| Șosețică a întrebat:

Buna TPU yawn azi am luat doi de 5 la aceeasi materie. un coleg a zis ca Nilu' trece prin Romania [si s-a ales cu un 4 frumos] laughing... cand eram pe drum spre casa intors acasa am vazut cum un nene... se pisa pe un liceu din orasu' meu. Voi ce ati facut azi tongue?

15 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Am luat un 10 la geografie si niste no-liferi uitati de lume mi-ai bagat geaca la gunoi.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Am furat cutia milei.
Nu se mai câştigă în ţara asta.

| Bya132 a răspuns:

Am dat un extemporal drăguţ la istorie. Sper să mă aleg măcar cu un 6.

| CautNume a răspuns:

Nimic interesant... tema la mate...

| TƎD a răspuns:

Am luat 10 la istorie, 10 la engleza si 9 la muzica...

| AnneBre a răspuns:

4 la mate, 10 la muzică şi un 3 la testul la franceză.

| PotcaPădurii a răspuns:

Am fost profesor pentru o zi. Si nimeni nu m-a injurat... Oare era din cauza catalogului deschis?

| ILoveMyBed a răspuns:

3 la mate, 2 la romana, si in graba la testul de romana in loc de "celelalte" am scris "cocalatte", si la franc am stat cuminte ca acultam muzica in casti si daca venea bosorogu mi-l confisca.

| ÐÿÅ a răspuns:

Am luat 5 la fizica... nu'mi place deloc fizica! In rest am urmarit un videoclip (asta chiar mi se pare amuzant) in care o profesoara cade odata cu usa cand intra in clasa : http://youtu.be/3tysO0t9uQM

| CutenessOverLoaded a răspuns:

Azi am mancat pizza la scoala.Nu glumesc, colegii au comandat, si am mancat in pauza.Bineinteles,nu a mai ramas nimic.smug

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Am luat 8, 40 la mate.Da, 40 de sutimi.
Ammm...A venit factura la fix.N-am depasit decat 10 minute[record]laughing
Asa...Amm...am cumparat niste sclipici straight face
Am ras toata ora de chimie.
Am mancat un covrig.
Am mancat Viva cu marar.
Am pierdut 0, 5 bani pe drumlaughing
Am primit cereri la Bubble Witch Saga,CityCa'atVille, HiddenF'ckCronnicles sau cum s-o scrie.
Am dat foc la niste hartii.
Am castigat la loto.

[un tatuaj, la pufuletii Loto, voi la ce va gandeati?]
Si am baut niste cacao cu lapte ^w^.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Iar ai mers la biserica?

| RB26DETT a răspuns:

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc************** ca am scris asa mult si din greseala am selectat tot si in loc sa apas copy am apasat delete deci fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

| AndaWest a răspuns:

O data un coleg a scris in teza la istorie ca hanibal a fost un caniballaughing

| positivity a răspuns:

Întrebarea e de acum un an, dar vreau neapărat să răspund la ea!
Astăzi, în primele ore ale zilei mi se părea că va fi o zi genială, însă m-am înșelat. Cred că am luat 3 la chimie, și ieri am luat un 5 la fizică (iei)!
În mare parte n-am înțeles nimic la ore, și acum mă întreb dacă nu cumva mă va lăsa vreun profesor corigentă (slabe șanse, totuși, sunt la cel mai bun liceu din oraș; aș fi foarte specială dacă aș fi prima corigentă din acest liceu).
Și cam atât, am ajuns acasă iar acum ar trebui să învăț! Hm, mâine, istorie, test! Poate mai iau și aici un 5!