul. Când am scos sticla de apă din geantă, am observat că era multicoloră. M-am speriat şi am început să cotrobăi să nu mai fie stricăciuni prin geantă să nu am mâine probleme să mă duc cu punga la şcoală (sub privirile mirate ale vărului meu de 7 ani)
Am scos de acolo carnetul, norocul meu, era murdar pe copertă. Apoi am avut un dialog "aprins" cu ăla mic:
[A(iniţiala numelui său); B- al meu]
A: Vreau să-l spăl!
B: Nu! Să nu cumva să faci asta!
A: Dar e murdar.
B: Dacă faci asta, te spun Ancăi! (mama lui)
A: Bine...
Şi am plecat din cameră, m-am dus pe balcon.
Când m-am întors, am găsit uşa la baie deschisă şi lumina era aprinsă. Am intrat, şi ghiciţi. Piticu' ăla spăla la carnetul meu de note la ca la rufe. Mi-a venit să-l joc în picioare.
Astăzi pe la 9 jumate plecai să îmi iau alt carnet, dar nu o să-l iert.

Vouă ce stricăciuni v-au făcut verii/fraţii/surorile?

24 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Mi-a distrus poster-ul cu Hanna Montana.Cea mai urata zi din viata mea.I-am facut poster-ului un mormant in fata blocului da toti cainii se caca pe el (pe buna dreptate)-_-

| lalalalallll a răspuns:

Pentru mine, întrebarea poate fi:
"Vouă ce stricăciuni v-au făcut verii/fraţii/surorile/animalele de companie?"
Cățelul mi-a ros testul la istorie straight face

| βėan a răspuns (pentru lalalalallll):

Mie cateaua mi-a mancat caietu' de franceza...

| DaVà a răspuns:

S-o besit un var pe un cd cu muzica, si acum nu mai mergestraight face

| Kazimir a răspuns (pentru βėan):

Mie tema mi-a mâncat cățeaua?

| Bogdanux a răspuns:

Sora-mea mi-a stricat viata.De 7 ani. Dragalasenia ei e inimaginabila, e clar trimisa Satanei pe Terra.

| diaηα a răspuns (pentru Bogdanux):

De ai şti ce te înţeleg |:

| giuly a răspuns:

Papagalul mi-a ros colturile la majoritatea caietelor...

| diaηα a răspuns:

1.Vară-mea mi-a distrus frumosul meu caiet de literatura. Lua-o-ar dracii ohappy
2. Sora-mea mi-a distrus CD cu poze din clasele 5-7
3. Tot sor-mea (care-mi distruge viata zi de zi) a rasturnat un pahar cu apa pe tema de la mate, care 1-mi-a luat tot weekend-ul sa o fac; 2- mi-a luat 6 coli fata-versohee hee

Cum poa` o fetita de 10 ani sa-ti distruga viata ~x(. Cu toate astea cand am spart geamul am zis "Adelina e de vina" devil

Mai am. dar daca continui incep sa o si injur pe sor-mea oh go on

| Autumnfeelings a răspuns:

Catelul din sat mi-a ros tenisi noi nouti

| Autumnfeelings a răspuns:

Catelul din sat mi-a ros tenisi noi nouti

{Robotulalaechiarchior}

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Varumiu` de la sat a facut laba in mijlocul drumului.si nu, nu glumesc
si are 8 ani
s-a pisat pe scoala.
a vrut sa **** cainele.etchappy
*true storybig grin*

| Musique a răspuns:

Cate nu?

| MaduMadutsaa a răspuns:

In loc sa te bucuri ca daca erau si note proaste nu.l mai vad parintiilaughing

| Ţepeşu a răspuns:

Cu ce sa incep? Varul meu parca e oaia neagra a familiei. Am primit de ziua mea un iphone 4. Totul bun pana aici. La ziua mea a venit si el. Eu mi-am lasata iphone-ul in camera mea, si varu-meo s-o dus tiptil si mi-a luat telefonul si l-a scapat cica. A vrut sa-l repare, fara sa-mi spuna si a luat ciocanu si a dat in el pana l-a distrus. Nici acum nu am terminat ratele la iphone-ul ala crying. Si cel mai rau lucru e ca l-a distrus la cateva ore dupa ce l-am primit. *incepe sa injure in toata casa*

| AnneBre a răspuns:

Adică sora mea. -_-
A pus o floare peste PREŢIOASA mea cutie Hannah Montana şi când a udat-o a curs apă în cutie. A mai rămas doar o revistă intactă. -_-

| Trinitas a răspuns:

Acum cativa ani aveam o catea. Ma duc pana la alimentara sa iau nu stiu ce si cand ma intorc il vad pe frate-miu ca a lipit cateaua cu scoci pe geam si o farda pe coada. Atunci am purtat o conversatie ceva de genul:
Eu: -Ce dracu faci?
El: -Ma plictisesc.
Eu: DACA NU LASI FARDURILE ALEA JOS ITI SMULG MAXILARUL!

| MâţulMov a răspuns:

Ce sa faca...a luat un bolovan si mi la aruncat in cap straight face
Mi s-a facut un cucui in varful capului, si dupa toate astea, lui ii ziceau sa nu-si faca griji ca el ii mic, si i-a dat dulciurile mele straight face
Un pisoias foarte frumos si bland, Dumnezeu sa-l ierte, s-a ca.cat de vreo 2 ori in casa, fix in colturile unde era mai greu de curatat (avea diaree)

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Foxie2 a răspuns:

Multe...Mi-a turnat lapte in geanta si mi-a strivit banane acolo. Am spalat-o de 3 ori dar tot pute. Am si aruncat-o mirosea si in casa laughing

Sau cand mi-a desfigurat papusa Nenuco, a tuns-o cheala si i-a facut tatuaj pe cap. Ia scos ochii si a violat-o a fost oribil.

| βėan a răspuns (pentru Kazimir):

Cred ca tema aia era despre bucataria chinezeasca >.

| Kazimir a răspuns (pentru βėan):

Nop. Era despre înghițitorii de săbii.

| robby212 a răspuns (pentru Bogdanux):

Ai mare dreptate, eu am un frate, la fel.