| another_emo_girl a întrebat:

Am probleme cu desktopul...adica am icon-urile muuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mari, sageata muuuuuuuuuuuuuuult prea mare, ferestrele muuuuuuuuuuuult prea mari...banuiesc ca stiu de la ce e.acum ceva vreme am dat jos de pe net un jocdemo de o ora. cand trialul a expirat, fereastra jocului s-a oprit brusc si apoi tot desktopul s-a marit.am mai patit asa ceva si in trecut si am mai dat jos jocuri si a mai revenit la normal si tot asa. faza e ca jocurile care pot face asta sunt numai alea de la hot bar si eu nu am linkul exact. daca poate sa intre cineva pe hotbargames si sa imi trimita si mie linkul ar fi perfect.mersi a

Răspuns Câştigător
| RooN a răspuns:

Dai pe desktop clik dreapta dai la propietati apoi la setari video si o sa ai acolo o rezolutie si o schimbi sa fie 1024 by 768 sau daca tot sunt prea mari mai dat pana la capat bara aia depinde si cat de mare ai monitorul acumhappy succes

6 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Uneori imi apare si mie asa, insa dupa un restart merge normal big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click dreapta>properties>settings

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Das

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Click drepta pe desktop Propietati Settings si alegi 1920 by 1080 Collor quality 32 (biti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal am si eu o problema imi tot dispare chenarele cu instalrea unui anumit progam.De ex.am vrut sa imi instalez fifa09 si am dat next de vreo 2-3 ori pe acolo am bifat si cand sa se incarce a disparut sau la alte programe care le descarc de pe net si dau "run" apar 2 sec pe desktop si dupa imi dispar un pic de ajutor care stie pls. Iar pentru tine Emo_girl te sfatuiesc sa iti tii rezolutia la o caitate mai mica deoarece suprasoliciti placa video si de aia iti mareste totwinking bfthappy

| constantin617 a răspuns:

Intrați la control panel, alegeti ajustare rezoluție ecran!