| Daysukki a întrebat:

Care o incercat faza cu bloody mary sau altceva? chiar e adevarat ca iti apare in oglinda? si care-i faza cu ora 00:00 adica dc nu poti invoca spirite la ora 2 dupa-amiaza aa? dc trebuie neaparat la 00:00?

Răspuns Câştigător
| αndï a răspuns:

Bloody marry e o curva, iese din oglinda si te **** de te rupe laughing
aviz virginelor ( fetele sub 11 ani n-ar trebui sa incerce deci )

4 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

Sfinte Apostole Petru! Toată familia de sfinți! Apără Doamne şi păzeşte!

Uite-o pe Bloody Mary cum își pieptănă păru în oglinda mea

Răspuns utilizator avertizat
| MyChemicalRomance a răspuns:

Eu cu prietena mea cea mai buna am incercat. Nu ni s-a intamplat nimic pe moment, asta s-a intamplat cam pe la inceputul lunii martie. Am inceput sa radem de chestia asta. Dar acum prietena mea cand e singura in intuneric cica o vede, sta in fata ei, dar nu ii vb. Iar eu intr-o seara pe la 11 cam asa, am stins toate becurie si m-am bagat in pat, era intuneric total, si am smtit ceva ce imi sufla in fata...un aer rece. Ma cam sperie chestia. Dar poate e doar in imaginatia noastra. :-ss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am incercat straight face S-o ia naiba de Bloody Mary ca nu-mi pasa de ea big grin Are un par zici ca l-a lins vaca oh go on NU cred in asa ceva, e doar frica laughing Si nici eu nu inteleg faza cu 00:00 happy Pai poate pentru ca e miezul noptii si e mai infricosator :-s Dar n-ar trebui sa fie la 6:66? Aaa, stai nu existabig grin