Am un vecin care acum 3 zile s-a imbatat si alerga in chiloti pe strada strigand ca e peter pan...
Chestii normale.
Se pare că ne-au și onorat cu prezența câteva exemplare, probabil pentru studiu amănunțit.
Inainte cand venea gunoiul cu tractorul cand eram eu mic strigau cei din remorca gunoiul sa iasa lumea sa dea gunoiul (stau la oras, sa nu credeti ca locuiesc la tara). Am un vecin care iese dimineata la strada si incepea sa strige "Gunoooiuuu!" intruna pe la 7-8 dimineata, iesea lumea afara din casa crezand ca vine gunoiu. Era destul de invarsta. Am mai avut o vecina care a murit, facea baie la ceasul dupa perete la 2 noaptea.
Vecinii mei spala cainele cu furtunul, si vorbesc cu un gard care a fost rupt acum 2 ani. Tie ti se par normali? Si sa mai spun ceva.
Acum 3-4 luni când mergeam la şcoală am văzut că un bătrânel şi-a dat jos chiloţii şi a început să se pişe în mijlocul străzii...
Am făcut fotografii, vrea cineva să le vadă?
Oh,NOname, nici nu ştii ce vecin am eu. Pe la 5 dimineaţa se trezeşte şi începe să ţipe ca un nebun, doar o sticlă de vin îl potoleşte. Nu are o familie, trăieşte de unul singur iar mâncare îi mai oferă alţii. Norocul meu e că o să scap de el. Doreşte să se mute, dar nu prea are unde. Nu faci tu o faptă bună să îl primeşti prin cartierul tău?
Nu, mulțam, am și eu ciudații mei. Mă mir cum de astăzi au rezistat fără manele și dat găuri prin pereți la 7 dimineața.
Ptiu, să nu-i deochi!
Aveam o vecina tinerica care tipa la copilasul ei si el la ea. De fapt, o nazista. O auzea tot blocul. Acum s-a mutat cu un etaj mai jos. Uneori, noaptea facea karaoke cu prietenele ei. Dar nu stiu cum, ca de multe ori se nimerea cand ma puneam sa dorm... oricum, erau de coma.
Eu de obicei dau muzica la maxim, dar vad ca nu vine nimeni sa imi spuna s-o dau mai incet, probabil le place Bob Marley.
Tata se cearta cu cratita si cu ghiveciul de la flori. Cand se enerveaza arunca, cu ele pe geam.
Cu care arunca prima?
Daca arunca cu cratita, e un gurmand desavarsit.
Daca arunca cu ghiveciul, e doar un gentleman sensibil la frumos...
Eu am o vecina care se arunca pe ea insasi, goala, pe geam, cand se enerveaza... bine ca sta la parter, e deliciul copiilor din cartier.
Am citit toate comentariile si mi se par cam mici pe langa ce o sa va zic eu.dar sansele sa ma credeti sunt mici, deci:
Eram clasa a 5-a (acum sunt a 7-a) si veneam de la scoala cand vad o femeie care arata cam de 80-90 de ani, de odata incepu sa strige la o pasare de prin copac (sau ce o fi fost aia): Daaaate joosssss ca vin cu politia cu politiaaaaa cu politiaaa numai cu politiaaaa sa te dea jos capia lu satan(partea asta cu satan nu am inteleso) ca chem politia date joooooooos.
Apoi incepe sa planga si eu imi continu drumul in ritm mai alert dar nu in fuga....credeam ca se ia si de mine
.
Apoi a venit unu in fuga (cred ca o fi fisu) la ea si ii zicea sa se opreasca ca o aude tot satul.
Cam atat, doar ca ea acum nu mai este printre noi.
Este amuzant ca de la intrebarea despre existenta extraterestrilor s-a ajuns la povesti despre tati, si soacre. Sunt unii mai cu mot care se lauda cu cele mai nebunesti lucruri pe care le-au facut, probabil simt nevoia de a fi laudati. In orice caz, as putea sa-mi sustin teroia despre extraterestrii, dar tot odata, eu am un coleg care e mai ciudat decat orice soacra sau tata. Asculta manele la maxim pe strada, se ia de babe, le fura din punga si le arunca pe jos painea sau ce au strigand obraznic "Mamaie, ti-a scapat
Daca exista, sunt si extraterestrii care vin cu ganduri pasinice, nu toti sunt pusi pe rele
http://i1050.photobucket.com/albums/s415/broascavie/aliens_for_peace.png
andreisava întreabă:
LisaJulie întreabă: