| lauryndacool a întrebat:

Am un baiat in clasa. si cred ca si imi place de el ce sa fac? pacalela

6 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

De 1 aprilie?laughing

| Deea a răspuns:

Lool

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Greu...Ai putea sa il intrebi daca vrea sa va faceti temele impreuna, nu stiu.Cati anisori ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu m-ai pacalit. Am stiut de cand am citi intrebarea ca vrei sa ne testezi ...nu stiu ce, dar de ce ai postat intrebarea? laughing

| ☻♫Р€Р£♫☺AlExA a răspuns:

Da`te pe langa el. uitate la el.nu stiu incearac s avorbesti mai mult timp cu el. pune-o colega sa il ntrebe ce parere are despre tine sau da`i un oracol sa completeze si sa raspunda la intrebare ce parere are despre tine.Incearca sa afli ce fel de fete ii place, si chestii din astea. iar in final pune o prietena sa-l intrebe daca ii place de tinebig grin

| razvan1988 a răspuns:

Hmm arata-i ca-l placi, dar sa nu actionezi ceva de genu : "Bai Gigi eu te cam plac, tu nu? "happy. Ci pur si simplu incerci sa te apropii de el discret si intr-un mod educat, fara glume rautacioase la adresa lui sau mai stiu si eu cum. De preferat momentele in care incerci aceste mici "abordari" sa le faci cand nu este in jurul prietenilor/colegilor lui. Hmm faza cu temele impreuna nu prea merge, mai degraba discutatul pe baza temelor inainte de ora big grin, asta putand fi un pretext de a intra in discutie cu el, ci nicidecum un motiv de apropiere. Caci de exemplu daca mergi la servici si lucrezi la proiect cu un barbat va veti concetra asupra proiectului nu asupra voastra...ciuswinking