Dumnezeu
) care a facut gaina iar din gaina a iesit un ou \:d/
e o simpla deductie logica
))))))
Gaina pentru ca ea a facut oul, din ou au iesit inca o gaina si asa mai departe pana in zilele noastre, pentru ca Dumnezeu a creat gaina ca n-are cum sa faci oul daca n-are cine sal cloceasca
Gaina !
Dumnezeu a dat cate un animal pe Pamant , asa cum a dat viata lu Adam si Eva. Pe ei nu ia facut bebelusi sau copii , ia facut oameni maturi . Asa si la animale , nu a dat ou , a dat viata direct gainii .
Te-am :*
Dumnezeu putea sa faca mai intai fie oul, fie gaina. Problema e ca, daca facea oul mai intai, trebuia sa mai stea chiar el sa-l cloceasca, asa ca a hotarat sa faca gaina mai intai. Numai ca, gaina aceea trebuia sa faca oua, ce trebuiau sa fie fecundate, asa ca, inaintea gainii a facut cocosul, iar gaina a facut-o dintr-o coasta de-a cocosului. Problema este ca cocosul, ca sa fecundeze ouale gainii, trebuia sa aiba el insusi oua, asa ca, inaintea gainii, Dumnezeu a facut ouale cocosului !
Concluzia poti sa o tragi si singur !
Eu cred ca a fost oul.deoarece demult au existat dinozauri; ei faceau oua.Fiindca nu ai specificat de care ou.ti-am dat o explicatie.
Oul.De ce? Gaina a ajuns la stadiul de acum prin evolutie.Deci o pasare mai inevoluata decat gaina din ziua de azi, a facut un ou din care a iesit una mai evoluata, care la randul ei a facut un ou din care a iesit o pasare mai evoluata, si asa mai departe pana s-a ajuns la gaina de azi.
LisaJulie întreabă: