| CiufulitaSaSaturatDeMuste a întrebat:

Chiar nu va pot intelege. NU POT!

De ce sa mananci ciocolata? Pentru ce e buna? Nu mi-a placut nciodata si nici nu am mancat. Cand o mananc imii vine sa vomit. Chiar nu inteleg, ce vedeti acolo? Ce va place? Nu am inteles niciodata si nu stiu de ce. Uneori vreau si eu sa mananc adica heeey cum sa nu mananc.Asta ar f intrebarea. De ce va place ciocolata?

-----------------------------------
un mic mesaj pentru ciocolata:

huuuuu! joooos! schifezza huuuuu! fack you huuuuu!
Totusi, sa recunoastem, nu stiu ce sa aleg ca inventia cea mai proasta si idioata si cretina din lume, dintre ciocolata si biberon...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ciocolata imi aminteste ca trebuie sa merg la baie

| Bya132 a răspuns:

Gusturile nu se discuta!
Eu n-am auzit om caruia nu ii place ciocolata.

| giuly a răspuns:

Ciocolata, sexul, drogurile si alcoolul stau la baza vietii.
Ce fel de om esti?

Răspuns utilizator avertizat
| Ade a răspuns:

Fiecare are cate un scop.
Biberoanele sunt inventate pentru copii mici care nu stiu sa bea cu cana, daca ar bea cu cana ar varsa tot pe ei. Cat despre Justin Biberon (is stupid).
Ciocolata este ceva cu cacao, lapte si zahar, nu e nimic rau. Dar daca tie nu iti place...No words.Ciocolata are mai multe sortimente, incerca si alte sortimente. APP: Mancam ciocolata.

| Narcis2007 a răspuns:

Nici mie nu-mi place ciocolata foarte tare, poate nu ai gasit tu sortimentu careti place...

| ElySiKazy a răspuns:

Esti prima persoana pe care o aud sa spuna ca nu ii place ciocolata straight face.cam ciudat, in fine gusturile nu se discuta.

| SunnyMidnight a răspuns:

Pentru ca ridica apetitiul sexuallaughing de aia e bunasmug
Nu sti tu ce e bun:p

| CiufulitaSaSaturatDeMuste explică:

@Muflă

nu nu sunt alergica, ii doar ca e o schifezza

@ReiVaN

mda, esti tu prost, nu stiu daca ai mai auzit vreodata. De justin bibar, la care pana la urma a devenit justin biberon, si acum biveron. Dhaaa

Giuly

accept toate celelalte, in afara de prima, pot sa o inlocuiesc cu coca-cola?

| Vulvatron a răspuns:

Ciocolata, alcool si tigari... fara ele nu se poate happy

| dreamout a răspuns:

Huuoooooooo
ciooocooolaaattaaaa
*infuleca jumatate de ciocolata pe nerasuflatee"
huoooooooo
Bleaaakyyyyyy
*isi baga ciocolata in nas*
Mie imi place ciuculata.puppy dog eyespuppy dog eyes
Dar,de ziua ta, de 8 martie si etc ca nu cheltuie lumea banilaughing
...siii.siii nu te ingrasilaughing

| darrio2007 a răspuns:

Cu biberonul te-ai facut mare.Sau nu?

| Kqzu97 a răspuns:

Ciudatoooorolling on the floorCum sa nu`ti placa ciocolata? rolling eyeslaughingrolling on the floor

| All3 a răspuns:

Loolll,Ciocooooooo Laaaataaaa imi place imi place imi place place place HA! Pai, iti da muuuuuulte muuuuuuuuuulta energie Yuppiii mamiiiiiiiii asteapta-maaaa!

*iti raspunde in timp ce mananca Ciocooooo!*

| ReiVaN a răspuns:

1.esti proasta si nu ai pic de minte.cum adica biberonu` e inventie proasta? atunci copii de 1 an ar trebui sa bea cu sticla, nu cu paaharul esti PROASTA!
2. ciocolata e buna daca tu vomiti cand te duci la baie pentru ca apa curge din teava dupa ce invarti robinetu nu inseamna ca ciocolata e inventie cretina.TU ESTI CRETINA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu mi-a placut nciodata si nici nu am mancat. Cand o mananc imii vine sa vomit. "

Deci nu ai mâncat niciodată dar când mănânci îţi vine să verşi... tare interesant.Cum o fi asta?