| woody_9489 a întrebat:

Ce poti face cu 2 batrani si un castravete? :]
cel mai amuzant / interesant raspuns ia funda, bai :]

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Salata de cruditatihee hee

12 răspunsuri:
| AndutzaAndu a răspuns:

Îşi împart frăţeşte castravetelehee hee.

| JeSa a răspuns:

L-aş face cadoubig grin

| multimoak a răspuns:

Pai castravetele il folosesc eu happy si batranii ii trimit la usa sa fie atenti sa nu intre nimeni cat imi fac treaba cu castravetele rolling on the floor

| Zâmbărici a răspuns:

Unu ia castravetele de un capat iar celalalt de celalalt capat si incep sa suga la el pana dau buze in buzelaughing

| Caia a răspuns:

Pai...thinking Batranii planteaza castravetele in gradina. Dupa care apar castraveciori(multi castraveciori). Apoi ii vand la piata cu extra pret. nah is castraveciori bio. Dupa care isi iau un bax de tigari de la moldoveni si fac contrabanda.Cu banii de pe tigari ii pun la banca cu dobanda si asteapta trei ani. Dupa acesti ani ii scot si isi cumpara loc de veghe. Iar cu restul se duc intr-o vacanta de vis in Dubai. Apoi vin acasa faliti dar cu un palmier ciordit de acolo.Il planteaza in gradina si cresc muuulti palmieri. Si tot asa...Pana mor si toata averea o lasa mostenire pisicii siberiene care de curand au cumparat-ohappy

P. s:nu m-am gandit la prostiihee hee

| fluffy_2714 a răspuns:

Pai, poti face o petrecere.Si,ca la orice petrecere e nevoie de o pinata care desigur va fi castravetelelove struck.Si,in ceea ce priveste ce-i doi batrani, pe unul il folosesti pe post de bata pentru a lovi castravetele iar, in cazul in care pinata ramane intacta folosesti al doilea batran pe post de scara pentru a ajunge cu gura la castravetethinking

| fluffy_2714 a răspuns:

Cei*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii folosesc pe toti 3.pentru oral, anal, normallaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O haltera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salata de "legume"

| Didii15 a răspuns:

Il imparti in jumate.si il bagi la batrani in fundlaughingstraight face

| Matt_1772 a răspuns:

La unu i-l bagi in fund si dupa celuilalt in guralaughing.