Si pe mine m-a impresionat de parintii lui.nu trebuie sa fii rautacios.si Iustin merita intr-adevar era bun.si alti care au fost meritau.cum ar fi trupa ballance si baiatul cu BeatBoxul.Dar ce sa facem nu putem alege 4 castigatori ci doar 1
...Si Adrian Tutu trebuie sa recunoastem, e talentat.Isi compune singur melodiile si canta fain
.Si bietu` baiat el munceste pe strazi in constructii sa se intretina.Daca aveai si tu parintii morti si erai in locu`lui la romanii au talent. daca castigai spuneai "nu trebuia sa castig, Iustin era mai talentat"? lasa. ceilalti au viitorul deja facut.rebecca neacsu o sa mai auzit de ea.baiatul acela imi scapa numele lui care a fost invitat de andra sa faca un duet impreuna.iti dai seama.trupa ballance deja fusese la mii de spectacole si avveau o situatie buna.Lui Adrian Tutu banii astya i-au schimbat viata.si in plus e talentat trebuie sa recunoastem.SUNT MANDRA SI NU REGRET CA A CASTIGAT!:X:X:X:X
Mai ales ca ala are voce de gay si cred ca si e...fratee asa canta fetele la opera nu baietii
m-am tavalit de ras cand am auzit
)))
Bai sa fim seriosi oricum faptul e consumat si nu inteleg ce te framanti asa a castigat cel ce merita cine mai asculta opera hai sa fim seriosi dar Adrian chiar a meritat nu va mai agitati atat.
Nu inteleg dc zice toata lumea ca Tutu ca castigat de mila?![]()
Si chiar cada ar fi asa. ce ar fi...
Restu au o situatie financiara destul de buna.
Tutu in schimb. pl
deci merita sa castige
Ce dracul de talent mai era si la fraeru ala de Iustin? Facea pe prostu? Tutu are voce mai buna ca a fraerului aluia care zbiera ca nebunu. Tutu No.1
Era naspa gayul ala de iustin, nu ai vazut ce mers avea, eu vroiam sa castige dinu valentin dar sunt de acord si cu adrian tutu
Daca iustin trebuia sa castige de ce nu a fost votat?
P.S. Ma bucur ca Adrian Tutu a castigat ![]()
![]()
![]()
![]()
Na. eu zic ca Adrian a castigat pe meritate... cu melodiile pe care lea compus si castigat publicul si fani, nu numai cu povestea lui...
Eu tin cu Tutu Adrian deoarece a cantat misto si nu ca mi-a fost mila de el! Oricum daca asta e parerea ta nu te contrazic poate unii de asta lau votat ca e sarac.
LisaJulie întreabă: