| NeneaGogu a întrebat:

Chiar asa ma vere, stau cateodata si cuget in sine mea si tot nu-mi gasesc raspuns, care merge domne in rai, inteligentul sau neinteligentul? am fost zilele trecute la peste la Cernica si am auzit un calugar care spunea unor gura casca ca cei slabi cu duhul vor imparatii raiul, adica inteligentul nu gaseste el o portita de scapare? ca e inteligent, da-l in masa!

Răspuns Câştigător
| BlackVeil a răspuns:

Nu-i bai, viata-i mai frumoasa cand esti sarac cu duhul.

10 răspunsuri:
| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Tu o sa ajungi sigur in Rai...

| BlackVeil a răspuns:

Macar poti s-o faci pe-a prostu'. Mie imi iese de fiecare data.

| Nolkyz a răspuns:

Dacă e inteligent, sigur nu ajunge in rai laughing Asta-i portiţa de scăpare.

| AlinaaAli a răspuns:

Pacat de tine oh go on

| NeneaGogu explică:

BlackVeil laughing
de fiecare data laughing de cate ori ai fost in rai pina acum? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori el mu stia sa explice, ori tu nu ai inteles. fericiti cei saraci, cu duhul al lor va fi imparatia cerurilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FERICITI CEI SARACI CU DUHUL, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR."

Cei saraci cu duhul sunt aceia care se considera pe sine foarte mici in comparatie cu maretia lui Dumnezeu, si care tanjesc sa se inalte la Dumnezeu si in imparatia Lui.

| Mephisto666 a răspuns (pentru BlackVeil):

Poate ramai asa rolling on the floor

| NeneaGogu explică (pentru anonim_4396):

du-te ba la garla, cei saraci cu duhul sunt cei nestiutori, chiar daca nu respecta decalogul doamne doamne ai iarta deoarece nu au habar de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kunta kinte? fii destept si gandeste in duh, nu prost si gandi dupa intelepciunea lumeasca, deoarece este nebunie in fata Domnului. ce am postat eu este talmacirea fericirii biblice facuta pentru incuiat, ce nu pricep. inteleg ca esti negru. dupa nume.pe dinafara. dar si pe dinauntru e bezna?