| leafboy a întrebat:

Cum ar arata o zi perfecta pentru tine? Pentru mine o zi perfecta ar fi daca s-ar inventa pachetul de tigari care sa nu se termine niciodata.

18 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O zi perfecta ar fi, daca ai afla, ca ai un unchi bogat pe undeva, care ti-a lasat ca mostenire toata averea lui. smug

P. S. Trivia/Amuzante.

| anad a răspuns:

Cam asa cum spun ei http://www.220.ro/videoclipuri/Cassa-Loco-O-Zi-Perfecta/ko6dLwmjrU/ ca ar fi pentru toti romanii.

| Aero a răspuns:

Pentru mine o zi perfecta ar fi o zi de luni in care profesorul Snape s-ar constipa si n-am mai face 4 ore de Potiuni.

| Razvan a răspuns:

Pe munte la peste 4000 m inaltime, tacand si admirand.Neaparat singura, altii nu fac altceva decat sa strice contemplarea peisajului si sa te streseze cu intrebarile lor inutilestraight face
M-as simti fericita.Chiar asahee hee

| carminaburana43 a răspuns:

O zi perfecta ar fi daca ar fi urmata de cel putin inca o saptamana de zile perfecte. Una e prea putina si acela mi-l pot face eu, jucindu-ma la calculator facindu-ma frumoasa dar ce as dori si nu prea iese ca pe urma sa fiu foarte mult iubita.Asta ar fi si este esentialul vietii pentru mine.Sa fiu f mult iubita caci atunci pot orice fara iubire foarte putin pot.Si nici nu cred ca merita atunci viata traita.Si acum doar cu speranta ca o data imi primesc si eu o data portia de iubire imi mai duc zilele cumva.

| Hombre a răspuns:

O zi perfecta...sunt in harem si apa din piscina este foarte calda aceasta la randul ei a incalzit si aerul din interior, patru cadâne ma racoresc cu evantaele din fulgi de struti o alta imi pune in cupa un vin rosu superb si alte doua ma mângâie gingas radicându-mi nivelul politic la maxim fiind tocmai bun pentru a lua hotarâri intelepte excitatia atangând cote maxime. Ceasul desteptator suna in draci spargând linistea pulverizând visul, vise taica, vise.

| HaruhiFujioka a răspuns:

Sa ma joc continuuuuuuu cu prietena mea, sa nu ne dea teme deloc, sa fac ce vreau eu in aceea zi si sa doarma prietena mea la mine!

| KhloeAfterDark a răspuns:

Exact! atunci ai putea fuma o tigara la cate 2 milisecunde timp de o saptamana, intins pe sezlong, multumit de moartea ta lenta!
Vai ce baiat care se gandeste la sanatatea corpului! (nu si a capului da asta e alta poveste)

| annammaryya a răspuns:

O zi perfecta ar fi daca as merge la cel mai mare parca acvatic din Japonia.

| Anduciu a răspuns:

Off topic-Stai sa ghicesc:te-ai apucat de fumatlaughing
Pentru a-ti raspunde la intrebare, ziua mea perfecta arata asa:
Miercuri.Nu am teme de facut si e cald, deci ies afara.Tzutzi ma intapina dand din codita.Ma asez pe banca, cu Tzutzi langa mine si ma uit la oamenii care trec pe strada. Dupa vreo jumatate de ora, ma duc in curtea din spate, hranesc pasarile, le dau drumul prin curte, imi iau un scaun si ma asez sub visin.Rup frunzele de deasupra capului meu, iar in secunda urmatoare sunt inconjurata de pui, gaini si bibilici. Cei mai curajosi se urca pe mine.Petrec acolo vreo doua ore, apoi incep sa ma pregatesc pentru scoala, dar nu inainte sa mai stau cu Tzutzi.
Ajung la scoala la 12:25, palavragesc cu colegii, apoi incep orele.Stau in a treia banca.In timp ce desenez tot felul de animalute pe caietele colegului din spate, intra profa de chimie.Ne preda putin, dupa care incepe sa ne povesteasca despre tot felul de chestii.La dirigentie stau degeaba, desenez pe lucrurile colegului din spate animalute cu ochii maaari care tin in labute, manute, aripioare pancarde pe care scrie "BICI®". Ora urmatoare facem matematica cu o profesoara batrana si obosita, pentru ca profa noastra are treaba.La sport stau sa ma holbez cu colegele la prof[am asteptat ora asta toata saptamana] si ne contrazicem cu baietii care nu-l suporta.La ora de civica, jigodia aia de profesoara uita ca are ora si ne lasa de izbeliste, deci plecam acasa[chiulim de la engleza fara absenta]. Dupa ore, mai stau putin cu colegii, apoi merg acasa.Nu s-a intunecat inca, deci pregatesc pasarile pentru noapte impreuna cu unchiul meu. Dupa ce terminam treaba, stam si palavragim. El pleaca, iar eu intru in casa. Ultimele ore din zi le petrec cu mama si cu sor-mea.
Scuze ca am scris atat de mult, m-a lovit inspiratialaughing

| Cumica a răspuns:

O zi perfecta pentru mine... thinking paii mi-as dori sa nu mai facem o saptamana scoala laughing :d

| StefanStyle94 a răspuns:

O zi perfecta as petrece-o alaturi de fata pe care o iubesc, as face multe chestii nebunesti, ne-am distra, iar apusul soarelui sa ne gaseasca imbratisati pe banca din fata portii ei.As mai vrea sa ma distrez cu prietenii pe o plaja in Miami sau la Rio, mult soare, marea albastra si alte rahaturi gen alcool, iarbă gratis, caterinca...asa as vedea o zi perfecta, alaturi de cei la care tin.

| andrei a răspuns:

Sa iau 10 la toate...sa bata dinamo pe steaua cu 10-0 sa castig campionatul sa fiu cu fata de care imi place si sa gasesc pe strada vreo 5000 $whistling

putin nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-i am aproape pe cei care i-am pierdut thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O zi perfecta pentru mine ar fi alaturi de persoana iubita pe o insula pustie, noaptea la lumina luni langa mare,, o noapte reusita...etc etc si faza cu tigarile merge ff bine big grin.

Răspuns utilizator avertizat
| Haribo a răspuns:

laughing) ce raspuns dragut! ziua pergecta pentru mine cred ca ar fi daca se`ar termina scoala! I don't want to see

| Geoo28 a răspuns:

O zi perfecta pentru mine. ar fi sa ma inteleg de minune cu iubitul meu. in toate sensurile big grin

Întrebări similare