| Narfundo a întrebat:

Cred ca innebunesc. Spuneti-mi si mie un banc la care ati ras mult pls.

Răspuns Câştigător
| Enigmă a răspuns:

@ManutzuWolfy
"Bancuri vulgare"?
E o mare stupizenie ce ai scris tu acolo!
In schimb @Cerseste, good job thumbs up

Oricum, iata bancul meu
Era inmormantarea unui cardiolog, si toate erau in forma de inima [Sicriul, coroana, groapa, piatra mormantului, ornamentele]
In timp ce preotul isi facea traba deodata se aude un raset din multime.
Preotulbig grinoamne, cum poti sa razi intr-un astfel de moment?
Omul:Imi pare rau dar ma gandeam cum va arata inmormantarea mea, eu sunt ginecolog. laughing

Cu sinceritate Katt`smug

6 răspunsuri:
| ManutzuWolfy a răspuns:

Stiu eu doua bancuri la care am ras mult dar sunt cam vulgare.
Primu
Era odata un cioban pe camp cu oile si de acum trece o pitipoanca care abia si-a luat carnetu de condus. Ii calca la cioban o oaie si ii zice la cioban.Ma scuzi ciobane dar stii acum mi-am luat carnetu de condus si nah.Cum sa te rasplatesc pentru oaia asta.In bani sau in Natura.Ciobanu cand a auzit. Natura natura... Pitiopanca scoate un pr*******iv si il da la cioban sa il puna pe p**a.Sil pune incepe sa o *****. Sidupa 3 luni vine iar pitzipoanca.si ii calca doua oi. pitipoanca iar scuze ciobane rasplata tot in natura? Ciobanu. Nici in natura nici in bani dar scoatemi asta de pe p***a ca de 3 luni n-am mai facut pipilaughing

Si al 2 lea

Era odata bula la scoala si aude de prin clasa de cuvantul sex
Se duce acasa si o intreaba pe maicasa. Mama, mama ce inseamna sex.Maicasa zice du-te mai bula de aici ca te bat
Se duce la taicasu. Tata, tata ce inseamna cuvantul sex? taicasu ii zice ca n-are timp sa ii zica
Se duce la bunicasa. Bunica, bunica ce inseamna sex? Bunicasa ii zice Hai sus in pod sa iti arat.Incepe bula sa o **** pe bunicasa...si printr-o gaura se vedea maicasa cu taicasu cum se ***** si de acum Bula il intreaba pe taicasu. Tata ce faci acolo. Taicasu ii zice O *** pe mata.Si bula de acolo Si eu pe mata.laughing

| INSOLINYO a răspuns:

La noi in micul oras.pe bancul asta multi au ras pe rupte...
(Si nu ma astept ca multi sa-l inteleaga.sau nu?)

Trece un cuplu cu ghiozdanele in spate si cu o harta in mana.
Merg ce merg, si se opresc la cosul de gunoi si arunca harta.
Eu de langa o amica,
- Fata aia nu's Romani!
Ea:
-Nu? nu.pai?
Eu:
- Pai au aruncat in cosul de gunoi...straight face

| Bacteriuță a răspuns:

La astea rad eu www.mioritice.com :)

| NoMusicNoLife a răspuns:

@ Cereste ft tare bancu rolling on the floor

| Mehh a răspuns:

Bula la scoala militara.Intreaba comandantul:
-Bula! Repeta! Patria este mama mea!
-Dar, pe mama nu o cheama Patria!
-Off...Vasile,spune-i tu!
-Patria este mama mea!
-Bravo! Bula, repta!
-Patria este mama mea!
-Asa! Si ce intelegi din asta?
-Ca sunt frate cu Vasile!

| Phutui a răspuns:

Cereste ala nu e un banc laughinge un adevar urat. in fine
1)cum spargi o besina in doua? r:o tragi pe nas
2)ce tineau amerindienii in pielea de cal? r: calul
3)capcana pentru iepuri: se ia o caramida, piper si un morcov. se aseaza morcovu pe caramida, si apoi se pune piper peste el.iepurele vine, musca din morcov, stranuta de la piper da cu capu de caramida. tu mergi si culegi iepurele! pofta buna
4)salata japoneza:te bagi intre 10 ninja si-i injuri de ma-sa
5)oua rascoapte: iei un barbat, il duci la plaja de nudisti, il legi de un stalp cu mainile la spate si il lasi acolo

Întrebări similare