anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca ati fi singuri acasa si un puscarias tocmai evadat incearca sa va sparga usa?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

As iesi pe cealalta usa a apartamentului as luao pe baba de la 2.As intra in casa inapoi frumos as deschide usa si POOOOOOOOOOOOOOOOWW i-as zbarcovi una in cap de ar merge singur ianpoi la puscarie strigand:Vreeeeeau inaaaaapoi!

| cristi202 a răspuns:

1) Sun la 112, si le spun rapid ce se intimpla.
2) Am si eu un topor pe acasa. Sper totusi sa nu ajung sa il folosesc. Totusi as pune mina pe el, macar pentru a-l intimida pe intrus.
3) Daca nu sta la parlamentari, tin sa il avertizez ca toporul e mereu bine ascutit, si ca nu as vrea sa aiba de-a face cu el.
4) Sper sa nu ajung in situatia de a folosi toporul, daca nu intelege si sare la mine...

| Pisicuța a răspuns:

As dezlega ambii caini, i-as pune sa-l muste, saaau as lua sabia aia din sufragerie si incerc sa-l intimidez si dacaa se apropie i-as zice "am o sabie...si nu stiu s-o folosesc"hee hee
saaau alta as face ca ala din "home alone" da nu mi-ar trece prin cap sa sun la 112.

| AcidCuSange a răspuns:

I-as spune sa nu se mai straduiasca ca usa e deschisa

| ReporteritzaisBack a răspuns:

Ma ascund dupa usa si cand intra ii dau cu cratita in cap
Merge de fiecare data thinking ma rog de fiecare data se dovedeste a fi un om oarecare nu puscarias

| Alexakos a răspuns:

Pai este in casa ta... ai orice drept din cate stiu, eu unu m-as ascunde undeva si daca pot sa il iau pe la spate sa-l lovesc cu ceva tare in cap si dupa aia chem politia. (cred laughing )

| nikolikky a răspuns:

I-as intreba pe cei de pe TPU ce ar face.

| yoo23 a răspuns:

Iau ceva tare, ( scaun, boxa, telecomanda, ceas) si il astept dupa usa ca sa ii dau in cap.

| BiwCupcake a răspuns:

Las intreba mai intai : nene! tu nu sti sa bati sau sa cer voie inainte sa intrii in casa cuiva? rolling on the floor

dupa aia as lua o tigaie si i-as frige una in cap rolling on the floor

| acestaesteunnume a răspuns:

Il aduc pe Boc si pe BasescusmugEi omoara pe oricine si oricesmugEi sperie pe oricine si oricesmug laughing)

| iza03zu a răspuns:

Poi cred ca as suna la vecini sau parintii sa vina acasa cat mai repede!:d as pune ceva in usa...si daca ar reusi sa intre mas ascunde sub pat sau sub masa daca am noroc ii dau cu ceva in cap si fug acasa... da sper sa nu patesc asa ceva.

| iulya_6725 a răspuns:

Daca ar fi bunn l-as viola... daca nu m-as askunde sub patrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I`as striga: ba vezi ca sunt pe wc. ma cac. ai putina rabdare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oficial raspunsul cel mai inteligent este al lui PinkBell dar i-am dat funda lui mhn24 fiindca a fost amuzant

Întrebări similare