anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care a fost cel mai ciudat vis/cosmar al tau? (eu am visat pui de curca somnambuli)

Răspuns Câştigător
| kiky278 a răspuns:

Pai cand eram mai mica de foame am visat ca verisoara mea a devenit o vrajitoare si mi-a furat napolitana.Am inceput sa plang in realitate!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LolNope a răspuns:

Cand eram mai mica am visat ca toata lumea era de fapt o adunatura de monstrii(inclusiv mama.tata.fratele si alte rude) care purtau masti cu fete de om si le scoteau. M-au urmarit pana jos in scara blocului unde m-au incoltit si atunci m-am trezit.

| User a răspuns:

Ca a pierdut Steaua. Din pacate, n-a fost doar un cosmarstraight face

| mihaip1 a răspuns:

Pai am visat odata ca mi-am mutat patu in cealalta parte a camerei...Continua visu cand dintrodata ma trezesc sa ma duc sa mai halesc cate ceva.ma intorc pe o parte si dau cu capu de zid ca patu meu era in cealalta parte nu in partea din vis...Asta visez aproape in fiecare saptamana.

| SalutTpu a răspuns:

Cand eram mica am visat ca eram urmarita de un copac laughing
Pe atunci era un cosmar pentru mine iar acum imi vine sa radwinking laughing

| annammaryya a răspuns:

Cand eram mai mica visam ca eu cu familia mea si cu gasca lui scooby eram urmariti de fantoma de 10. 000 de volti

| CaTaLiN41729 a răspuns:

Ca m-a prins pestisorul auriu si mi-am doit sa fiu cel mai musculos din lume laughing)

| cățelușa56 a răspuns:

Cand aveam 4 ani am visat ca eram urmarita de un papuc [de marime normala mica] si am ajuns la mama si mama s-a speriat de papuc si papucu de mama

| DamnedShadow a răspuns:

Cand vezi Jupiter cat o casa pe cer, dupa aia dispare si apare Mercur... atunci zi ca visul tau e ciudat. oh go on

| fantasy01 a răspuns:

Cel mai ciudat vis al meu a fost sa visez ca barbati is destepti!

| Andre_2169 a răspuns:

Pai cand eram mai mica visam ca se afla in perete aproape de podea o mana cu un inel pe deget si ma prindea de picioarelaughing. Inca ma sperii de chestia astalaughing.

| berelahalba a răspuns:

Zburam si cand m-am trezit am cazut din patstraight face