Pai nu stiu de unde sa aleg
* am inchis-o pe bunica pe balcon in timp ce intindea rufele la -12 grade( sta la piatra neamt-la munte) si am tinut-o acolo cam o ora iar apoi mi-am dat seama ca se blocase usa de la ger ) ma rog... am che mat un vecin care era lacaus si am reusit sa o scoatem de acolo ( 3 ani)
* m-am catarat pe acoperisul blocului si bunica nu incapea pe usita( doar capul) si imi zicea: Vino imediat inapoi iar eu ma duceam mai spre margine, mai striga un pic, ma duceam si ai in margine)))
)) ( 4 ani)
*un copilas de la locul de joaca nu vroia sa imi dra lopatica lui( era roz!) asa ca am luat frumusel un pumn de nisip si i l-am bagat in gura )))) ( 4 ani)
cand erau gainile closti le luam oualele si i le puneam alteia le luam de la gaine aia si le puneam al alta ) cred ca am nvartit asa peste 50 de oua ( erau 8 closti) ideea e ca puii aia nu au mai iesit din ou nici in ziua de azi
iar bunicu inebunea pentru ca avea nevoie de gainei pentru vanzare
))( 2-3 ani)
dezbracam papusile si ma asezam im mijocul strazii si aratam cu degetul catre zonele... X si strigam: Aici e universuul, oameni buni! UItati-va aici!))))
iubeam fff mult animalele iar uneori le iubeam prea mult incat le sugrumam( 2 ani)
2 gaini le-am legat cu o sarma de gat si le-am plimbat prin cada( uneori le mai bagam cu capul la fund) ideea e ca niciuna nu a supravietuit dar explicatia mea a fost: dar buni... eu vroiam doar sa fie niste gaini destepte... iar aceste gaini destepte nu stiuau sa inoate, si m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa le invat eu ))))
)))
Eram cu varamea ne duceam la tren si am trecut pe langa un rau si ii aratam lui varamea ca erau niste flori frumoase galbene pe partea cealalta a raului, cativa metrii imi departe de acele flori erau 2 fete pe ''plaja'' care se sarutau cu foc.Am ramas in loc cu varamea si ne holbam.La un moment dat cele 2 si-au dat seama ca ne uitam la ele si s-au ridicat de jos si s-au aruncat in rau ramand cateva seunde la fundul apei apoi au iesit stand cu spatele la noi-probabil le-a fost rusine, noi radeam...
Nu stiu daca o pot numi prostie. Credeam ca ajut cu ceva.
Am pus aracet in cafeaua educatoarei. Si m-a prins. Faza tare e ca la parinti m-am scuzat ca ea ne-a pus sa gustam, iar eu nu am vrut pentru ca stiam ca e periculos si tineam la sanatatea mea! Nu m-a crezut nimeni. Urat!
pa, pa.
Sa incepem cu inceputul
12 ani : 2, 5l lichior, am ajuns acasa in 4 labe
13 ani : am furat 10G de aur din casa
13 ani jumate : am furat 2 milioane
14 ani : Am aruncat cu un ghiozdan in profesor pentru ca mi-a pus 3
15 ani : M`am prins mama fumand iarba :-s
16 ani : Am dat o petrecere cu multi invitati, parintii trebuiau sa vina dimineata si mi-au facut o surpriza si au venit in seara aia, eram toti betzi, au vrut sa cheme politzia
Si cam atat imi amintesc
Pe la 4 ani eram la prietena mea cea mai buna si nu vroia sa sara de pe pat asa ca am impinso si i-am spart nasul.
