Pai cand eram mai mica de foame am visat ca verisoara mea a devenit o vrajitoare si mi-a furat napolitana.Am inceput sa plang in realitate!
Cand eram mai mica am visat ca toata lumea era de fapt o adunatura de monstrii(inclusiv mama.tata.fratele si alte rude) care purtau masti cu fete de om si le scoteau. M-au urmarit pana jos in scara blocului unde m-au incoltit si atunci m-am trezit.
Pai am visat odata ca mi-am mutat patu in cealalta parte a camerei...Continua visu cand dintrodata ma trezesc sa ma duc sa mai halesc cate ceva.ma intorc pe o parte si dau cu capu de zid ca patu meu era in cealalta parte nu in partea din vis...Asta visez aproape in fiecare saptamana.
Cand eram mica am visat ca eram urmarita de un copac
Pe atunci era un cosmar pentru mine iar acum imi vine sa rad
Cand eram mai mica visam ca eu cu familia mea si cu gasca lui scooby eram urmariti de fantoma de 10. 000 de volti
Ca m-a prins pestisorul auriu si mi-am doit sa fiu cel mai musculos din lume
)
Cand aveam 4 ani am visat ca eram urmarita de un papuc [de marime normala mica] si am ajuns la mama si mama s-a speriat de papuc si papucu de mama
Cand vezi Jupiter cat o casa pe cer, dupa aia dispare si apare Mercur... atunci zi ca visul tau e ciudat.
Pai cand eram mai mica visam ca se afla in perete aproape de podea o mana cu un inel pe deget si ma prindea de picioare
. Inca ma sperii de chestia asta
.
Elena12_2135 întreabă:
LisaJulie întreabă: