Va spun eu o femeie insistenta si disperata! va si explic de ce!
am avut ocazia sa cunosc astfel de femeie! azi am cunoscut-o seara am iesit cu ea nu eram impreuna nu nimic sa nu se inteleaga! tipa s-a imbracat in rochie eleganta eu, in pantaloni scurti era vara! am mers la un local unde am dat peste niste prieteni, ne-am asezat cu respectivii la masa. Aici tipa nu a vb deloc in afara de a face cunostinta si la un moment dat vazand ca nu o bagam in seama a inceput sa ma pipaie pe picior. Eu cum era in pantaloni scurti, am uitat sa specific ma rasesem la oua si nu mi-am luat chiloti pe mine! Tipa a inceput sa ma mangaie pe picior si ca orice barbat de fel mi s-a sculat pl si a inceput sa ma mangaie in continuare. La un moment dat mi-am cerut scuze fata de restul si am parasit localul cu respectiva, cu gandul sa o duc acasa. In masina cand am dat sa plec mi-a pus mana pe mana mea care era pe schimbator si imi spune sti eu am fluturi in stomac, si simt asa numai cand vreau sa fac sex sau cand imi place de un baiat! atunci am zis in mintea mea, doamen de ce nebuna am dat. am dus-o acasa pe drum mi-a tot facut avansuri, am lasat-o in fata bloculu isi de atunci nu am mai vb cu respectiva!
1) o sa ziceti ca am fost prost si ca de ce n-am...
2) de ce m-am speriat
si o sa va raspund:
avem in gand o... si scap de ea... dar pana sa o duc acasa, mi-a zis un lucru direct si anume, ca daca facem sex sa nu o sarut pe sani si sa nu o musc de sani!
2) da m-am speriat pentru simplu fapt ca a fost prea dura experienta! aveam 20 de ani pe atunci respectiva 18 dar totusi m-a socat!
vreau pareri ca nu ma supar
Acum vad categoria.
Presupun ca, sa nu fie travestiti... multi barbati au patit-o.
LisaJulie întreabă: