O data eram la tara si cu prietenii eram intr-o casa parasita deodata auzim pe cineva venind toti ne adapostim dar eu nu mai apuc ma impiedic cad si ala ma aude ia un bici si vine dupa mine n-am unde sa ma duc bayetii striga sa vin repede dar eu sunt mai nebun si sar pe geam apoi o iau la fuga pe camp si asa mi-am petrecut toata ziua![]()
Bancuri:
Intrebare: Cum latesc oltenii un ceas?
Raspuns: Ii dau doi pumni, si-l lasa lat!
Un muncitor moldovean ce lucra la un bloc, a cazut de pe schela si a murit. Politia vine la fata locului si interogheaza un copil, care se pare ca a fost unicul martor al nefericitei intamplari:
- Ma', copile, cum a murit omul acesta?
- A injurat.
- Pai, cum a injurat?
- A injurat de Dumnezeu!
- Pai, cum a injurat de Dumnezeu?
- Pai, cam asa: Dumnezeii ma-ti de copchil, nu mai hatana schela, ca o sa cad si o sa mor!
Savantul Bula studiaza un purice in laborator. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga:
- Sari!
Puricele sare. Bula ii taie picioarele, il aseaza din nou pe hartie si striga:
- Sari!
Puricele nu mai sare. Constiincios, Bula noteaza: Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude!
- Bula, de ce-si baga strutul capul in nisip?
- Cauta petrol!
Sotu vine acasa fericit si ii zice sotiei:
- Femeie fa-ti bagajele ca am castigat un milion de dolari la loterie. Sotia zice:
- Ce bagaje sa imi fac de munte sau de mare? sotu:
- Ma doare in... da DISPARI!
Alinuta o intreaba pe bunica ei:
-Bunico,tu ai avut vreodata un amant?
-Doamne,Dumnezeule! Striga bunica urcand repede in pod, unde descuie un dulap prapadit, din care se prabusheshte un schelet
Pai cam atat imi mai amintesc sper sa iti placa