Singura cale, e sa stingi lumina si sa intri imbracat in rosu, facand dansuri tribale pe langa el.
PS:Lasa agramatii in pace.Nu le mai da atentie.
Chema-l pe Bear Grills.
Asta are atat de multe proteine! Da' ai grija la ale tale ca Bear asta...Never knows
)
Ok...in legtura cu cearta...
cand devenea interesant s-a terminat
.
Ma rog vad ca majoritatea nu vad ca e la T/A.Bai uitati-va la profilul lui Kazimir si o intelegi
.
Este mai mult ca logic ca e fake.Ma rog...
Deci Bear Grills ok?
Ba mă comport. Tu te comporți ca un copil răsfățat care a supt de la țâtă un an. Ești așa de original. Ce o să faci? O să-mi bombarzi întrebarea cu citate de la paraziții? Ai o părere prea bună despre tine fără să vezi de fapt că ești un copil extrasupermegaultra retardat. Du-te și fă-ți temele acum că te bate mă-ta cu cureaua și nu te mai duce la McDonalds.
Vezi să nu mori de durere în steluțe. Puți a prostie (și gramatică proastă...)!
Și eu am scris ce am visat. Și ce? Pariu că tu visezi numai... numai... niște chestii neinteresante! Imaginația e cheia succesului (eh, asta am luat-o de la mine dar sper că are sens
).
Foloseste-o pe profa mea de franca ca momeala, desi cainele ar lesina pe loc cand ar vedea-o, le-ar da in ma-sa de testicule, ar lua-o la fuga si s-ar sinucide...
Știi că asta nu are sens, da?
Mai bine ține-ți pliscul că nu ne interesează "shukarimea" ta.
Of, Kazi, si incepu-se sa-mi placa cearta aia, dar dupa2-3 scroll-uri s-a terminat.
In legatura cu problema ta, cumpara-i fiicei tale o papusa cadou, iar apoi i-ai papusa si foloseste-o pe post de momeala.
Numarul 50! Kazimir cred ca tu incepi sa dobori recordul de raspunsuri la o intrebare...Aduc cateaua mea si se deblocheaza singur cainele...
Infasoara-te in hartie igienica, ca sa ai protectie, furiseaza-te in spatele lui, fa-i un masaj sa se relaxeze, fa-l sa se simt bine( daca stii la ce ma refer, ramane la preferinta ta daca manual sau oral) si apoi cainele va adormi instantaneu si tu vei putea sa ii scoti capcana.
Yamaha123 întreabă:
achilless99 întreabă:
LisaJulie întreabă: