As iesi pe cealalta usa a apartamentului as luao pe baba de la 2.As intra in casa inapoi frumos as deschide usa si POOOOOOOOOOOOOOOOWW i-as zbarcovi una in cap de ar merge singur ianpoi la puscarie strigand:Vreeeeeau inaaaaapoi!
1) Sun la 112, si le spun rapid ce se intimpla.
2) Am si eu un topor pe acasa. Sper totusi sa nu ajung sa il folosesc. Totusi as pune mina pe el, macar pentru a-l intimida pe intrus.
3) Daca nu sta la parlamentari, tin sa il avertizez ca toporul e mereu bine ascutit, si ca nu as vrea sa aiba de-a face cu el.
4) Sper sa nu ajung in situatia de a folosi toporul, daca nu intelege si sare la mine...
As dezlega ambii caini, i-as pune sa-l muste, saaau as lua sabia aia din sufragerie si incerc sa-l intimidez si dacaa se apropie i-as zice "am o sabie...si nu stiu s-o folosesc"![]()
saaau alta as face ca ala din "home alone" da nu mi-ar trece prin cap sa sun la 112.
Ma ascund dupa usa si cand intra ii dau cu cratita in cap
Merge de fiecare data
ma rog de fiecare data se dovedeste a fi un om oarecare nu puscarias
Pai este in casa ta... ai orice drept din cate stiu, eu unu m-as ascunde undeva si daca pot sa il iau pe la spate sa-l lovesc cu ceva tare in cap si dupa aia chem politia. (cred
)
Iau ceva tare, ( scaun, boxa, telecomanda, ceas) si il astept dupa usa ca sa ii dau in cap.
Las intreba mai intai : nene! tu nu sti sa bati sau sa cer voie inainte sa intrii in casa cuiva? ![]()
dupa aia as lua o tigaie si i-as frige una in cap
Il aduc pe Boc si pe Basescu
Ei omoara pe oricine si orice
Ei sperie pe oricine si orice
)
Poi cred ca as suna la vecini sau parintii sa vina acasa cat mai repede!:d as pune ceva in usa...si daca ar reusi sa intre mas ascunde sub pat sau sub masa daca am noroc ii dau cu ceva in cap si fug acasa... da sper sa nu patesc asa ceva.
LisaJulie întreabă: