cristacheceliute
| cristacheceliute a întrebat:

Daca-mi lipsesc lentilele de contact cu poxipol pot apare complicatii?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ti se asorteaza mascota cu chenarul de minunelaughingPresimt ca o sa ai succeslaughing
Poate aparea o mica complicatie:sa iti pierzi definitv vederea.Si ar fi pacat sa ramai prins intr-o lume a intunericuluihappy
Mai bine incearca sa iti pui poxipol pe tenisi si sa te lipesti de tavan.Si pune-ti totusi o saltea dedesubt.Pentru orice eventualitatehee hee

19 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Poxipolul este toxic, nu ti-as recomanda asa ceva!

| lollopop a răspuns:

Doamne fereste! Nu incerca! M-am atins din greseala odata la ochi cu "Picatura" si mi-au venit lacrimile imediat, apoi m-au usturat ochii. Faza este ca locul unde m-am atins era mai departe cu vreun cm sau 2 de ochi, insa mi-au dat lacrimile imediat.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Oaaaa, ce glumet esti. Unde vrei sa ti-le lipesti cu poxipol? Ha, ha.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, stai linistit! Poti doar orbi, o nimica toata, o experienta unica in viatahee hee. Recomand totusi super glue, ca e mai ieftin, avand in vedere si criza asta...(daca tot suntem la trivia/amuzante)hee hee.

| Casiana a răspuns:

Offffff, dar de ce te incurci cu poxipol? Cheama-ma pe mine si ti le lipesc cu ciment sau cu multibat, garantez ca o sa le pastrezi in ochi o viatalaughing...

| Roby67 a răspuns:

Nu stiu daca poti; incearca si spune-mi si mie daca ai pututwinking

| pisoias a răspuns:

Nu. Daca le lipesti la pantofi.

| JeSa a răspuns:

Păi, dacă îţi LIPSESC lentilele cu poxipolurolling on the floor...deci, complicaţia, constă în cazul "lipsei"; prin urmare, nişte "lentilele de contact" - NU se LIPESC never, ci se APLICĂ pe corneehappy

| JeSa a răspuns:

Iar, cum bine ştiţi cu toţii, "poxipolu" este un adeziv, ce lipeşte diferite accesorii, precum cele de la diferite produse; ex. : ceramică, metale, sticlă, ş. a. m. d...

| hndel a răspuns:

Mai bine alegi un adeziv transparent, altfel rişti să nu mai vezi prin lentilele alea vreodată.hee hee

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Fundita s-a dat pe baza de pile si simpatie (nu ca n-ar merita ).
@casiana crezi ca mai ok cu multibat?
@roby67 sa le cumpar intai, ca le vreau pe portocaliu sa se asorteze la chenar
P. S. Daca nu m-a ajutat mintea sa folosesc contul pentru comentariul pe blog multumirile pentru urari sunt in asteptarea aprobarii. Imi cer scuze celor deranjati de situatie dar singura mea vina e ca mi-am trait viata pe TPU iarna asta. Si nu-mi pare rau.

| Casiana a răspuns:

Nu sunt sigura, dar garantez seriozitate si un spirit de munca din partea mea ireprosabillaughing

| Anecherry a răspuns:

Nu, absolut nici una; cred ca vei fi foarte shichappytongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă vrei să rămâi oarbă, dă-i bice!
Pa, pa.

| kanajambe a răspuns:

Tu iti lipSesti lentilele de contactlaughing?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor
Cu siguranta.
Intrebarea asta e prea tare.laughinglaughinglaughinglaughing

| DeeDee28 a răspuns:

Daca LIPSESC nu pot aparea complicatii...

| sufletel_3672 a răspuns:

Indubitabil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta poxipol special pentru lentile de contact... daca nu, poti incerca si poxipol transparent, numai ca trebuie sa il amesteci foarte bine. Ai grija sa nu dai pe degete ca e foarte coroziv.Clatesti bine ochii sa aplici solutia...si lentilele sa fie curate. Daca apar probleme de vedere e normal, trebuie totusi sa astepti 10 minute pana la uscare. Daca nu vezi nici dupa 10 minute inseamna ca poxipolul si-a facut treaba. Mult succes!

Întrebări similare