NOname
| NOname a întrebat:

Cine a zis că extratereștri nu există?
http://booha.ro/urmareste?id=3681
Apropiații voștri cine sunt? Ce simptome au?
Am, de exemplu, un vecin, pe care îl bănuiesc de o rudenie cu tractorul - cum prinde o pereche de urechi ceva mai liberă și ghinionistă, cum începe să trăncănească plictisisme ca băgat în priză.
Voi?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Am un vecin care acum 3 zile s-a imbatat si alerga in chiloti pe strada strigand ca e peter pan...
Chestii normale.

44 răspunsuri:
| CyLvEr a răspuns:

Am citit toate comentariile si mi se par cam mici pe langa ce o sa va zic eu.dar sansele sa ma credeti sunt mici, deci:
Eram clasa a 5-a (acum sunt a 7-a) si veneam de la scoala cand vad o femeie care arata cam de 80-90 de ani, de odata incepu sa strige la o pasare de prin copac (sau ce o fi fost aia): Daaaate joosssss ca vin cu politia cu politiaaaaa cu politiaaa numai cu politiaaaa sa te dea jos capia lu satan(partea asta cu satan nu am inteleso) ca chem politia date joooooooos.
Apoi incepe sa planga si eu imi continu drumul in ritm mai alert dar nu in fuga....credeam ca se ia si de minestraight face.
Apoi a venit unu in fuga (cred ca o fi fisu) la ea si ii zicea sa se opreasca ca o aude tot satul.
Cam atat, doar ca ea acum nu mai este printre noi.

NOname
| NOname explică (pentru CyLvEr):

Da, tristă poveste. Mai sunt și oameni cu adevărat bolnavi pe lume, ceea ce nu e de râs. Oricând am putea să fim în locul lor. Nu au nici o vină.

| Λl๓a a răspuns:

Tata se cearta cu cratita si cu ghiveciul de la flori. Cand se enerveaza arunca, cu ele pe geam.

| D3iDEI a răspuns:

Este amuzant ca de la intrebarea despre existenta extraterestrilor s-a ajuns la povesti despre tati, si soacre. Sunt unii mai cu mot care se lauda cu cele mai nebunesti lucruri pe care le-au facut, probabil simt nevoia de a fi laudati. In orice caz, as putea sa-mi sustin teroia despre extraterestrii, dar tot odata, eu am un coleg care e mai ciudat decat orice soacra sau tata. Asculta manele la maxim pe strada, se ia de babe, le fura din punga si le arunca pe jos painea sau ce au strigand obraznic "Mamaie, ti-a scapat

| kbej a răspuns (pentru Musique):

Si eulaughing

| kbej a răspuns:

Astea pot fi facute si de pe calculator! Funda?

| kbej a răspuns:

E doar o reclama cu Audilaughing

| Danutul22 a răspuns (pentru kbej):

Esti Einstein din mormant ...nici nu mi-am imaginat ca e o reclama cu audi. EINSTEIN MA! EINSTEIN! Acum du-te si cerseste funde la alta masa ca mi s-a acrit de voi sad spuneti raspunsuri STUPIDE si cerceti funda

| CyLvEr a răspuns (pentru D3iDEI):

Cea ce ai zis tu aia si facut... apropo, parinti lui stiu despre asta?

| W3R4 a răspuns (pentru AikkoxD):

rolling on the floor

| W3R4 a răspuns (pentru CyLvEr):

Trist...biata babuta... :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Λl๓a):

Cu care arunca prima?
Daca arunca cu cratita, e un gurmand desavarsit.
Daca arunca cu ghiveciul, e doar un gentleman sensibil la frumos...
Eu am o vecina care se arunca pe ea insasi, goala, pe geam, cand se enerveaza... bine ca sta la parter, e deliciul copiilor din cartier.

| mihaican a răspuns:

Eu chiar sunt jhon charter :-03

| PredatoR a răspuns:

Inainte cand venea gunoiul cu tractorul cand eram eu mic strigau cei din remorca gunoiul sa iasa lumea sa dea gunoiul (stau la oras, sa nu credeti ca locuiesc la tara). Am un vecin care iese dimineata la strada si incepea sa strige "Gunoooiuuu!" intruna pe la 7-8 dimineata, iesea lumea afara din casa crezand ca vine gunoiu. Era destul de invarsta. Am mai avut o vecina care a murit, facea baie la ceasul dupa perete la 2 noaptea.

Întrebări similare