Am un vecin care acum 3 zile s-a imbatat si alerga in chiloti pe strada strigand ca e peter pan...
Chestii normale.
Vecinii mei spala cainele cu furtunul, si vorbesc cu un gard care a fost rupt acum 2 ani. Tie ti se par normali? Si sa mai spun ceva.
Acum 3-4 luni când mergeam la şcoală am văzut că un bătrânel şi-a dat jos chiloţii şi a început să se pişe în mijlocul străzii...
Am făcut fotografii, vrea cineva să le vadă?
Oh,NOname, nici nu ştii ce vecin am eu. Pe la 5 dimineaţa se trezeşte şi începe să ţipe ca un nebun, doar o sticlă de vin îl potoleşte. Nu are o familie, trăieşte de unul singur iar mâncare îi mai oferă alţii. Norocul meu e că o să scap de el. Doreşte să se mute, dar nu prea are unde. Nu faci tu o faptă bună să îl primeşti prin cartierul tău?
Nu, mulțam, am și eu ciudații mei. Mă mir cum de astăzi au rezistat fără manele și dat găuri prin pereți la 7 dimineața.
Ptiu, să nu-i deochi!
Se pare că ne-au și onorat cu prezența câteva exemplare, probabil pentru studiu amănunțit.
Daca exista, sunt si extraterestrii care vin cu ganduri pasinice, nu toti sunt pusi pe rele
http://i1050.photobucket.com/albums/s415/broascavie/aliens_for_peace.png
Aveam o vecina tinerica care tipa la copilasul ei si el la ea. De fapt, o nazista. O auzea tot blocul. Acum s-a mutat cu un etaj mai jos. Uneori, noaptea facea karaoke cu prietenele ei. Dar nu stiu cum, ca de multe ori se nimerea cand ma puneam sa dorm... oricum, erau de coma.
Eu de obicei dau muzica la maxim, dar vad ca nu vine nimeni sa imi spuna s-o dau mai incet, probabil le place Bob Marley.
andreisava întreabă:
LisaJulie întreabă: