| SlăninăCuCeapă a întrebat:

Baa! Adriam Tutu nu merita! Daca nu zicea de maicsa si de taicsu ca sunt morti, si el ca e sarac nu castiga! asta a fost de mila!
Care-i de acord cu mine? Iustin trebuia sa castige. waiting

Răspuns Câştigător
| Dσℓℓу a răspuns:

Si pe mine m-a impresionat de parintii lui.nu trebuie sa fii rautacios.si Iustin merita intr-adevar era bun.si alti care au fost meritau.cum ar fi trupa ballance si baiatul cu BeatBoxul.Dar ce sa facem nu putem alege 4 castigatori ci doar 1straight face...Si Adrian Tutu trebuie sa recunoastem, e talentat.Isi compune singur melodiile si canta fainhappy.Si bietu` baiat el munceste pe strazi in constructii sa se intretina.Daca aveai si tu parintii morti si erai in locu`lui la romanii au talent. daca castigai spuneai "nu trebuia sa castig, Iustin era mai talentat"? lasa. ceilalti au viitorul deja facut.rebecca neacsu o sa mai auzit de ea.baiatul acela imi scapa numele lui care a fost invitat de andra sa faca un duet impreuna.iti dai seama.trupa ballance deja fusese la mii de spectacole si avveau o situatie buna.Lui Adrian Tutu banii astya i-au schimbat viata.si in plus e talentat trebuie sa recunoastem.SUNT MANDRA SI NU REGRET CA A CASTIGAT!:X:X:X:X

46 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Băi, Cryss, publicul a ales. Țuțu chiar are talent, nu zic că Narcis nu are, dar pubilcul alege.
Minoritatea se supune majoritățiiwinking

| Bya132 a răspuns:

Apropo, parcă plecai...

| Bastet a răspuns:

Fags,Cosmin Agache trebuia să câştige.

| Musique a răspuns:

Nui adevarat waiting
stateam eu ieri cu ceva prietene pe comp,si dintr`o data incepe sa cante o tipa tare,cu o voce super (mentionez ca televizorul era pe PROtv) cand ridic eu capul sus,buuum, era Iustin ala, pentru o secunda mii s-a oprit inima.aseara am facut nu stiu cate cruci de uimire, nu este posibil, crezi ca daca are o voce"buna" castiga
1)Iustin are viitorul asigurat
2)Adrian canta la fel de bine ca Iustin(doar ca diferit)
3)de ce nu l-ai votat, daca doreai chioar asa de mult sa castige?

*se asteapta la stupid din partea ta phbbbbt *

| NOBODY a răspuns:

Hadă Bulibaşa dă sună la Yastin Narciso, să căştigă el, mâncateaş

| AudImagini a răspuns:

Parcă plecai...

| Lisa a răspuns:

Total de acord.
tutu is a bullshit, an asshole and a baaad suc*se intrerupe legatura*

| MikiPiki a răspuns:

Ba eu zic ca merita.Mie unu mi-a placut cum a cantat si daca a stiut sa atinga lumea la suflet a castigat.

| 3rdWW a răspuns:

Neee. Urasc fatalaii.
In plus Adrian chiar avea nevoie de banii aia.
Ps: Pleaca odata, de cand astept sa aniversez plecarea ta. sad
Am cumparat puletibatting eyelashes

| Mişaaa a răspuns:

Nu'i drept!*se închide în baie*

| pwp a răspuns:

Eu sunt de acord ca si Iustin trebuia sa castige.
dar si Adrian.si mai are si un caz care ma miscat!

| αndï a răspuns:

Mai bine castiga in ***... fotbalistu ala, merita si el o bicicleta macar big grin

| WhiteWolf7 a răspuns:

Nu neaparat Iustin dar, dar...Adrian a meritat si anume uitede ce: nu are familie, nu are bani, si a atins inimile oamenilor cu versurile(adica, chiar si miemia-u placut versurile, da doar de la ultima melodie aia cu patriotismu).In plus, ceilalti aveau viitoru asigurat.Iti dai seama ca in curand vor fi contactati de cineva cumva si atunci o sa se pise pe ei de 120 de mii dela PRO tv cand ei o sa castigi sute de mii in alte tari.

Răspuns utilizator avertizat
| BOOBZen a răspuns:

Mi-ar fi placut sa castige Iustin,dar daca oamenilor le-a placut mai mult de Adrian Tutu,sau ca au avut mila de el asta e, daca e parerea lor nu-i condamna nimeni,dar chiar daca Iustin n-a castigat sa speram ca cineva il va face faimos,deexemplu pe tipul cu mingile de football am auzit ca l-au luat la Steaua, ca era nu stiu ce echipa de tineret,n-am inteles prea multe,dar daca e adevarat,poate si Iustin sa aiba succes.
Daca privesti partile pline ale paharului,poate o sa-ti placa si tie de Adrian Tutu,eu am fost dezamagita cand am auzit,dar am zis sa-i mai dau o sansa la tipul ala ca eu cred ca ameritat si el,pana la urma,o sa aiba o viata mai usuara,traind singur,crescand singur,uitate macar la lumina din ochii lui,acum e fericit,ca a facut-o pentru. parintii lui
Dar pana la urma cum am spus,si eu vroiam ca Iustin sa castige, dar sa ne uitam si noi la avantajele lui Tutu, eu cred ca merita sa-i dai o sansa

| Kuzco a răspuns:

Asta e
si ce te doare pe tine
mie una nu-mi pasa cine a castigat

| CriCri a răspuns:

Pe mine ma sperie Narcis.Are o privire malefica atunci cand se uita peste ochelari(nu sunt inprotriva ochelaristilor).Dar ma sperie si vocea.E mai pitigaiata decat a lui JB.

Răspuns utilizator avertizat
| cucaracia a răspuns:

Sunt multi de acord cu tine dar sunt si mai multi care nu sant de acord, cum sunt si eu... am tinut cu Lil Shean(Adrian Tutu) inca de cand l'am vazut prima data la romanii au talent.

| Ghindă a răspuns:

De unde stii tu ca este sarac? Si Iustin nu e asa de bogat apropo...
Nu te mai lua de altii, crede-ma, a stiut lumea de ce a votat.

Pentru ca Adrian chiar are talent!

| SlăninăCuCeapă explică:

@Mikayla si eu vroiam sa castige Valentin Dinuhee hee.

| AndreeaCristina96 a răspuns:

Nu's de acord o Roamnie intreaga a votat,, ADRIAN", pe pampalau ala de Iustin se pare ca nulaughinglaughing Ratatu alalaughing

| Deni7 a răspuns:

Eu consider ca Tutu Adrian a fost destul de bun, dar altii au depus mai mult efort decat a depus el si plus ca oricine poate canta si scrie versuri, deci nu e un talent rar.Pe cand putini ar putea jongla si face smecherii cu sticle cum a facut Luca Valentin, sau putini pot ace beatbox cum a facut Cosmin Agache.

| lawe_3454 a răspuns:

Huoooo Țuțu!

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Si eu cred ca Narcis trebuia pentru mine asa:
I Narcis
II Baranu' :X
III Dinu
Nu as fi ales-o pe aia mik pentru. ca face cursuri de cant nu ca DInu sau Narcis si Barmanu' pentru. ca a facut credit in bank sa se mentina la scoala

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Rapperi vezi 5 la fiecare 2 pashi contra-tenori mai rar

| ViseInCulori a răspuns:

Fiecare dintre concurenti are povestea lui.nu conteaza viata ci talentulhappy. daca era o persoana care nu avea deloc talent dar in schimb avea o poveste trista, il votai? Daca lumea a crezut in el atunci merita sa castige.winking

| Dreamy a răspuns:

De acord pe jumatate:
Eu vroiam sa castige Valentin Dinu, Cosmin Agache sau Ballance!

| aNoNiM_3767 a răspuns:

Nu-i adv.de ex pe mine nu m-a imresionat pov doar ca acum in Romania sunt multi rapari si eu sunt l-am sustinut cu voturi si a castigat...eu cu el tineam>3