| Mihaelaa98 a întrebat:

Ce vreti sa va aduca Mosu? CIne isi doreste ce imi doresc si eu are funda ( ma rogg cine e aproape de ce vreau eu are funda )

Răspuns Câştigător
| Iull a răspuns:

Pai, sa incep : o masina, un telefon, o pereche de casti pentru mp4, o excursie in Honolululove struck, un laptop, haine, o sendinta de masaj, o camera foto, sa dea Cambridge-ul in locul meu si sa-l si ia si multe altele laughing blushing

12 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Eu mi-as dori o masina big grin

| Cσσкiє a răspuns:

Îmi doresc să nu mă mai simt atât de singură, pentru că uneori...

| AcidCuSange a răspuns:

Multe...
Pe primul loc e faptul ca e ziua mea de Mos Nicolae si vreau nota buna la tezic.Baterie noua la telefonul meu.Sa realizeze baiatul pe care il plac ca ma place si sa isi dea seama ca il plac si eu.

| rockelle75 a răspuns:

Un telefon...sau multe hainee b-)

| Nicolelenaa a răspuns:

Eu, pe langa un Craciun perfect ( colinde etc. ), imi doresc si niste haine ca anul acesta Mosul e mai sarac ca a venit criza.hee hee

@shatenu M(5 litere)A = Mariana... Am dreptate sau nu?hee hee

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Parintii mei muncesc foarte mult pentru niste bani saracii asa ca nu imi doresc nimic.Imi ajunge ceea ce am.

| skiziiskiz a răspuns:

Nu vreau nimic de Craciun si de sarbatori
decat sa`mi aduca dragostea lui V*** inapoi cryingcryingcrying sau macar sa-l pot uitaaaa broken heartcryingcryingcrying

| dolshedolcik a răspuns:

Eu imidoresc sa nu imi mai trimiti mesaje cu injuraturi in engleza ta de 2 bani! TPU nu e facut pentru oamenii ca tine sa trimita mesaje spurkate!

| Xab a răspuns:

Eu imi doresc sa ninga.

| verypanda a răspuns:

Littlest Pet Shop.

| noooname a răspuns:

Eu vreau sa-mi aduca ''Mosu '', iubirea lui M(5 litere)A.

big grin

| pRiNcEsSa a răspuns:

Ami doresc o masina foatre mult... dar mosu nu vrea sa-mi faca asa cadou(((((((((

Întrebări similare