Singura cale, e sa stingi lumina si sa intri imbracat in rosu, facand dansuri tribale pe langa el.
PS:Lasa agramatii in pace.Nu le mai da atentie.
Poi si daca nu ajungi la timp sa prinzi cainele, si prinde si musca fetita ta? Sfatul meu : Daca nu poti ajunge la veterinar, roaga-l sa vina el la tine
Bai vezi-ti de somnikul tau si nu mai abera tot ce-ti trece prin cap pe TPU. ia "arma ta de vânatoare" si impuscativa toti din acea casa
Somnul*
împușcati-vă*
Nu mai comenta că te corectez din nou.
Corecteaza pana ai sa mori de la tranzhilizante
ma doare un **** de corecturile tale.
du-te si pierde timpul in alta parte
Sa-ti iau copii in ****
esti o panarama.
cred ca ti-au spus mai multi.
hai cu raporturile...
Daca vine veterinaru la el il impusca si pe ala cu "arma lui de vanatoare cu tranchilizante"
Toți cocalarii în loc să ducă o discuție bazată pe sarcasm, ironie sau inteligență folosesc cuvinte vulgare pentru a compensa lipsa culturii și a celor 7 ani de acasă. Felicitări ești prostul lunii februarie.
Toți cocalarii în loc să ducă o discuție bazată pe sarcasm, ironie sau inteligență folosesc cuvinte vulgare pentru a compensa lipsa culturii și a celor 7 ani de acasă. Felicitări ești prostul lunii februarie.
ps. copiii*
Te doare in stelute de kazimir? pun pariu ca acum stai si lovesti tastatura cu capu si iti curg bale de furie. Calm down and take a diazepam.
Ba era bine daca cineca te credea
alta poveste nu ai gasit. ziceai si tu k si-a prins limba in campaca da nu *******![]()
Asa se vorbeste pe acolo pe dupa deal pe la tine?
de ce naiba nu taceti din gura in loc sa va apucati de injurat ca aia din satra?
Mai bine te-ai duce si ai sta in coliba ta, acolo unde singurul lucru manual pe care il faci e laba si mulsul vacii!
Nu am nimic personal cu tine, asta am dedus eu din vocabularul tau destul de burenos!
Yamaha123 întreabă:
achilless99 întreabă:
LisaJulie întreabă: