L-ai visat pe Alice Cooper la varsta de acum sau cand era baiat mare? ![]()
Pai in cazul asta...viseaza si alte rockstaruri, poate il nimeresti pe nea Jon, stii e ca la masinute.
Nu te speria. Jon s-a culcat cu prietena mea deci...(in imaginatia ei bogata).
Si doi ce cautai cu tati in pat?(Acum va fi spanzurat pe bune de catre mama :'( )
@bogdan
Nu-mi mai aduc aminte, știu doar că a fost miștoo. ![]()
Dar acum regret că l-am visat, nu știu ce-o să spună Jon.
Pe Jon l-am visat acum prea puțin timp ca să-l visez din nou, eu de obicei iau toate rockstarurile la rând, deci imaginează-ți cât o să treacă până îl visez din nou pe Jon. Oricum, nu vreau să dau ochii cu el dar sunt conștientă că trebuie.
@SabbathSacrifice: Da, dar deocamdată, mă simt în fața lui ceva de genul "Wanted dead or alive". Dacă n-o să accepte "No apologies", și într-un final o să sfârșească spunându-și "She Don't Know Me""? Știu că sunt "Born to be (his) baby" dar mă întreb de ce am avut acea"One wild night" cu Alice.Cu toate astea, o să "Keep the faith", "Everyday".Ar fi un "Miracle" să rămânem împreună."These days" sper să-și dea seama că, deși am greșit, eu sunt acea "Queen Of New Orleans"."I believe."Până când o să mă țină "In these arms" jur c-o să fiu "Only Lonely".
Jon Bon Jovi all the way! Pai cum,cine o sa iti mai zica tie "Have a nice day",si o sa iti asterne ''Always" un "Bed of roses", iar cand o sa va certati sa iti zica "It's my life" si ca "You give love a bad name!" dar intr-un final, sa iti zica "Thank you for loving me"?
Da dar ai un caz mai bun ca mine,eu sunt tot cu un rocker dar am vizat ca m-am culcat cu un rapper,mi-a fost greu sa decid fiindca m-am indragostit de amandoi,dar e doar o solutie, fa o orgie cu cei doi si decide cu care ti-a placut cel mai mult, eu am ramas cu rockerul ca avea mai multa experienta...
Ahh,scuze dar m-am uitat pe un canal numit Dahlia Adult Gay si numai la din astea mi-a ramas mintea...
LisaJulie întreabă: