Astia doi sunt ca ciuma bubonica, numai ca in urma lor nu moare nimeni, doar prostia se inmulteste mai rau ca sobolanii.
Http://www.youtube.com/watch?v=EvxsQ4YVQ9o :|
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw :| :|
Bine.e cam acelasi lucru pentru mine.
Mai nou, justin bieber s-a învechit să îl asculţi, telo e la modă în faţă cu fuego.
Mă doare-n cot de ce ascultă toţi analfabeţii, eu doar îi informez că ce ascultă e un rahat. Dacă iau în considerare asta, foarte bine. Dacă nu, să continue cu prostia lor, mie oricum nu-mi pasă -__-
Fiecare asculta ce vrea,indiferent de cat de prostesc,infantil,stupid,cu tenta orientala,care contrazice teoria corzilor,ofensator,suparator, sau pur si simplu prostesc.E okay, asculta ce vrei atat timp cat nu imi bagi nimic pe gat.
Poate pentru ca cei care asculta "Ai se te mananc" si "Justin Macaron",s-au legat de muzica pe care-o ascult.Ce zici?
Si sa stii,chiar ma scoate din minti melodia aia,"Ai se tu pego" sau cum naiba se cheama,sincer.Dar ma doare undeva de ce asculta altii,pentru ca eu ascult muzica asiatica,mai exact "kpop",si o colega de-a mea mi-a zis alaltaieri ca toti asiaticii sunt handicapati, si ca ea asculta numai muzica care-i la moda, nu ca-i place.
îmi place să mă iau de oameni.![]()
Prostia unora e de vină. Majoritatea care ascultă căcatul ăla nu sunt în stare să scrie o frază corectă d.p.d.v. gramatical.
Și pe mine mă enervează oamenii ăștia, dă-i la "mniezo!
N-ai voie să asculți o melodie, că sar toți pe tine "Uită-te la ăla că ascultă Michel Telo" sau "Uită-te la ăla că ascultă Justin Bieber".
Mă eu nu am nimic cu oamenii pe care nu îi știu personal, de unde să știu eu 100% că Justin Bieber e gay sau ce mai inventează ăia lipsiți de ocupație?
Sunt unii triști care cum apare o melodie nouă, o vedetă nouă, trebuie să se bage și să inventeze că e gay, să dea dislike, să scrie comentarii lipsite de sens...
CÂND SE TERMINĂ odată cu ăștia?!
Cantecul ala, e prea nasol (asa mi se pare mie)
Cand ma uit la colegii mei care de-abia leaga trei fraze, si mai si canta cantecul asta fara sa stie adevaratul sens, mi se pare de-a dreptul penibil.
mai ales ca ei habar nu au de muzica adevarata (imi luase una casca din ureche si tocmai canta rock, sa fi vazut ce reactie a avut, ea ascultand doar manele si alte cacaturi, de genul michel...).
Habar nu am ce asculti tu, si nici nu imi pasa, poti sa fii un fan infocat, ca si asta http://www.220.ro/faze-tari/Cati-Draci-Ai-In-Tine/vsHp18toox/, dar, ai grija sa nu se instaleze prostia in tine, ca e de rau pentru viitorul apropiat (deja e inadmisibil ceea ce se face, dar, in fine)
Sunt rapper 90%. Minorităţi: manele şi muzică populară 3% DOAR la petreceri şi 7%rock de la NFS, care mi-au rămas în minte.
Ce sa spun, si eu mai asculam rap inainte, si acum, da nu asa de des (mnea, ce vrei, sunt mai baietoaica de felul meu)
Imi placeau manelele copilariei mele, (erau amuzante, le schimbam versurile, era un fel de a ne bate joc de tot "familionu'" manelistilor. Din pacate am uiatat cu totii de acele versuri)
Mdea, am ajuns sa facem si diferenta in ceea ce ascultam...
Oricum parerea mea e neschimbata: nu-mi place genul ala de muzica. (punct)
Nu-mi pasa ce asculta populatia mediocra si sub-mediocra a planetei.Pentru mine, nici Bieber nici Telu nu exista.Nici nu-mi plac, nici nu ma deranjeaza.Am ramas la RAP, nu la hip-hop.Vad ca mai gasesc ceva underground, dar e rar si nu e cel adevarat.Mai nou i-am descoperit pe cei de la Ini Kamoze, care seamana mult cu Marley.
E problema fiecaruia ce asculta, pe mine ma intereseaza doar sa nu ma frece la melodie ca ce tari sunt aia, ca vai ce bine canta, ce frumosi sunt. E optiunea fiecaruia, nu ma bag, dar daca mi-l bagi in ochi am tot dreptul sa raspund...
La fel si cu filmele. Desi eu sunt un fanatic impotriva tuailait(din multe motive), e treaba fiecaruia daca se uita, atata timp cat nu mi-l arunca in ochi ca ce film bun, ce actori minunati, etc.
REPET: optiunea voastra, tineti-o pentru voi. La fel ca religia, mancarea, orientarea sexuala, etc...
Http://www.TPU.ro/......eber-asta/
Citeste raspunsul tau la intrebarea de mai sus despre Justin Biber
Cat despre Ai Se Eu Te pego are un ritm destul de tare dar uita ce inseamna
La naiba, la naiba,
În felul ăsta o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți mai fac!
Ce bine arăți!
În felul ăsa o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Sâmbătă seara la discotecă,
Lumea a început să danseze
Iar pe lângă mine a trecut cea mai frumoasă fată.
Mi-am luat inima-n dinți, și i-am spus:
La naiba, la naiba,
În felul ăsta o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ce bine arăți!
În felul ăsa o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți maï fac!
Nu stiu ce sa zic...nu-mi prea place
Dude, n-am nimic cu ei cât timp nu ascultă porcăriile alea în fața mea cu telefonul dat la maxim. Știi, există căști.
Nu este nimeni in masura sa judece.
Daca unei persoane ii place cantaretul/melodia aceea este doar problema lui. Niciodata nu am criticat persoane pentru genul muzical pe care-l asculta.
Am observat cum "nemultumitii" si mai bine spus manelistii intra pe melodia aceea si incep sa injure doar pentru ca nu le place lor. De obicei eu nu ascult rock, il urasc, dar niciodata nu am intrat pe melodia unui cantaret sa critic
Gusturile nu se discuta. La fel si cu Justin Bieber, nu-l urasc, nu pot sa zic ca imi place nici ca nu imi place, n-am nimic cu el insa nu il ascult
!
Si daca ascult Michel Telo Ai se eu te pego vine sfarsitul lumii sau sunt mai incult?
ai voie sa sculti ce vrei, eu spre deosebire de altii ascult orice gen de muzica
Deci mie nu imi place melodia asta Ai se te pego. Mie imi place Selena Gomez
. Daca nu imi place de Michel Telo te oftici tu? NU am zis ca sunt in grupul ala dar nu-mi place. I-a uite frate acum trebuie sa ascultam ce vrei tu?