Sti care mi se par mie oamenii cei mai prosti...cei care pun limite.gen tu.im so sorry darling.da si tu la varsta pe care cred ca o ai nu poti judeca oamenii sau a-ti da cu parerea.mai creste.si realizeaza ca acadea nu e o porecla prea potrivita pentru un om destept care te crezi tu ca esti.si dupa, mai putem vorbi
Acadea nu e o porecla ci e numele meu pe TPU! Scz daca nu stiai asta.
Nu e o intrebare ci un mod de a vedea lucrurile! Scz dac' n-ai inteles!
Te bag undeva cu curvele tale...sa stii ca eu am crezut ca esti de treaba fiindca toata lumea te-a laudat...dar mi-am schimbat parerea dupa cuvintele astea! Din intrebare mea(ma rog, nu prea e o intrebare) reiese ca sunt multi oameni care n-au ce face si se leaga de alti! Nici nu ma intereseaza acum ce crezi!
Aha...si ca lumea sa nu se lege de tine, demonstreaza ca ai ceva in cap
atunci mai vorbim...
Si tu de unde stii ca eu sunt proasta, daca totusi spun ca sunt inteligenta? Ma cred cea mai tare, frate! Cea mai desteapta, mai ironica, mai sarcastica persoana! Si, inca ceva: care este de fapt, intrebarea ta?
La ce mutra ai in poza de profil si la cati ani reise ca ai...da...esti o retardata.
>scuze?
e clar prin ei te referi la tine.sunt singura care intelege limbajul copiilor sub 12?
Si uite-o Apache pe verisoara malefica a userului mult indragit(not) BiancaFetitzaProasta.
copile...mai bine taci.te crezi tu mare si desteapta dar esti mica si fara minte.de ce? chiar prin ce ai zis mai sus dovedesti ca nu ai cei 11 ani
apropo de un an? nu prea cred. daca erai de un an pe TPU intelegeai ca astfel de intrebari stupide nu-si au rostul mai ales aici.asa ca taci din gura si intoarce-te la marsupiat cu braduletul din spatele tau(din poza)
Acadea, iubito, mai am ceva de spus. Cine-i prietenul tau din poza pe care o ai la profil? Semanati, pe bune.
Nu te vezi ce față borâtă ai, parcă ai ieșit din gunoi, și ne mai faci pe noi proști. Măcar nu ne punem poze cu noi să ne vadă toată lumea cum arătăm, și nu cred eu că ai 11-12 ani, cred că ai 7-9. Ne mai judeci, ca vaca, că nici nu ne cunoști și te-ai sculat *trezit* și tu să comentezi că te doare în al III-lea picior drept de noi, mai bine cară-ți capul ăla de aici, că te luăm la șuturi cu tot.
Mda...punând întrebări de genu' ăsta intri şi tu în aceeaşi categorie de oameni care se cred mari deştepţi dar nu sunt
Maturizează-te puţin şi după, mai stăm de vorbă -__-
Oamenii aia nu au numai 11 ani draga mea,cand o sa ajungi la nivelul celor mairi,atunci te rog sa ne faci prosti pe toti, insa, momentan, tine-ti tastatura pentru sims si alte jocuri.
Stai pe TPU de 1/2 din an,băi matematică.
Legat de "întrebarea" ta dovedești că te afli printre ei.
Nu ești în poziția de a judeca, tu fătucă care inițial credeam/cred că ai jumatate din vârsta mea.
Pur si simplu nu-mi pasă de părerea ta, și nici ție n-ar trebui să-ți pese de a altora.Singurul lucru care-mi place la "întrebarea" ta e că te cheamă Raluca.Deci ai milă de numele ăsta.Nu-l face să fie arâtat cu degetul...
O zi bună AM ZIS!
Draga mea, scumpo, am pus cuvantul "intrebare" in ghilimele("__").
Nu mai bine imi faci o favoare si pleci?