Ti se asorteaza mascota cu chenarul de minune
Presimt ca o sa ai succes![]()
Poate aparea o mica complicatie:sa iti pierzi definitv vederea.Si ar fi pacat sa ramai prins intr-o lume a intunericului![]()
Mai bine incearca sa iti pui poxipol pe tenisi si sa te lipesti de tavan.Si pune-ti totusi o saltea dedesubt.Pentru orice eventualitate
Doamne fereste! Nu incerca! M-am atins din greseala odata la ochi cu "Picatura" si mi-au venit lacrimile imediat, apoi m-au usturat ochii. Faza este ca locul unde m-am atins era mai departe cu vreun cm sau 2 de ochi, insa mi-au dat lacrimile imediat.
Offffff, dar de ce te incurci cu poxipol? Cheama-ma pe mine si ti le lipesc cu ciment sau cu multibat, garantez ca o sa le pastrezi in ochi o viata
...
Păi, dacă îţi LIPSESC lentilele cu poxipolu
...deci, complicaţia, constă în cazul "lipsei"; prin urmare, nişte "lentilele de contact" - NU se LIPESC never, ci se APLICĂ pe cornee
Iar, cum bine ştiţi cu toţii, "poxipolu" este un adeziv, ce lipeşte diferite accesorii, precum cele de la diferite produse; ex. : ceramică, metale, sticlă, ş. a. m. d...
Mai bine alegi un adeziv transparent, altfel rişti să nu mai vezi prin lentilele alea vreodată.
Fundita s-a dat pe baza de pile si simpatie (nu ca n-ar merita ).
@casiana crezi ca mai ok cu multibat?
@roby67 sa le cumpar intai, ca le vreau pe portocaliu sa se asorteze la chenar
P. S. Daca nu m-a ajutat mintea sa folosesc contul pentru comentariul pe blog multumirile pentru urari sunt in asteptarea aprobarii. Imi cer scuze celor deranjati de situatie dar singura mea vina e ca mi-am trait viata pe TPU iarna asta. Si nu-mi pare rau.
Nu sunt sigura, dar garantez seriozitate si un spirit de munca din partea mea ireprosabil
Cauta poxipol special pentru lentile de contact... daca nu, poti incerca si poxipol transparent, numai ca trebuie sa il amesteci foarte bine. Ai grija sa nu dai pe degete ca e foarte coroziv.Clatesti bine ochii sa aplici solutia...si lentilele sa fie curate. Daca apar probleme de vedere e normal, trebuie totusi sa astepti 10 minute pana la uscare. Daca nu vezi nici dupa 10 minute inseamna ca poxipolul si-a facut treaba. Mult succes!
LisaJulie întreabă: