Pai nu prea le am cu pacalelile dar ce as face eu?
ia o hartie de 1 leu fa o gaura, ia cea mai subtire aţa pe care o gasesti in casa sau la magazin, leaga aţa de hartia de 1 leu, pune-o in mijlocul clasei si aseazate in banca apoi poti trage de de ea, poti sa o faci si in alte locuri
Paaaaaaai...
Unui coleg la un fast-food i-am luat un pahar de cola si i-am bagat paiul cu un varf intr-un pliculet cu sare...In loc sa bea cola, a baut sare si cred ca i-a placut....Ciudaaaaaaaaaaaaat
I-am dat verei mele sa faca cateva labirinturi, iar la ultimul apare ceva inspaimantator pentru ea. La fel ca-n video-ul de pe Youtube: PEOPLE GETTING SCARED!
In timpul unei ore la scoală doamna m-a scos afara si mi-a dat o veste eh sa le transmit colegilor ca de eram copchil.
Eu le-am zis ca se inchide scoala din probleme financiare si au inceput fetele sa sară pe mine să mă ia la dans si băietii si-au dat jos cămăsile si le fluturau in vănt, alti colegii l-au prins pe altu te cracanici(adiă craci)si l-au dezprins si cică la ei "la iepureala!"altii strigau slava tie D-zeu! Mutumim doamne si altea din astea si ..Sii Si cănd a venit profa in clasa si i-a văzut pe toti le-a spus ceea ce era adevărat si anume.ei bine..."Mergem in excursie la muzeul de arta" si bla bla bla nu a prea fost amuzanta dar in fine bla bla bla bla mi-e somn.
Nu e cine ştie ce...
Am sunat odată la interfon, şi am nimerit o babă.
Eu am zis că sunt de la pompe funebre, şi că s-a scumpit groapa.
Baba s-a speriat, şi a întrebat cu cît.
Eu i-am zis că 12 milioane (ştiu,cam mult),şi că trebuie să meargă la cimitir, să muncească ore suplimentare pentru a se ieftini groapa.
Probabil că a mers, sau poate nu...
Mă rog, au fost mai multe detalii, dar eu am făcut doar un rezumat!
La ziu lu soramea de 15 ani am unplut un balon cu praf de scrpinat cam umate de kil stium cm prea mult si l-am aruncat prin celalte baluane de na ce am putu face sa nu ma prinda.
DA CUM SUARTA DE CACAT CAND AU SPART TUATE BALUANELE TOT PRAFU PE MINE A CAZUT SIAM AJUNS LA SPTAL CU RANI DIN CAUZA LA SCARPINAD DE CI MORALA (NU FA GLUME CU CARE TE POTI RAN ISI TU )
monica_4690 întreabă:
LisaJulie întreabă: