| Kazimir a întrebat:

Dau funda! Testiculele câinelui meu sunt blocate într-o capcană pentru șoareci. Am un Rottweiler care doarme de obicei în garaj unde am pus câteva capcane pentru șoareci. Aparent își târa testiculele cât mingile de tenis pe jos când a dat de capcană. Este foarte nervos momentan și nu mă lasă să mă apropii să-l ajut. Deja m-a mușcat de mână și am început să sângerez. Am încercat să-l împușc cu arma mea de vânătoare cu săgeți tranchilizante dar din greșeală am nimerit roata de la mașină deci nu am cum să mă duc la veterniar. Planul meu momentan e să-mi pun fiica de 4 ani să-i distraga atenția din față în timp ce iau câinele de la spate să-i eliberez testiculele. Are careva o idee mai bună?

Răspuns Câştigător
| DaVà a răspuns:

Singura cale, e sa stingi lumina si sa intri imbracat in rosu, facand dansuri tribale pe langa el.
PS:Lasa agramatii in pace.Nu le mai da atentie.

82 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns (pentru 220V):

Si la minte -100

| ombladon a răspuns (pentru Kazimir):

Da,am! Sa stii ca nici tu nu te comporti ca unul mai mare de 14!

| ombladon a răspuns (pentru 220V):

Nu ma mai linge atat in fund ca ma gadili laughing

| 220V a răspuns (pentru AlinaaAli):

Tu esti cu 4 luni mai mare ca mine?crying

| 220V a răspuns (pentru ombladon):

Ce visezi ma acolo?

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Chema-l pe Bear Grills.
Asta are atat de multe proteine! Da' ai grija la ale tale ca Bear asta...Never knowslaughing)
Ok...in legtura cu cearta...laughing cand devenea interesant s-a terminat straight face.
Ma rog vad ca majoritatea nu vad ca e la T/A.Bai uitati-va la profilul lui Kazimir si o intelegiwinking.
Este mai mult ca logic ca e fake.Ma rog...
Deci Bear Grills ok?

| Kazimir explică (pentru ombladon):

Ba mă comport. Tu te comporți ca un copil răsfățat care a supt de la țâtă un an. Ești așa de original. Ce o să faci? O să-mi bombarzi întrebarea cu citate de la paraziții? Ai o părere prea bună despre tine fără să vezi de fapt că ești un copil extrasupermegaultra retardat. Du-te și fă-ți temele acum că te bate mă-ta cu cureaua și nu te mai duce la McDonalds.

Se pare ca da, deci te rog, pentru tine sunt "tanti"winking

| CastraveteMurat a răspuns (pentru eandopuncttk):

Vezi să nu mori de durere în steluțe. Puți a prostie (și gramatică proastă...)!

| CastraveteMurat a răspuns (pentru ombladon):

Și eu am scris ce am visat. Și ce? Pariu că tu visezi numai... numai... niște chestii neinteresante! Imaginația e cheia succesului (eh, asta am luat-o de la mine dar sper că are sensblushing).

Atunci o sa-ti spun tzata alina, ce zici de asta?

Nu merita sa imi mai pun mintea cu prostii, jigneste-ma pana iti cad unghiile de la maini!

| ombladon a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Te-am intrebat eu cum te cheama?

| CastraveteMurat a răspuns:

Cine ar fi știut că o întrebare nevinovată va creea asta?

| PotcaPădurii a răspuns:

Foloseste-o pe profa mea de franca ca momeala, desi cainele ar lesina pe loc cand ar vedea-o, le-ar da in ma-sa de testicule, ar lua-o la fuga si s-ar sinucide...

| CastraveteMurat a răspuns (pentru ombladon):

Știi că asta nu are sens, da?
Mai bine ține-ți pliscul că nu ne interesează "shukarimea" ta. talk to the hand

| MâţulMov a răspuns:

Of, Kazi, si incepu-se sa-mi placa cearta aia, dar dupa2-3 scroll-uri s-a terminat.

In legatura cu problema ta, cumpara-i fiicei tale o papusa cadou, iar apoi i-ai papusa si foloseste-o pe post de momeala.

Nu ești mai cool dacă pui la sfârșit! în loc de.

Nici nu era asta scopul.

| GhostStar a răspuns:

Numarul 50! Kazimir cred ca tu incepi sa dobori recordul de raspunsuri la o intrebare...Aduc cateaua mea si se deblocheaza singur cainele...

Ai tu vreun scop? Mă îndoiesc.
p.s. Nu rezolvi nimic votând eronat. Practic mi se rupe.

Nici chiar asa oh go on, daca dai o cafea si imi spui tanti, si poate imi cari si pana la etajul 9 odata bagajele, ma multumesc!

Crezi ca eu mananc funde sau voturi?laughing Nici pe mine nu ma intereseaza chestiile astea.

No bine, cand iesim la o cafea?

Http://i.imgur.com/EE7aJ.png
În 30 de secunde am găsit asta...

Wow,ma uimesti am spus si eu odata chestia asta acum un an si gata...laughing

Pun pariu ca stai de vreo 30 min cautand prin raspunsuri...laughing

| CautNume a răspuns:

Pai da' cine te-a pus sa pui capcane de soareci thinking

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Futu-i mama ei de capcana!

| Himera a răspuns:

Infasoara-te in hartie igienica, ca sa ai protectie, furiseaza-te in spatele lui, fa-i un masaj sa se relaxeze, fa-l sa se simt bine( daca stii la ce ma refer, ramane la preferinta ta daca manual sau oral) si apoi cainele va adormi instantaneu si tu vei putea sa ii scoti capcana.