la gradinita ma enervat un baiat si l-am muscat pana i-a dat sangele
in clasa a 2-a am dat tabla jos de pe perete pentru ca vroia sa o sterg da nu ajungeam, asa ca m-am urcat pe calorifer si ma tineam de marginea de sus a tablei si am cazut cu tot cu ea
am inchiso pe bunicamea pe balcon, da nu imi dadusem seama am crezut ca nu e inchisa usa asa ca am plecat si o ramas acolo pana s-a intors mama(vreo 2 ore)
cam atat imi amintesc acum
Soramea avea 13 ani iar eu 8 ani. Ea a dat o petrecere in pijama unde a chemat vreo 10 fete. Iar eu am dat la fel o petrecere in pijama doar ca am chemat baietiSi le-am auzit la un moment dat ca vor sasi schimbe pijamalele fratee ce a fost neam inghesuit pe gemul usii de la camera ei dupa aia i-am zis la soramea ce am fcaut fratee ce ne-am luat-o de la fete
Asta am patit-o alaltaieri la bunica la tara ma jucam pe acolo cu minge in spatele casei unui vecin enervant de lui buni si bunicu ca avea gazon.Eram 10 baieti vine omu ala la noi.Neam panicat neam urcat in parul lui(5 din noi)si i-am scuturat pere in cap. Iar restul luam perele de pe jos si il tinteam cu ele
ok pana la urma a venit ala la bunica si nea parat fiecare sia luat-o dupa aia
Aveam 8 ani m-am dus in camera bunicului i-am luat chilotii si i-am bagat in seratrele soramii. Apoi i-am luat sutienele soramii si ii le-am bagat in sertar la bunicu. Lenjeriam mamei am luati si i-am pus-o la tata si a lui tata la mama iar pe a mea am schimbat-o cu a bunicii)frateee ce a fost prima a fost soramea:AAA cecauta asta aici?
Iar apoi mi-am scris testamentu pe hartie igienica in baie.Suna cam asa:
Dragi rude eu va rog asa:
Zicetii profei de mate ca i-am vazut odat lenjeria si ca dan a dat cu balonul ala cu apa dupa ea.
Profei de sprort ziceti ca eu am umblat in geanta ei si i-am mancat cipsurile cu baietii.
Spuneti profei der engleza ca eu am scris rostia aia pe tabla.
La aia de muzica spuneti va rog ca eu i-am scris pe tabla ca data viitoare cand vine la noi la ora sasi remixeze vocea sau daca nu sa meraga pe camp sa ia lectii de la o vaca daca se tot chinuie asa sa o imite.
Spunetiii bunici ca eu am aruncat cojile alea de banane in balcon si ca din cauza mea a scapat hainele cand mergea sa le puna la uscat.
Si nu mai stiu exact ce am mai scris.
da la sfarsit am scris
P. S-ratatiilor in timp ce voi cititi asta eu is cam la 1km de casa cu bicicletanu va obositi sa m-a sunat vin acasa cand mi se face foame.Si andreea nu umbla la cipsurile mele ca te omor clar?>?
Cam ata imi amintesc
Cainele bunicii mele ma ura ci m-a muscat odata de mana iar eu atat l-am tot fugarit si chinuit pana l-am muscat si eu. 5-6 ani.
Cand m-am dus la dentist sa-mi scoata un dinte el mi-a zis deschide gura sa vedem dintisoru iar eu i-am zis nervoasaa deschide gura zii la m**a ca stiu ca vrei sa-mi scoti dintele nu sal vezi.Si nu am deschis gura.
Am luat o umbrela si maim dat drumul de pe masina bunicului si cum maim dat asa drumo ca o pasare nu am vazut a jos esro o balta mare.Groh groh
Eram suparata pe tata si am zis sa ma ascund de el pe dulapu din camera mea m-am uracat pe dulap cu greu si acolo era plin de cutii cu jucari haine albume portelanurile mamei...si vine tata la mine in camera si zice:roxi hai sa papi. Iar eu de acolo de pe dulap ii dadeam cu cutiile in cap:eu nu pap nimic pana nu ma lasi sa aduc cainele in casa si dupa al cincilea cucui tata m-a lasat sa aduc catelul in casa.
Eram la bunica si atunci si pisica mea avea pui si catelui si aveam si pui de gaina si boboci de ratabunica tot zicea ca aici e gradinuta a zis ca ar mai lipsi sa le aducem si o educatoare atunci mai venit o ideee am luat puii pisicii ai cateluilui ai gainilor si al; ratelor si le-am dus in casa cand vine bunica in casa obosita de la lucru Roxyyyyyy!
Eram la ora de mate si am gandit cu voce tare si am zis cacao cu lapte pana si profa s-a apucat de ras
Odata mai picat un panou in cap si mi-a zis profa ca daca nul pun imediat la loc imi da 4. Iar eu nervoasa:da4 ii dai lu maicata hai incoa sa-ti dau cu asta in cap si mai vezi tu ca te fac placinta. Iar apoi ultimele chestii care le-am auzit ianinte de ras au fost Roxana 4 la purtare
girlvampire întreabă:
Kitteny întreabă:
LisaJulie întreabă: