| SlăninăCuCeapă a întrebat:

Baa! Adriam Tutu nu merita! Daca nu zicea de maicsa si de taicsu ca sunt morti, si el ca e sarac nu castiga! asta a fost de mila!
Care-i de acord cu mine? Iustin trebuia sa castige. waiting

Răspuns Câştigător
| Dσℓℓу a răspuns:

Si pe mine m-a impresionat de parintii lui.nu trebuie sa fii rautacios.si Iustin merita intr-adevar era bun.si alti care au fost meritau.cum ar fi trupa ballance si baiatul cu BeatBoxul.Dar ce sa facem nu putem alege 4 castigatori ci doar 1straight face...Si Adrian Tutu trebuie sa recunoastem, e talentat.Isi compune singur melodiile si canta fainhappy.Si bietu` baiat el munceste pe strazi in constructii sa se intretina.Daca aveai si tu parintii morti si erai in locu`lui la romanii au talent. daca castigai spuneai "nu trebuia sa castig, Iustin era mai talentat"? lasa. ceilalti au viitorul deja facut.rebecca neacsu o sa mai auzit de ea.baiatul acela imi scapa numele lui care a fost invitat de andra sa faca un duet impreuna.iti dai seama.trupa ballance deja fusese la mii de spectacole si avveau o situatie buna.Lui Adrian Tutu banii astya i-au schimbat viata.si in plus e talentat trebuie sa recunoastem.SUNT MANDRA SI NU REGRET CA A CASTIGAT!:X:X:X:X

46 răspunsuri:
| aNoNiM_3767 a răspuns:

Mai ales ca ala are voce de gay si cred ca si e...fratee asa canta fetele la opera nu baietiilaughingm-am tavalit de ras cand am auzitlaughing)))

| Aleexaandra a răspuns:

Si eu cred ca Iustin trebuia sa castige sad.

| Ruxz a răspuns:

Nu toti prostii pot compune si versurile si negativul! Eu l-am votat pe Adrian.

| MyYLife a răspuns:

Iustin parca ar fi gay, in schimb adrian arata super bine.

| maya1030 a răspuns:

Bai sa fim seriosi oricum faptul e consumat si nu inteleg ce te framanti asa a castigat cel ce merita cine mai asculta opera hai sa fim seriosi dar Adrian chiar a meritat nu va mai agitati atat.

| maya1030 a răspuns:

Aaa si il cheama Adrian nu ''Adriam'' cum i-ai spus tu.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu inteleg dc zice toata lumea ca Tutu ca castigat de mila?straight face
Si chiar cada ar fi asa. ce ar fi...
Restu au o situatie financiara destul de buna.
Tutu in schimb. ploh go on deci merita sa castige

| Eu_3289 a răspuns:

Ce dracul de talent mai era si la fraeru ala de Iustin? Facea pe prostu? Tutu are voce mai buna ca a fraerului aluia care zbiera ca nebunu. Tutu No.1

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Iustin era o fetita pe langa adrian

| Cattalina a răspuns:

Iustin?! care are o voce de... sa nu zic ce?sad hai nu mai spune laughing

| stefun01 a răspuns:

Era naspa gayul ala de iustin, nu ai vazut ce mers avea, eu vroiam sa castige dinu valentin dar sunt de acord si cu adrian tutu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca merita.doamne fereste, el e o vedeta pentru ce naiba ii trebuie bani? Lil Shean est3 numele lui de scena.Pt ce naiba a venit la romanii au talent, ca sa nu lase pe cineva cu adevarat talentat sa castige? Era sa mor cand am aflat ca el a castigat:cryingcrying

| Anhi a răspuns:

Asa e! nu conteaza cine castiga dar nu ala :W

| Corynutza_7691 a răspuns:

Daca iustin trebuia sa castige de ce nu a fost votat? rolling on the floor
P.S. Ma bucur ca Adrian Tutu a castigat love strucklove strucklove strucklove strucklove struck

| Alinutza_4057 a răspuns:

Mie imi pare bine ca a castigat Adrian:ddesi trebuia sa castige Iustin

| Martinii a răspuns:

Na. eu zic ca Adrian a castigat pe meritate... cu melodiile pe care lea compus si castigat publicul si fani, nu numai cu povestea lui...

| Lory33_3581 a răspuns:

Eu tin cu Tutu Adrian deoarece a cantat misto si nu ca mi-a fost mila de el! Oricum daca asta e parerea ta nu te contrazic poate unii de asta lau votat ca e sarac.